PCharon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ^ πω πω, ζηλεύω που δεν έχω χαλασμένα να το κάνω εγώ αυτό! Θεϊκή σκέψη... [edit] τέλειο combo είναι κάρτα γραφικών + σκληρός
petrox21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Το πιστωτικό πάει στη τιμή της απόδειξης, βάση του σχετικού νόμου. Υπαρχει σχετικος νομος? Τις προαλλες στο Πλαισιο μου ειπαν οτι αυτο ειναι...παρανομο προσπαθωντας να μου δωσουν πιστωτικο στο 40% της αποδειξης.
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 @^: Yeap, και με μένα το ίδιο έγινε. Thresh μη χαίρεσαι. Θα σου βγάλουν το ένα εκτός εγγύησης, το άλλο στην χαμηλότερη τιμή και ξεμπέρδεψαν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 @^: Yeap, και με μένα το ίδιο έγινε. Thresh μη χαίρεσαι. Θα σου βγάλουν το ένα εκτός εγγύησης, το άλλο στην χαμηλότερη τιμή και ξεμπέρδεψαν Velociraptor 5 χρόνια εγγύση, EVGA GTX260 3 χρόνια εγγύηση...έχουν ψωμί ακόμα
PCharon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Υπαρχει σχετικος νομος? http://www.ekpizo.gr/el/6/indexd03f.html?&nid=409 Πρόσεξε πως ο νόμος περιγράφει ακόμα και τις περιπτώσεις όπου όροι εγγυήσεων και συμφωνιών ακυρώνονται. Δε μπορεί ο καθένας δηλαδή να υπερβεί το νόμο και να φτιάχνει δικούς του όρους εγγύησης. Υ.Γ. καλά που δε σου ζήτησαν και τα έξοδα κηδείας του παλιού προϊόντος και αποζημίωση για ψυχική οδύνη από το «θάνατό» του
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 θα μάθουμε την επόμενη βδομάδα, κάνω RMA έναν hdd και μια vga, του πρώτου ανέβηκε η τιμή και της δεύτερης έχει πέσει (σε σχέση με τις αποδείξεις) θα τα πάω και τα 2 μαζί, έτσι ώστε να αρχίσω τρελή γκρίνια αν πάνε στη μία να κόψουν πιστωτικό στην τιμή της απόδειξης επειδή έχει αυξηθεί η τιμή και στην άλλη χαμηλότερο επειδή έχει πέσει Xάρη άμα είναι να έρθει μαζί σου ο paredwse για να τους τα πει, κι εγώ για να τους εξηγήσω αναλυτικά αυτά που θα τους πει. Πώς σου φαίνεται;
kanesaxo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Πάντως είμαστε ελληναράδες και ελληναράδες θα πεθάνουμε... Απο αυτούς που ανεβάζουν τις τιμές στο στοκ που έχουν αγοράσει 2 μήνες πριν, επειδή χθές έγινε μια Χ καταστροφή κάπου και ανέβηκε το κόστος της σημερινής παραγωγής. Και φυσικά απο εμάς, που "χτυπάμε" σκληρούς, καίμε κάρτες γραφικών για το RMA. Οπότε σαμπουανάκι και ας τα λουστούμε όλοι και ψωνίστε απ'το κάθε άμαζον. Ολα όμορφα κι ωραία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Xάρη άμα είναι να έρθει μαζί σου ο paredwse για να τους τα πει, κι εγώ για να τους εξηγήσω αναλυτικά αυτά που θα τους πει. Πώς σου φαίνεται; too cruel Και φυσικά απο εμάς, που "χτυπάμε" σκληρούς, καίμε κάρτες γραφικών για το RMA. bad sectors & artifacts, not my fault...
agent_smith Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Έχω έναν χαλασμένο 500αρι green εδώ και τρεις μήνες στο ράφι γιατί βαριέμαι να πάω στο πλαίσιο. τον είχα πάρει 50 ευρώ κάτι. Λέτε αν τον πάω πίσω να πάρω πιστωτικό 99 ευρώ η να μην μπω καν στον κόπο;
moldovan20 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα, ο f3 ο 500άρης είναι 20€ ακριβότερος από τον 1tb στο visionstudio . Πάμε καλά ? 160€ για μηχανικό δίσκο ? Μένω και δίπλα ,μου φαίνεται θα κατέβω να τους ρίξω κανένα μπινελίκι .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 χαχαχαχα, ναι ναι ναι! αθώος μέχρι της αποδείξεως του εναντίου, από εκεί και πέρα ας τα στείλουν στους κατασκευαστές, who cares...
petrox21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 http://www.ekpizo.gr/el/6/indexd03f.html?&nid=409 Πρόσεξε πως ο νόμος περιγράφει ακόμα και τις περιπτώσεις όπου όροι εγγυήσεων και συμφωνιών ακυρώνονται. Δε μπορεί ο καθένας δηλαδή να υπερβεί το νόμο και να φτιάχνει δικούς του όρους εγγύησης. Υ.Γ. καλά που δε σου ζήτησαν και τα έξοδα κηδείας του παλιού προϊόντος και αποζημίωση για ψυχική οδύνη από το «θάνατό» του Πο ρε φιλε δε το ελεγες μια βδομαδα νωριτερα στο σχετικο θεμα που ελεγα τι συνεχομενες λαμογιες εκανε το πλαισιο? Δεν ειχα και το νομο,αλλα ειχα εναν χρηστη απο δω που μου ελεγε οτι εχουν δικιο τα καταστηματα και πρεπει να μας δινουν πιστωτικα στη σημερινη αξια του προιοντος,ο,τι να'ναι... http://www.insomnia.gr/topic/409515-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%8d%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%af%cf%83%ce%b9%ce%bf/page__st__30 Τελικα βεβαια δεν την πατησα και πηρα καλη αντικατασταση (VGA 6770 αντι της 4870 που ειχα),αλλα δεν επεμεινα στο πιστωτικο για να παρω ακομα καλυτερη με βαση τα χρηματα που ειχα δωσει(δεν ηξερα το νομο γμτ),χωρια οτι κοψανε λαμογοαποδειξη στην υποτιθεμενη τιμη που ηθελαν εκεινοι (απο 130 ευρο που ειχα δωσει,η καρτα που πηρα τωρα ειχε 99,και μου εκοψαν υποτιθεμενη αποδειξη στα 60 ευρο) και που θα ειναι η θεωριτικη τιμη του αν χαλασει και η νεα ε. Μου τα ειχαν κανει τοσο τσουρεκια με την τακτικη τους,που δε μιλησα,την πηρα και σηκωθηκα κι εφυγα. Τωρα εφοσον το δεχτηκα δε μπορω να κανω κατι γι'αυτο ε? ΥΓ: ισως κατι δε το βλεπω καλα,αλλα δε βλεπω να μιλαει ακριβως ο νομος περι αντικαταστασης και πιστωτικου στο υψος της αποδειξης... το λεει σε καποια σελιδα και δε το βλεπω?
ninos30 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Το βάζω ακόμα μία, γιατί δεν εμφανίστηκε κάποιος από Θεσσαλονίκη: 10ΕARX από Visionstudio (66€)
agent_smith Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει αν τα πιστωτικά στις επιστροφές ανατιμήθηκαν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα