Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια ξερει κανεις τι εγινε και ακριβυναν οι σκληροι σε πλαισιο,vision κτλ.Μιλαμε για αυξηση της ταξης του 50-70 %!!!Αμα ειναι να παμε να αγορασουμε σκληρους απο αλλα μαγαζια που εχουν ακομα στοκ και παλιες τιμες...Γιατι εγινε αυτο ξερει κανεις αραγε???

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι λένε για ζημιά στο εργοστάσιο της WD. Τώρα να πιστέψω εγώ ότι ξαφνικά κάνανε εισαγωγές με άλλες τιμές; :devil:

Μάλλον το καβαλήσανε το καλάμι προς vision μεριά...

edit: Και λέω προς vision γιατί έχουν 100% πάνω την τιμή πχ στον F3

Δημοσ.

μπας και ειναι λαθος? δεν παιζει να εγινε αυξηση 100% :fear:

2η μέρα ίσως και 3η είναι έτσι. Αν είναι λάθος νομίζω θα τον είχαν πάρει χαμπάρι.

Αλλά βάλανε και κάτι στην αρχική σελίδα χθες για το εργοστάσιο της WD και σήμερα δε το βλέπω

Το λινκ ήταν αυτό

http://www.visionstudio.gr/newscomment.asp?id=343

Δημοσ.
Δημοσ.

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΓΗΝΕ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΔΩ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

κλασικα μια ζωη ολοι αλητες και κανεις δεν τους λεει κουβεντα

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς λέω και γω. Δε μπορώ να πιστέψω ότι ΤΩΡΑ, ΞΑΦΝΙΚΑ, κάνανε εισαγωγές. Ευκαιρία για αρπαχτή μου μοιάζει :-(

Δημοσ.

Ήλεος, μπήκα κ είδα msystems, 2ΤB wd green από 82 στα 105 και 2TB black από 140E στα 190Ε.

Πωωωω, τι μλκια ειναι τουτη. Εγώ τώρα που ήθελα να πάρω δυο τέτοιους και θα τους χρειαστώ σίγουρα μέχρι τα χριστούγεννα, λέτε να πάρω τώρα μην ακριβύνουν κι άλλο ή θα ξεφουσκώσουν οι τιμές? :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...