kage Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 @johny black απο αλλα κερδιζουν και απο αλλα χανουν... -να μην πουμε για λευκες συσκευες+tv τα κολπα με τις διαφορετικες παρτιδες για ιδιο μοντελο- δηλ.τα μαγαζια πλεον αγοραζουν με μετρητα?!!η πιστωση δεν υπαρχει ?!χλωμο
johnyblack Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 @johny black απο αλλα κερδιζουν και απο αλλα χανουν... -να μην πουμε για λευκες συσκευες+tv τα κολπα με τις διαφορετικες παρτιδες για ιδιο μοντελο- δηλ.τα μαγαζια πλεον αγοραζουν με μετρητα?!!η πιστωση δεν υπαρχει ?!χλωμο συμφωνω με αυτο που λες αλλα δε θελουν να χανουν γι'αυτο τις ανεβασαν... η πιστωση απλα ειναι το περιθωριο για να πουλησεις...αν δε μπορεσεις που θα εχει πεσει η καταναλωση γιατι ανεβηκε η τιμη την εκατσες!
karmen1983 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 σιγουρα τον συμφερει με τη νεα τιμη! τωρα παμε παλι: εστω οτι πουλαγες τους 100*50 ειχες 2500κερδος μετα με τη νεα τιμη για να αγορασεις 100 ηθελες 5.000!!! που θα τα εβρισκες? και μη μου πεις οτι θα αγοραζες 20.Οσους και να αγοραζες τα 2500 τα ειχες χασει!γι'αυτο λεω οτι ειναι προσφορα για διαφημιση εκτος αν εκλεινες το μαγαζι και δεν αγοραζες ποτε ξανα δισκους! σιγουρα θα δουμε νεες τιμες και στις αγγελιες! Από μαθηματικά 0 έτσι; Για πάμε μία επανάληψη 100 δίσκους έχω και τους είχα πάρει 25ευρώ τους πούλησα 50 -> έβγαλα 2500ευρώ Θέλω να παρω 100 δίσκους με τη νέα τιμή από τον προμηθευτή μου στα 50ευρώ. Θέλω όντως 5000ευρώ. Του δίνω τα λεφτά και προσωρινά μπαίνω μέσα 2500ευρώ από την τσέπη μου+2500ευρώ το κέρδος που έχασα για να πληρώσω. ΑΛΛΑ πρόσεξε τους έχω ξεχρεώσει!!! Τέλος η παλιά παρτίδα!!! Τους πουλάω τους 100 δίσκους επί 100ευρώ=10.000ευρώ δικά μου μια και τους ξεχρέωσα πριν!!! 10.000-2.500(η τσέπη μου)=7.500ευρώ κέρδος!!! Αν πάλι δώσω επιταγή (που η πίστωση ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ) δεν μπαίνω μέσα αρχικά, αλλά μετά απο 3 μήνες που έχω βάλει τα λεφτά στη τσέπη μου συμπληρώνω την επιταγή μου. Ε μη μου πεις και τι θα γίνει αν δεν τους πουλήσω και τους 100. Από πάνω φαίνεται ότι για να καλύψω την επιταγή μου με τα 2.5χιλιάρικα επιπλέον πρέπει να πουλήσω 25δίσκους. Αν δεν τους πουλήσω ούτε αυτούς ε να πάω να πνιγώ. Και θα στο ξαναπω μπας και το καταλάβεις Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΧΑΝΕΙ!!! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ!!!
johnyblack Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Από μαθηματικά 0 έτσι; Για πάμε μία επανάληψη 100 δίσκους έχω και τους είχα πάρει 25ευρώ τους πούλησα 50 -> έβγαλα 2500ευρώ Θέλω να παρω 100 δίσκους με τη νέα τιμή από τον προμηθευτή μου στα 50ευρώ. Θέλω όντως 5000ευρώ. Του δίνω τα λεφτά και προσωρινά μπαίνω μέσα 2500ευρώ από την τσέπη μου+2500ευρώ το κέρδος που έχασα για να πληρώσω. ΑΛΛΑ πρόσεξε τους έχω ξεχρεώσει!!! Τέλος η παλιά παρτίδα!!! Τους πουλάω τους 100 δίσκους επί 100ευρώ=10.000ευρώ δικά μου μια και τους ξεχρέωσα πριν!!! 10.000-2.500(η τσέπη μου)=7.500ευρώ κέρδος!!! Αν πάλι δώσω επιταγή (που η πίστωση ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ) δεν μπαίνω μέσα αρχικά, αλλά μετά απο 3 μήνες που έχω βάλει τα λεφτά στη τσέπη μου συμπληρώνω την επιταγή μου. Ε μη μου πεις και τι θα γίνει αν δεν τους πουλήσω και τους 100. Από πάνω φαίνεται ότι για να καλύψω την επιταγή μου με τα 2.5χιλιάρικα επιπλέον πρέπει να πουλήσω 25δίσκους. και θα εχεις πουλησει 125 δισκους μονο και μονο για να ξεχρεωσεις!για πιο λογο να το κανεις αυτο? Αν δεν τους πουλήσω ούτε αυτούς ε να πάω να πνιγώ. Και θα στο ξαναπω μπας και το καταλάβεις Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΧΑΝΕΙ!!! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ!!! αυτο που δε καταλαβαινεις ειναι οτι το πλαισιο δεν εχει αναγκη να πουλησει στα 50! το συμφερει προφανως στα 100 οταν εχει αγορασει 25!και θα μπορεσει να αγορασει και μετα χωρις να βαλει ουτε το κερδος ουτε απο την τσεπη του
karmen1983 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Τα κόκκινα γράμματα δε τα έπιασα. ποιους 75 δίσκους βρε παλικάρι μου; 25 πρέπει να πουλήσω για να ξεχρεώσω αυτό που έβαλα από την τσέπη μου. Και πρέπει να τα ξεχρεώσω γιατί είμαι έμπορος και πιστεύω ότι μπορώ να πουλήσω και την νέα ακριβή παρτίδα με τα 100 κομμάτια. Και σου ξαναλέω ΔΕΝ βάζει από την τσέπη του λεφτά. Το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο δεν πληρώνει όπως εσύ στο σούπερ μάρκετ. Πληρώνει επι πιστώση. Θα πληρώσει 3 μήνες μετά ή 6 μήνες μετά. Παίρνει εμπόρευμα και το πληρώνει ΜΕΤΑ. Στο μεσοδιάστημα έχει ήδη πουλήσει. Σου έφερα το παράδειγμα γιατί μου είπες ότι τα αρχικά 2,5 χιλιάρικα όσους και να παραγγείλω τα χάνω. Δε γίνεται να δουλεύω με ποσοστό κέρδους, να πουλάω και να χάνω. Είναι απλή λογική. Οτι το συμφέρει να πουλήσει κάτι που το πήρε 25ευρώ 100ευρώ είναι λογικό. Αλλά και 50 να το πούλαγε ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΚΕΡΔΟΣ.
guido Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 πέρα από την όλη φιλολογία του γιατί το κάνουν και αν θα έπρεπε να το κάνουν, έχουμε κάποια λογική πρόβλεψη για το πότε θα επιστρέψουμε σε νορμαλ τιμές; σε κάνα 6μηνο π.χ;
karmen1983 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 πέρα από την όλη φιλολογία του γιατί το κάνουν και αν θα έπρεπε να το κάνουν, έχουμε κάποια λογική πρόβλεψη για το πότε θα επιστρέψουμε σε νορμαλ τιμές; σε κάνα 6μηνο π.χ; Να σου πω κάτι αν και δε θέλω να το σκέφτομαι; Ας συνηθίσουμε στην ιδέα. Καλά ήταν στο πενηντάρικο. Εχουμε μάθει σε αυτή τη χώρα ότι από ΤΙΜΕΣ ότι ανεβαίνει δύσκολα κατεβαίνει...
johnyblack Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 εκανα εντιτ 125 ειναι οι δισκοι σορυ μη βαρας! τωρα μπορεις να μου πεις γιατι να μπει στη λογικη να πρεπει να πουλησει 125 δισκους για να μη χρωσταει απο εκει που δε χρωσταγε? σε τι θα τον ωφελησει περα απο τη διαφημιση που θα του κανει να πουλησει χαμηλα?
karmen1983 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 εκανα εντιτ 125 ειναι οι δισκοι σορυ μη βαρας! τωρα μπορεις να μου πεις γιατι να μπει στη λογικη να πουλησει 125 δισκους για να μη χρωσταει απο εκει που δε χρωσταγε? σε τι θα τον ωφελησει περα απο τη διαφημιση που θα του κανει να πουλησει χαμηλα? Και για πες μου με τα μαθηματικά γιατί από 200 δίσκους για να ξεχρεώσει πρέπει να πουλήσει 125. Γιατί κάπου έχασες την μπάλα...
guido Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Να σου πω κάτι αν και δε θέλω να το σκέφτομαι; Ας συνηθίσουμε στην ιδέα. Καλά ήταν στο πενηντάρικο. Εχουμε μάθει σε αυτή τη χώρα ότι από ΤΙΜΕΣ ότι ανεβαίνει δύσκολα κατεβαίνει... λογικά οοοταν θα πέσουν στο εξωτερικό στις παλιές τιμές, θα αναγκαστούν να τις ρίξουν και εδώ.
karmen1983 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 λογικά οοοταν θα πέσουν στο εξωτερικό στις παλιές τιμές, θα αναγκαστούν να τις ρίξουν και εδώ. Ακριβώς όόόταν και ααααν τις ρίξουν
guido Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 με την πτώση στις πωλήσεις που θα έχουν θα τις ρίξουν. προτιμώ να σβήσω όσες ταινίες έχω στον σκληρό, παρα να δώσω 100% πάνω της τιμής για νέο.
karmen1983 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 με την πτώση στις πωλήσεις που θα έχουν θα τις ρίξουν. προτιμώ να σβήσω όσες ταινίες έχω στον σκληρό, παρα να δώσω 100% πάνω της τιμής για νέο. Το ίδιο θέλω να ελπίζω και εγώ. Πριν 3 μέρες ήθελα 3 F3 Και έπεσα πάνω στην τιμή στο vision. Εννοείται τράβηξα χειρόφρενο
johnyblack Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Και για πες μου με τα μαθηματικά γιατί από 200 δίσκους για να ξεχρεώσει πρέπει να πουλήσει 125. Γιατί κάπου έχασες την μπάλα... 100 αυτοι που πουλησες και 25 για τα 2500 που χρωστας για να ξεχρεωσεις την επιταγη διαβασε ξανα το ποστ σου
guido Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Το ίδιο θέλω να ελπίζω και εγώ. Πριν 3 μέρες ήθελα 3 F3 Και έπεσα πάνω στην τιμή στο vision. Εννοείται τράβηξα χειρόφρενο και γω για αγορά νέου ήμουν αυτές τις μέρες, αλλά οκ προτιμώ να ζήσω και χωρίς να κάνω backup ότι π@π@ριά ταινία κατεβάζω για μερικούς μήνες τώρα αν για κάποιον ειναι επιτακτική ανάγκη να πάρει νέο, εκεί είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα