Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκνευριζομαι τρομερα με ολο αυτο. Ελπιζω να μην υπαρχουν κοροιδα,και να μη πουλανε ουτε ΕΝΑ δισκο. Αν ειναι δυνατον. Οσο υπαρχουν εστω και λιγοι ασχετοι απο τιμες ή ανυπομονοι που τους τα σκανε,τοσο θα παραμενουν οι τιμες ψηλα για περισσοτερο καιρο. Ουστ.

Στο εξωτερικο ειδαμε,πεσανε καθολου?

Δημοσ.

και οπως ξαναειπα πιο πριν ευτυχως που αγορασα 5 σκληρους wd green 2 tb και μολις λιγες μερες πριν απο ολα αυτα

Δημοσ.

και οπως ξαναειπα πιο πριν ευτυχως που αγορασα 5 σκληρους wd green 2 tb και μολις πριν μερες απο ολα αυτα

Μην μου ξυνεις την πληγη...

Πουλα μας κανενα...tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Δημοσ.

και οπως ξαναειπα πιο πριν ευτυχως που αγορασα 5 σκληρους wd green 2 tb και μολις λιγες μερες πριν απο ολα αυτα

εσυ το προκαλεσες!

Δημοσ.

Ελεος. Εγω ειχα αποφασισει μετα απο χρονια να παρω 3 σκληρους των 2TB λιγες μερες πριν,αλλα επειδη τα ψιλοεξυνα μεχρι να αποφασισω εσκασε αυτη η μλκσμενη ιστορια και μειναμε να περιμενουμε ποτε θα τα ξαναριξουν τα καρτελ. Αν δεν πεσουν στα 75-85 ευρω δε παιρνω τιποτα.

Δημοσ.

Κι εγώ που είχα έναν περισσευούμενο και ήταν να τον βγάλω στο σφυρί, τώρα τον έχω χτίσει στο ντουβάρι. Και κοιμάμαι και με τον πλάστη αγκαλιά τα βράδια =P

YΓ. Τι βλέπω, μετά το κράξιμο, το vision "έριξε" ξανά τον F3/1ΤΒ στα 180 από τα 216? Το σκέφτηκαν καλά, μην πάθουν τίποτα βρε παιδί μου και μπούνε μέσα με τέτοιες "εκπτώσεις". :rolleyes:

Δημοσ.

τραγικό, ως εκ τούτου το βρίσκω χαζό να αγοράζεις κάθε τρεις και λίγο δίσκους, αφού για να κατεβάσεις το οτιδήποτε απ το ίντερνετ και μάλιστα ταινίες θες κάποιες ωριτσες (εξαιρείτε ένα ποσοστό συνδρομητών που έχουν προβλήματα σύνδεσης), ποιος θα κάτσει να δει όλες τις ταινίες ξανά και ξανά τη μια μετά την άλλη;

Δημοσ.

τραγικό, ως εκ τούτου το βρίσκω χαζό να αγοράζεις κάθε τρεις και λίγο δίσκους, αφού για να κατεβάσεις το οτιδήποτε απ το ίντερνετ και μάλιστα ταινίες θες κάποιες ωριτσες (εξαιρείτε ένα ποσοστό συνδρομητών που έχουν προβλήματα σύνδεσης), ποιος θα κάτσει να δει όλες τις ταινίες ξανά και ξανά τη μια μετά την άλλη;

και ομως τις περισσοτερες τις βλεπω ξανα και ξανα.ασε που αυτοι που ανεβαζουν σε ιστοσελιδες πρεπει να τα εχουν

Δημοσ.

εγω

ξερεις ποσες φορες εχω δει terminator 2? :P

Δημοσ.

Είχα πάρει 3 F3 1 tb πριν 2 μήνες. Ακόμα εκεί κάθονται και δεν νομίζω α τους βάλω στο Pc :P

Γιατι δεν πουλας κανενα ;

Θα βγαλεις μαρουλι τετοια εποχη, ακου με...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...