karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Είχα πάρει 3 F3 1 tb πριν 2 μήνες. Ακόμα εκεί κάθονται και δεν νομίζω α τους βάλω στο Pc Που μένεις εσύ είπαμε;
AiWaaa Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Που μένεις εσύ είπαμε; Σαλονικα Kαπου γύρω απο τον θερμαικο
karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Σαλονικα Kαπου γύρω απο τον θερμαικο Ενα βήμα στο χάρτη είσαι.
overpower Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 ευτυχως να λεμε που δεν αυξηθηκαν και απο τους ssd οι τιμες.
karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 ευτυχως να λεμε που δεν αυξηθηκαν και απο τους ssd οι τιμες. O δικός μου πάντως πήρε την ανηφόρα Και έλεγα να κάνω raid
karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Απειλή ? οχι μωρέ θα έρθω να τραβήξω τη μητρική σου να μη σπάσει (μόνο εσύ θα το πιάσεις αυτό )
karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Κοροιδευουμε ? O F3 σου βγάζει την γλώσσα Εχε χάρη που έχω αρκετούς και προς το παρόν δεν καίγομαι. Αλλιώς θα τον είχες φέρει πετώντας
AiWaaa Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Εχε χάρη που έχω αρκετούς και προς το παρόν δεν καίγομαι. Αλλιώς θα τον είχες φέρει πετώντας Βαριέμαι να τους βάλω στο pc και κάθονται
Xvipes Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Να κάνω μια ερώτηση ψιλοσχετική.Έστω ότι έχω έναν χαλασμένο σκληρό που είναι μέσα στην εγγύηση(έναν wd caviar black) που τον είχα πάρει 70 ευρώ.Αν τον πάω για αντικατάσταση θα μου δώσουν έναν ίδιο αν έχουν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΕΦΤΑ ή θα μου δώσουν πιστωτικό 70 ευρώ για να πάρω ότι θέλω? Το ρωτάω γιατί αν τώρα που ακρίβυναν μου δώσουν πιστωτικό δε με συμφέρει.
therock Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Το πιστωτικο το παιρνεις στην τωρινη τιμη του δισκου ρε συ... Ισα ισα που τωρα συμφερει γιατι παιρνεις κατι που ειναι πιο ακριβο...
Xvipes Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μπα τηλεφώνησα τώρα στο e-shop(από εκεί που πήρα το δίσκο δλδ) και μου είπαν ότι το πιστωτικό βγαίνει με την τιμή που τον αγόρασα οπότε αν πάω για αλλαγή τώρα θα μπω και μέσα...
scullyist Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αναμενομενο, οπως τους βολευει. Αν ηταν αντιστροφα τα πραγματα κ ειχαν πεσει οι τιμες να δεις τι καλα που θα επιμενανε κιολας οτι πρεπει να κοπει στην τρεχουσα τιμη. σορρυ για το ατονικο
therock Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μπα τηλεφώνησα τώρα στο e-shop(από εκεί που πήρα το δίσκο δλδ) και μου είπαν ότι το πιστωτικό βγαίνει με την τιμή που τον αγόρασα οπότε αν πάω για αλλαγή τώρα θα μπω και μέσα... Τι λες ρε συ, και δεν τους εβρισες? Αν ο σκληρος ειχε πεσει θα σου λεγα αν θα στο βγαζαν στην ιδια τιμη που τον πηρες... Απλως τωρα που πηραν 200% αυξησεις σιγα μην σου δωσουν το υπερδιπλασιο πιστωτικο. Εγω παντως στο παρελθον ειχα οντως παρει πιστωτικο απο επιστροφη SSD σε νεα ανεβασμενη τιμη και ειχα βγει κερδισμενος... Αν δεν εχεις ορεξη να το κυνηγησεις αστο, εγω παντως θα τους εκραζα... Οπως ειπε και ο φιλος οπως τους βολευει και οτι τους συμφερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα