Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες των 50% των καταστηματων με μεγαλο στοκ σε σκληρους το κανει για αισχοκερδια..

Το αλλο 50% που εχει παρα πολυ μικρο στοκ και βασιζεται στις παραγγελιες που κανει και τα παραγγελνει απο τον εισαγωγεα δεν νομιζω να φταιει σε κατι.. ειδικα αν εχει ανεβασει τις τιμες ο εισαγωγεας..

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παντως αν αυξηθηκαν οι τιμες στην χονδρικη εχει νοημα η αυξηση των τιμων στο στοκ του μαγαζιου γιατι δε θα μπορουν αν τους δωσουν σε χαμηλη τιμη να τους αντικαταστησουν μετα...

οχι δεν εχω μετοχες στο πλαισιο!

Δημοσ.

παντως αν αυξηθηκαν οι τιμες στην χονδρικη εχει νοημα η αυξηση των τιμων στο στοκ του μαγαζιου γιατι δε θα μπορουν αν τους δωσουν σε χαμηλη τιμη να τους αντικαταστησουν μετα...

οχι δεν εχω μετοχες στο πλαισιο!

Βρε τι μας λες; :whistle:

Δημοσ.

Βρε τι μας λες; :whistle:

μη βαρας ντε

σε αλλα ειδη παντως το κανουν αυτο και εχω δουλεψει σε μαγαζια πολλες ωρες για ανατιμολογησεις...

Δημοσ.

Βρε δε βαράω τη λογική δε βλέπω.

Με την ίδια λογική να μη πουλάνε τίποτα με το ανάλογο ποσοστό κέρδους, αλλά με το 10πλάσιο, γιατί μπορεί το εργοστάσιο στη Μπικοτσουκιτσου να πλημμυρίσει...

Δημοσ.

Βρε δε βαράω τη λογική δε βλέπω.

Με την ίδια λογική να μη πουλάνε τίποτα με το ανάλογο ποσοστό κέρδους, αλλά με το 10πλάσιο, γιατί μπορεί το εργοστάσιο στη Μπικοτσουκιτσου να πλημμυρίσει...

κοιτα παντα πουλανε με την τρεχουσα τιμη της αγορας ας εχουν στοκ(που πολλοι δεν εχουν μεγαλο)

π.χ

Εστω οτι εχουν εχουν 50 δισκους στοκ

και τους πουλανε 50 ευρω τον εναν με κερδος 25 ευρω(αρα αγοραζουν 25 χονδρικη)

αν η τιμη χονδρικης ανεβει εστω στα 50 και αυτοι πουλησουν τους 50 που εχουν στοκ στην παλια τιμη μετα με τα χρηματα που θα παρουν δε θα μπορουν να εχουν παλι 50 δισκους!

θα πρεπει να δωσουν και απο το προηγουμενο κερδος τους για να τους αγορασουν αρα χανουν.

Ενω το κερδος τους ειτε πριν ειτε μετα θα ειναι σταθερο επι του ποσοστου της τιμης λιανικης...

ισως ετσι υπαρχει μια λογικη

αν λεω βλακειες μη βαρατε!

Δημοσ.

κοιτα παντα πουλανε με την τρεχουσα τιμη της αγορας ας εχουν στοκ(που πολλοι δεν εχουν μεγαλο)

π.χ

Εστω οτι εχουν εχουν 50 δισκους στοκ

και τους πουλανε 50 ευρω τον εναν με κερδος 25 ευρω(αρα αγοραζουν 25 χονδρικη)

αν η τιμη χονδρικης ανεβει εστω στα 50 και αυτοι πουλησουν τους 50 που εχουν στοκ στην παλια τιμη μετα με τα χρηματα που θα παρουν δε θα μπορουν να εχουν παλι 50 δισκους!

θα πρεπει να δωσουν και απο το προηγουμενο κερδος τους για να τους αγορασουν αρα χανουν.

Ενω το κερδος τους ειτε πριν ειτε μετα θα ειναι σταθερο επι του ποσοστου της τιμης λιανικης...

ισως ετσι υπαρχει μια λογικη

αν λεω βλακειες μη βαρατε!

Μισό λίγο

Αγοράζω 50 δίσκους στα 25 ευρώ σαν κατάστημα και πουλάω 50ευρω τον ένα. Δουλεύω με 100% πάνω από την τιμή αγοράς.

Με απλά μαθηματικά κερδίζω στην τσέπη μου 50τεμάχια επι 25 ευρώ=1250 κέρδος

Αύριο ο προμηθευτής μου τον πουλάει 50 ευρώ και εγώ με το ανάλογο ποσοστό τον πουλάω 100. Βγάζω 50 ανα δίσκο.

Πάλι αν πουλήσω 50 κομμάτια βάζω στην τσέπη 50τεμάχια επι 50 ευρώ=2500ευρά κέρδος

Το χάνω κάπου;

Δημοσ.

Μισό λίγο

Αγοράζω 50 δίσκους στα 25 ευρώ σαν κατάστημα και πουλάω 50ευρω τον ένα. Δουλεύω με 100% πάνω από την τιμή αγοράς.

Αύριο ο προμηθευτής μου τον πουλάει 50 ευρώ και εγώ με το ανάλογο ποσοστό τον πουλάω 100. Βγάζω 50 ανα δίσκο.

Πάλι αν πουλήσω 50 κομμάτια βάζω στην τσέπη 50τεμάχια επι 50 ευρώ=2500ευρά κέρδος

Το χάνω κάπου;

ετσι οπως το λες ειναι αλλα:

για να αποκτησεις τους πρωτους 50 δισκους εδωσες 50*25=1250 και εβγαλες κερδος 1250

για να αποκτησεις τους επομενους 50 θα δωσεις 50*50=2500 το οποιο ειναι το διπλασιο απο αυτο που εδωσες για τους προηγουμενους δισκους αρα για να παρεις τους 50 δισκους θα δωσεις και το κερδος που εβγαλες πριν αρα το χανεις!

(παντα με τη σκεψη οτι πρεπει να εχεις στοκ 50 δισκους)

Δημοσ.

ετσι οπως το λες ειναι αλλα:

για να αποκτησεις τους πρωτους 50 δισκους εδωσες 50*25=1250 και εβγαλες κερδος 1250

για να αποκτησεις τους επομενους 50 θα δωσεις 50*50=2500 το οποιο ειναι το διπλασιο απο αυτο που εδωσες για τους προηγουμενους δισκους αρα για να παρεις τους 50 δισκους θα δωσεις και το κερδος που εβγαλες πριν αρα το χανεις!

(παντα με τη σκεψη οτι πρεπει να εχεις στοκ 50 δισκους)

Και πάντα με τη σκέψη ότι εγώ σαν κατάστημα βγάζω κέρδος ΜΟΝΟ από δίσκους και πληρώνω ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ και όχι με επιταγές 3μηνες+ σωστά;

και btw δε χάνω το κέρδος όταν το παίρνω από την επόμενη πώληση

Ο μεταπωλητής/έμπορος όταν πουλάει ότι αγοράζει κερδίζει. Οσο και αν αγοράζει. Αρκεί να πουλάει.

Δημοσ.

Μισό λίγο

Το χάνω κάπου;

Σκεψου φιλε το παρακατω:

Απο τους 50 δισκους βαγαλανε κερδος 1250 ευρω και μεινανε στο μαγαζι 1250 για να αγορασει νεο στοκ.

Με την νεα τιμη του δισκου στα 50 ευρω δεν θα αγορασει την ιδια ποσοτητα δισκων αλλα τους μισους. αν θελει να

αγορασει την ιδια ποσοτητα θα πρεπει να τσονταρει 1250 ευρω επιπλεον που ηταν δηλαδη το κερδος του. Με λιγα λογια

δουλεψε τζαμπα!!! Γενικα σε ολα τα ειδη οι αυξησεις τιμων δεν κανουν καλο ειτε στο μαγαζι ειτε στον καταναλωτη.

Δημοσ.

Και πάντα με τη σκέψη ότι εγώ σαν κατάστημα βγάζω κέρδος ΜΟΝΟ από δίσκους και πληρώνω ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ και όχι με επιταγές 3μηνες+ σωστά;

και btw δε χάνω το κέρδος όταν το παίρνω από την επόμενη πώληση

Ο μεταπωλητής/έμπορος όταν πουλάει ότι αγοράζει κερδίζει. Οσο και αν αγοράζει. Αρκεί να πουλάει.

δεν εχει σημασια τι ειναι το εμπορευμα...

αν δεν μπορεις αφου πουλησεις 5 αυγα να τα αντικαταστησεις με 5 αυγα αρχιζεις να χανεις και να μπαινεις μεσα...

για τις επιταγες τι ακριβως εννοεις?

και αν δεν πουλησει και του μεινουν?ειναι ρισκο...

@vcdencoder την ειπες φιλο κανε εντιτ οσο προλαβαινεις!!!

Δημοσ.

Σκεψου φιλε το παρακατω:

Απο τους 50 δισκους βαγαλανε κερδος 1250 ευρω και μεινανε στο μαγαζι 1250 για να αγορασει νεο στοκ.

Με την νεα τιμη του δισκου στα 50 ευρω δεν θα αγορασει την ιδια ποσοτητα δισκων αλλα τους μισους. αν θελει να

αγορασει την ιδια ποσοτητα θα πρεπει να τσονταρει 1250 ευρω επιπλεον που ηταν δηλαδη το κερδος του. Με λιγα λογια

δουλεψε τζαμπα!!! Γενικα σε ολα τα ειδη οι αυξησεις τιμων δεν κανουν καλο ειτε στο μαγαζι ειτε στον καταναλωτη.

Μαρίκα!

Εμπορος είμαι...

Στην πρώτη παρτίδα έβγαλα κέρδος 1250ευρώ

Οκ θα χωθώ για να πάρω την επόμενη αλλά στην επόμενη βγάζω κέρδος 2500ευρώ. (double score)

Αρα κερδίζω

Και σου ξαναλέω ο εμπορος/επιχειρηματίας όσο και να αγοράζει ΑΝ πουλάει κερδίζει...

δεν εχει σημασια τι ειναι το εμπορευμα...

αν δεν μπορεις αφου πουλησεις 5 αυγα να τα αντικαταστησεις με 5 αυγα αρχιζεις να χανεις και να μπαινεις μεσα...

γαι τις επιταγες τι ακριβως εννοεις?

Αλλο πράγμα βρε παιδιά είναι να δώσει κάποιος ρευστό και άλλο μια επιταγή μετά από 3 μήνες.

Σε 3 μήνες το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο θα έχει πουλήσει την ακριβή παρτίδα δίσκων και θα έχει στην τσέπη τα 2500 ευρώ κέρδος. Δε μπαίνει μέσα την ώρα της αγοράς από τον προμηθευτή.

Τώρα αν δεν καταφέρει να πουλήσει τους 50 ακριβούς δίσκους στους 3 αυτούς μήνες, είναι μέσα στα ρίσκα του επαγγέλματος

Δημοσ.

Μαρίκα!

Εμπορος είμαι...

Στην πρώτη παρτίδα έβγαλα κέρδος 1250ευρώ

Οκ θα χωθώ για να πάρω την επόμενη αλλά στην επόμενη βγάζω κέρδος 2500ευρώ. (double score)

Αρα κερδίζω

Και σου ξαναλέω ο εμπορος/επιχειρηματίας όσο και να αγοράζει ΑΝ πουλάει κερδίζει...

Αλλο πράγμα βρε παιδιά είναι να δώσει κάποιος ρευστό και άλλο μια επιταγή μετά από 3 μήνες.

Σε 3 μήνες το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο θα έχει πουλήσει την ακριβή παρτίδα δίσκων και θα έχει στην τσέπη τα 2500 ευρώ κέρδος. Δε μπαίνει μέσα την ώρα της αγοράς από τον προμηθευτή.

Τώρα αν δεν καταφέρει να πουλήσει τους 50 ακριβούς δίσκους στους 3 αυτούς μήνες, είναι μέσα στα ρίσκα του επαγγέλματος

η επιταγη του δινει το χρονικο περιθωριο.Αν δε τους πουλησει(τουλαχιστον τους μισους) δε θα καλυφθει η επιταγη και ο προμηθευτης δε θα του ξαναπρομηθευσει και γενικα θα βγει φημη οτι δε πληρωνει και αστα να πανε μετα θα πρεπει να δινει μετρητα για ολα.

αυτο ακριβως δε θελουν να ρισκαρουν...

Δημοσ.

η επιταγη του δινει το χρονικο περιθωριο.Αν δε τους πουλησει δε θα καλυφθει η επιταγη και ο προμηθευτης δε θα τον ξαναπρομηθευσει και γενικα θα βγει φημη οτι δε πληρωνει και αστα να πανε μετα θα πρεπει να δινει μετρητα για ολα.

αυτο ακριβως δε θελουν να ρισκαρουν...

Να μην κάνουν τους εμπόρους λοιπόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...