Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και μου αρεσε που ελεγα γιατι πηρα 5 σκληρους wd..ελεγα αρχικα να παρω 2 και τα χριστουγεννα αλλους 3....αμα συνεχιστει ετσι παλυ καλα που εχω ηδη παρει σκληρους...

Δημοσ.

Ευκαιρία να πουλήσω τον παλιό μου σκληρό. Είναι Seagate 261,3 MB, άνετα θα πιάσει κανένα εικοσάρικο ευρώ. :-)

Θά 'χει ένα μήνα από τότε που άφησα για RMA έναν green στα visionstudio. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τότε εκ μέρους τους, τον είχα ψιλο-ξεχάσει κι εγώ. Νομίζω ότι είναι καλή ευκαιρία να τους ρωτήσω πότε επιτέλους θα τον αντικαταστήσουν. Τους βλέπω για εγκεφαλικό.

Δημοσ.

Ήθελα να ήξερα αν υπάρχει έστω και ένας που έδωσε 150€ για αγορά μηχανικού δίσκου .. Και κάτι άλλο ,ωραία η wd "ναυάγησε" ,οι άλλες εταιρείες ψωνίζουν από την wd ?

Δημοσ.

Ήθελα να ήξερα αν υπάρχει έστω και ένας που έδωσε 150€ για αγορά μηχανικού δίσκου .. Και κάτι άλλο ,ωραία η wd "ναυάγησε" ,οι άλλες εταιρείες ψωνίζουν από την wd ?

Καρτέλ...

Δημοσ.

Κόβω το λαιμό μου ότι θα υπάρξουν άπειροι μέσα στο διάστημα που θα κρατήσει αυτή η ιστορία. Προφανώς όχι άτομα που ασχολούνται και ενημερώνονται, αλλά πάντα υπάρχουν και οι υπόλοιποι -και δεν είναι λίγοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τσίμπησα έναν black 1TB με 80Ε από OK computer πάντως να'χω και την κεφάλα μου ήσυχη που θα φτιάξω ένα pc τον άλλο μήνα. B)

Πολύ καλό μαγαζί btw το ΟK computer, δε το ξέρα κ το βρήκα τώρα που έψαχνα ακόμα για τους τελευταίους με στοκ. Πολύ ευγενικοί υπάλληλοι και ούτε καν να μου κάνουν κόνξες για την τιμή. (και είχανε κ γνώσεις, όχι σαν μερικούς μερικούς μεγάλους)

E άμα ήθελες να φτιάξεις pc και σου λείπε ο σκληρός τι να έκανες ρε μαν? θα τους τα σκαγες.

Επεξ/σία από remalis
Δημοσ.

Nα πάρεις από amazon/αγγελίες/ebay...

Εξωτερικο, μεταφορες, μηχανικα μερη, most sensitive hardware part...

Δεν μου αρεσουν αυτοι οι συνδυασμοι...devil.png

Δημοσ.

Εξωτερικο, μεταφορες, μηχανικα μερη, most sensitive hardware part...

Δεν μου αρεσουν αυτοι οι συνδυασμοι...devil.png

Noμίζω πως έχεις λάθος...Οταν αγοράζουν οι εταιρίες δηλαδή,πως ερχονται οι σκληροί απ'το εξωτερικό; σε μπουφάν με πούπουλα; :-D

Σε ενα φίλο που ανέθεσα να μου στείλει 2 δίσκους για ρμα, παρόλο που τους στείλαμε χύμα,επέστρεψαν σε κάτι όμορφα κουτάκια με ένα ειδικό πλαστικό στις άκρες για να μένει ο σκληρός στον "αέρα".

Δεν υπάρχει θέμα θαρρώ.

Υ.Γ. πάντως και στο άμαζον,δεν τους λές και φθηνούς...πλέον.

Δημοσ.

Εγώ τσίμπησα έναν black 1TB με 80Ε από OK computer πάντως να'χω και την κεφάλα μου ήσυχη που θα φτιάξω ένα pc τον άλλο μήνα. B)

Πολύ καλό μαγαζί btw το ΟK computer, δε το ξέρα κ το βρήκα τώρα που έψαχνα ακόμα για τους τελευταίους με στοκ. Πολύ ευγενικοί υπάλληλοι και ούτε καν να μου κάνουν κόνξες για την τιμή. (και είχανε κ γνώσεις, όχι σαν μερικούς μερικούς μεγάλους)

E άμα ήθελες να φτιάξεις pc και σου λείπε ο σκληρός τι να έκανες ρε μαν? θα τους τα σκαγες.

Θα έβρισκα πολλούς άλλους τρόπους έστω και προσωρινά . Να πλήρωνα τον μηχανικό στην αξία του ssd δεν υπήρχε περίπτωση .

Δημοσ.

για να δειτε ποσο λαμογια ειναι κοιταχτε εδω

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-RE4-WD1003ABYX-1TB-HDD-3-5inches-64MB-Cache-7200RPM-Sata-3Gb-s.htm

ο δισκος στο στοκ house ειναι πολυ καιρο εκει,αλλα ξαφνικα ανεβηκε η τιμη του επειδη ανεβηκε και στο κανονικο μαγαζι...

Δημοσ.

Προς το παρόν η λύση είναι μία AMAZON!!! Μόνο και μόνο επειδή χρειαζόμουν άμεσα αποθήκη παράγγειλα έναν Seagate 2ΤΒ 92-93€ περίπου με τα μεταφορικά,απογοήτευση βέβαια αν σκεφτείς ότι πριν 10 μέρες αγόραζες Samsung F4 2TB στα 76€ από Ελλάδα.

Δημοσ.

για να δειτε ποσο λαμογια ειναι κοιταχτε εδω

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-RE4-WD1003ABYX-1TB-HDD-3-5inches-64MB-Cache-7200RPM-Sata-3Gb-s.htm

ο δισκος στο στοκ house ειναι πολυ καιρο εκει,αλλα ξαφνικα ανεβηκε η τιμη του επειδη ανεβηκε και στο κανονικο μαγαζι...

rofl, καλά αυτοί στο πλαίσιο έχουν ξεφύγει, νομίζουν πραγματικά ότι απευθυνονται σε μπαμπουίνους ετσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...