opera Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 θα νοικιάσω θυρίδα σε τράπεζα να φυλάξω τους σκληρούς μου.
petrox21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Εκνευριζομαι τρομερα με ολο αυτο. Ελπιζω να μην υπαρχουν κοροιδα,και να μη πουλανε ουτε ΕΝΑ δισκο. Αν ειναι δυνατον. Οσο υπαρχουν εστω και λιγοι ασχετοι απο τιμες ή ανυπομονοι που τους τα σκανε,τοσο θα παραμενουν οι τιμες ψηλα για περισσοτερο καιρο. Ουστ. Στο εξωτερικο ειδαμε,πεσανε καθολου?
overpower Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 και οπως ξαναειπα πιο πριν ευτυχως που αγορασα 5 σκληρους wd green 2 tb και μολις λιγες μερες πριν απο ολα αυτα
mchls Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 και οπως ξαναειπα πιο πριν ευτυχως που αγορασα 5 σκληρους wd green 2 tb και μολις πριν μερες απο ολα αυτα Μην μου ξυνεις την πληγη... Πουλα μας κανενα...
Ntinaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 και οπως ξαναειπα πιο πριν ευτυχως που αγορασα 5 σκληρους wd green 2 tb και μολις λιγες μερες πριν απο ολα αυτα εσυ το προκαλεσες!
petrox21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ελεος. Εγω ειχα αποφασισει μετα απο χρονια να παρω 3 σκληρους των 2TB λιγες μερες πριν,αλλα επειδη τα ψιλοεξυνα μεχρι να αποφασισω εσκασε αυτη η μλκσμενη ιστορια και μειναμε να περιμενουμε ποτε θα τα ξαναριξουν τα καρτελ. Αν δεν πεσουν στα 75-85 ευρω δε παιρνω τιποτα.
scullyist Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Κι εγώ που είχα έναν περισσευούμενο και ήταν να τον βγάλω στο σφυρί, τώρα τον έχω χτίσει στο ντουβάρι. Και κοιμάμαι και με τον πλάστη αγκαλιά τα βράδια =P YΓ. Τι βλέπω, μετά το κράξιμο, το vision "έριξε" ξανά τον F3/1ΤΒ στα 180 από τα 216? Το σκέφτηκαν καλά, μην πάθουν τίποτα βρε παιδί μου και μπούνε μέσα με τέτοιες "εκπτώσεις".
fragment_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 τραγικό, ως εκ τούτου το βρίσκω χαζό να αγοράζεις κάθε τρεις και λίγο δίσκους, αφού για να κατεβάσεις το οτιδήποτε απ το ίντερνετ και μάλιστα ταινίες θες κάποιες ωριτσες (εξαιρείτε ένα ποσοστό συνδρομητών που έχουν προβλήματα σύνδεσης), ποιος θα κάτσει να δει όλες τις ταινίες ξανά και ξανά τη μια μετά την άλλη;
Hamurabi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Παιδια πουλαω εναν WD 2 TB γυρω στα 400 ευρω. ειναι μεγαλη ευκαιρια, ειναι ελαφρως μεταχειρισμενος!!!
overpower Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 τραγικό, ως εκ τούτου το βρίσκω χαζό να αγοράζεις κάθε τρεις και λίγο δίσκους, αφού για να κατεβάσεις το οτιδήποτε απ το ίντερνετ και μάλιστα ταινίες θες κάποιες ωριτσες (εξαιρείτε ένα ποσοστό συνδρομητών που έχουν προβλήματα σύνδεσης), ποιος θα κάτσει να δει όλες τις ταινίες ξανά και ξανά τη μια μετά την άλλη; και ομως τις περισσοτερες τις βλεπω ξανα και ξανα.ασε που αυτοι που ανεβαζουν σε ιστοσελιδες πρεπει να τα εχουν
AiWaaa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Είχα πάρει 3 F3 1 tb πριν 2 μήνες. Ακόμα εκεί κάθονται και δεν νομίζω α τους βάλω στο Pc
Ntinaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 τραγικό, ως εκ τούτου το βρίσκω χαζό να αγοράζεις κάθε τρεις και λίγο δίσκους, αφού για να κατεβάσεις το οτιδήποτε απ το ίντερνετ και μάλιστα ταινίες θες κάποιες ωριτσες (εξαιρείτε ένα ποσοστό συνδρομητών που έχουν προβλήματα σύνδεσης), ποιος θα κάτσει να δει όλες τις ταινίες ξανά και ξανά τη μια μετά την άλλη; εγω ξερεις ποσες φορες εχω δει terminator 2?
mchls Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Είχα πάρει 3 F3 1 tb πριν 2 μήνες. Ακόμα εκεί κάθονται και δεν νομίζω α τους βάλω στο Pc Γιατι δεν πουλας κανενα ; Θα βγαλεις μαρουλι τετοια εποχη, ακου με...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα