karmen1983 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 100 αυτοι που πουλησες και 25 για τα 2500 που χρωστας Με τη διαφορά αγόρι μου ότι με τα 2,5χιλιάρικα εγώ γέμισα και την αποθήκη μου κάτι που αποτελεί κεφάλαιο για μια επιχείρηση. Αρα δεν χάνω ουσιαστικά. Εχω κάτι να πουλήσω πως να στο πω αλλιώς; Δεν αγοράζω για την ψυχή της μάνας μου και κανένας έμπορος δεν κάνει κινήσεις για την κακομοίρα την μάνα του. Δεν γίνεται στο παράδειγμα που σου λεώ να πουλάω 100% πάνω από ότι αγοράζω και να μπαίνω μέσα.
johnyblack Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Με τη διαφορά αγόρι μου ότι με τα 2,5χιλιάρικα εγώ γέμισα και την αποθήκη μου κάτι που αποτελεί κεφάλαιο για μια επιχείρηση. Αρα δεν χάνω ουσιαστικά. Εχω κάτι να πουλήσω πως να στο πω αλλιώς; Δεν αγοράζω για την ψυχή της μάνας μου και κανένας έμπορος δεν κάνει κινήσεις για την κακομοίρα την μάνα του. Δεν γίνεται στο παράδειγμα που σου λεώ να πουλάω 100% πάνω από ότι αγοράζω και να μπαίνω μέσα. αρα σωστα σου απαντησα αυτο γιατι δε το λες??? πουλησες 125 δισκους για πιο λογο ακριβως?τζαμπα! δε σε συμφερει να πουλησεις στην παλια τιμη. χανεις απ'οτι θα πουλουσες στην καινουρια! αφου με τους 100 τους παλιους ειπες ξεμπερδεψαμε μη με μπερδευεις παλι! 25 για τα 2500 που χρωστας!συνολο 125 που πουλησες χωρις κερδος!!!για την ψυχη της μανας σου?
orck Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Με τη διαφορά αγόρι μου ότι με τα 2,5χιλιάρικα εγώ γέμισα και την αποθήκη μου κάτι που αποτελεί κεφάλαιο για μια επιχείρηση. Αρα δεν χάνω ουσιαστικά. Εχω κάτι να πουλήσω πως να στο πω αλλιώς; Δεν αγοράζω για την ψυχή της μάνας μου και κανένας έμπορος δεν κάνει κινήσεις για την κακομοίρα την μάνα του. Δεν γίνεται στο παράδειγμα που σου λεώ να πουλάω 100% πάνω από ότι αγοράζω και να μπαίνω μέσα. και Btw 100 πρέπει να πουλήσω για να ξεχρεώσω (50 ανα παρτίδα) Κοπελια και παληκαρια; ΒΑΡΕΘΗΚΑ με τα στοκ και την υποθετικη χασουρα, αντε να πουμε κατι αλλο. ΥΓ εχω κατι δισκακια, νομιζω οτι ηρθε η ωρα να εκμεταλευτω τον ανθρωπινο πονο για να βγαλω χρημα...
johnyblack Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Κοπελια και παληκαρια; ΒΑΡΕΘΗΚΑ με τα στοκ και την υποθετικη χασουρα, αντε να πουμε κατι αλλο. ΥΓ εχω κατι δισκακια, νομιζω οτι ηρθε η ωρα να εκμεταλευτω τον ανθρωπινο πονο για να βγαλω χρημα... η αληθεια ειναι οτι καταντησε κουραστικο αλλα και συ στη καινουρια θα πουλησεις?
karmen1983 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Κοπελια και παληκαρια; ΒΑΡΕΘΗΚΑ με τα στοκ και την υποθετικη χασουρα, αντε να πουμε κατι αλλο. ΥΓ εχω κατι δισκακια, νομιζω οτι ηρθε η ωρα να εκμεταλευτω τον ανθρωπινο πονο για να βγαλω χρημα... Πούλα πούλα και αγοράζω. Προς το παρόν πάω να μασαμπουκώσω και να πάω να παίξω ποκεράκι μπας και βγάλω κέρδος Αν πέσουν οι τιμές σκουντάτε
therock Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Τελικα ποιοι επηρεαζονται? Εγω που κοιταζα τον F4 ακομα στις ιδιες τιμες ειναι. Τουλαχιστον στα πρωτα καταστηματα. http://www.skroutz.gr/s/282326/Samsung-EcoGreen-F4-2TB.html
quic307 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ουπς... κοίταξα και εγω σε site που αγοραζω χονδρικης ... οι τιμές ειναι τεραστιες, ΤΡΕΞΤΕ!!!
mchls Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Αυτο βλεπω και εγω... Run 4 Your H D D. . . Σαν κατι ταινιες που δινετε το εναυσμα στο πεζικο και στο ιππικο για επιθεση στον εχθρο...
evagelou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/93955/Samsung-Spinpoint-F3-1TB.html !! ΤΡΕΞΤΕΕΕ!
Bspus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Οι τιμες εχουν ανεβει / θα ανεβουν και στους SSD η εχει να κανει αποκλειστικα με HDD το προβλημα?
KoGi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Οι τιμες εχουν ανεβει / θα ανεβουν και στους SSD η εχει να κανει αποκλειστικα με HDD το προβλημα? Αν ψαχνεσαι για SSD χτυπα αυτον: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004W2JKZI οσο υπαρχει ακομα!!! Κι εγω ανεβαλα την αγορα δισκου, αλλα με αυτα που βλεπω αρχιζω και το μετανιωνω. Ασε που και να πεσουν οι τιμες μετα απο 2-3 μηνες, εδω θα τις κρατησουν οσο μπορουν. Ηδη βρηκα εσωτερικο 1.5ΤΒ με €60 και εξωτερικο 2ΤΒ με €88, απο amazon παντα. Εαν οσα μαγαζια δεν εχουν ανεβασει τιμες δεν εχουν και διαθεσιμοτητα, μονο το amazon μας σωζει.....
kinitos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 100 αυτοι που πουλησες και 25 για τα 2500 που χρωστας για να ξεχρεωσεις την επιταγη διαβασε ξανα το ποστ σου φιλε λες ακυρα πραγματτα και παλευει η φιλη να στο πει με απλα λογια και εσυ λες τα δικα σου που ουτε ο εμπορος δεν θα τα ελεγε αυτα. λοιπον ειναι κομπινα απο αλητες μαγαζατορες η συγκεκριμενη ανατιμηση (για οσους εχουν στοκ παει αυτο)
karmen1983 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 φιλε λες ακυρα πραγματτα και παλευει η φιλη να στο πει με απλα λογια και εσυ λες τα δικα σου που ουτε ο εμπορος δεν θα τα ελεγε αυτα. λοιπον ειναι κομπινα απο αλητες μαγαζατορες η συγκεκριμενη ανατιμηση (για οσους εχουν στοκ παει αυτο) Βρε εν μέρη έχει δίκιο. Απλά λέμε ίσως ίδια πράγματα με διαφορετικό σκοπό Από τη μεριά μου προσπαθώ να του πω ότι όσο πουλάει ο έμπορος θα κερδίζει. Από την μία παρτίδα στην άλλη με την ανατίμηση δε θα βγάλει το αναμενόμενο ποσοστό κέρδους αλλά λιγότερο. Ομως θα βγάλει αν πουλήσει την δεύτερη, μειωμένο μεν αλλά κερδίζει και πάλι δε. Αυτό προσπαθώ να του πω. Σε αυτό που έμεινε ναι συμφωνώ. Επίσης αυτό που παραβλέπει είναι αυτό που κάνουν τα μαγαζιά σε περίπτωση ανατιμήσεων. Για να βγάλουν το ποσοστό κέρδους τους (όχι όλο αλλά κοντά σε αυτό) πιέζουν για ΑΛΛΕΣ τιμές κατά την μετάβαση από την μία παρτίδα στην άλλη και τις περισσότερες φορές τις παίρνουν, ΑΛΛΑ πουλάνε στην τιμή που πουλάει η αγορά. Επίσης κανένα μαγαζί δε θα πάρει 100 ακριβούς δίσκους 1. Παίρνει κάποια κομμάτια να δει πως θα κινηθεί η αγορά 2. Δε θέλει να του μείνουν στην αποθήκη στην περίπτωση που σε 2 εβδομάδες πχ θα ξαναπέσει η τιμή και αυτός θα τα έχει αγοράσει ακριβά. Τεσπα αρκετά το αναλύσαμε και εμένα το ποκεράκι πήγε μία χαρά
PCharon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Όντως υπάρχει θέμα τελικά. Βέβαια οι απανταχού απατεωνάκηδες θα τρέξουν να βγάλουν κανά φράγκο, τρελή η ευκαιρία. Δελτία τύπου: Seagate Provides Update On Thailand Operations WD REPORTS IMPACT ON HDD PRODUCTION DUE TO SEVERE FLOODING IN THAILAND
mchls Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Σημερα πρωί http://www.msystems.gr/index.php?category=2031&product=11417 116 ευρω, τωρα μολις 143 ! ! ! Ε Λ Ε Ο Σ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα