Προς το περιεχόμενο

5.1 Surround Speakers ή Surround Headset?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών. Μία χαρά συμβατή είναι η κάρτα ήχου σου.

http://www.engadget.com/2010/09/10/logitech-z506-review/

Δες το Review για τα ηχεία.

και εμενα αυτο για την κάρτα γραφικών παράξενο μου φάνηκε αλλα το λέω γιατί είπες ότι φεύγουν καλώδια απο αυτήν αλλα μάλλον ενοουσες κάρτα ηχου

Τις reviews πως τις βλέπεις;

Δημοσ.

Αυτό που ονομάζει η πιάτσα surround headset είναι μία @@ρια (μετά συγχωρήσεως). Καμία σχέση με surround συστήματα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά λέγεται και αλλιώς από surround sound.

Anyway, το μόνο θέμα που παίζει, στα λεφτά που (κατάλαβα ότι) παίζεις και στις γνώσεις (που κατάλαβα ότι) έχεις, είναι το εάν θες ή όχι να ενοχλείς τους άλλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που ονομάζει η πιάτσα surround headset είναι μία @@ρια (μετά συγχωρήσεως). Καμία σχέση με surround συστήματα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά λέγεται και αλλιώς από surround sound.

Anyway, το μόνο θέμα που παίζει, στα λεφτά που (κατάλαβα ότι) παίζεις και στις γνώσεις (που κατάλαβα ότι) έχεις, είναι το εάν θες ή όχι να ενοχλείς τους άλλους.

απ τα ακουστικά έχω φύγει εντελώς..

Εσυ πχ θεωρείς ΚΑΛΑ τα συγκεκριμένα ηχεία;

(γενική ερώτηση)εχει διάφορα στην απόδοση αν έχουν ψηφιακός η όχι εισόδους ;

Επεξ/σία από Tsiringos
Δημοσ.

Απο θεμα αντιληψης, δε θα καταλαβεις σχεδον καμια διαφορα.

Δημοσ.

Εχεις δοκιμασει πολλα στο ειδος και κατεληξες σε αυτο το συμπερασμα, ή απλα το χεις διαβασει σε reviews?

Δημοσ.

Εχεις δοκιμασει πολλα στο ειδος και κατεληξες σε αυτο το συμπερασμα, ή απλα το χεις διαβασει σε reviews?

Ρωτάς γιατί έχεις διαφορετική άποψη ή γιατί θες να μάθεις;

Αυτό που σου είπα δεν είναι εάν είναι καλά ή όχι τα συγκεκριμένα. Αυτό που σου είπα είναι αφενός ότι εσύ δεν θα δεις διαφορά (για τους λόγους που ανέφερα) και έτσι το μόνο κριτήριο είναι εάν θα ενοχλείς τους άλλους ή όχι (ηχεία ή ακουστικά αντιστοίχως) και αφετέρου ότι ο όρος surround headset είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ και, εν γένει, @@ρια της πιάτσας και όσων δεν έχουν καμία στοιχειώδη γνώση πάνω στον ήχο.

Δημοσ.

Ρωτάς γιατί έχεις διαφορετική άποψη ή γιατί θες να μάθεις;

Αυτό που σου είπα δεν είναι εάν είναι καλά ή όχι τα συγκεκριμένα. Αυτό που σου είπα είναι αφενός ότι εσύ δεν θα δεις διαφορά (για τους λόγους που ανέφερα) και έτσι το μόνο κριτήριο είναι εάν θα ενοχλείς τους άλλους ή όχι (ηχεία ή ακουστικά αντιστοίχως) και αφετέρου ότι ο όρος surround headset είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ και, εν γένει, @@ρια της πιάτσας και όσων δεν έχουν καμία στοιχειώδη γνώση πάνω στον ήχο.

Επειδη θελω να μαθω, για ποιο αλλο λογο? Προσωπικα δεν εχω δοκιμασει κανενα, αλλα λογο χωρου και ευκολιας σκεφτομουνα να παρω καποιο απο τα surround headset. Βεβαια αν οντως ειναι μουφα σαν τεχνολογια και δεν προκειται να αναδειχτουν ποτε, δεν θελω να σκορπισω και τσαμπα χρηματα. Παλιοτερα θυμαμαι και γω πως ολες οι αποψεις ηταν εναντιον, αλλα μετα απο τοσα χρονια ερευνας σκεφτηκα οτι ισως καπως τα εχουν αναπτυξει...

Δημοσ.

Ναι οκ το καταλαβα και σου ξαναλέω...μπορείς εσύ να μου πεις τη γνώμη σου για τα παραπάνω ηχεία ή(και) να μου προτείνεις εσύ κάποια που θεωρείς ΚΑΛΑ(συνολικά);

Δημοσ.

Επειδη θελω να μαθω, για ποιο αλλο λογο? Προσωπικα δεν εχω δοκιμασει κανενα, αλλα λογο χωρου και ευκολιας σκεφτομουνα να παρω καποιο απο τα surround headset. Βεβαια αν οντως ειναι μουφα σαν τεχνολογια και δεν προκειται να αναδειχτουν ποτε, δεν θελω να σκορπισω και τσαμπα χρηματα. Παλιοτερα θυμαμαι και γω πως ολες οι αποψεις ηταν εναντιον, αλλα μετα απο τοσα χρονια ερευνας σκεφτηκα οτι ισως καπως τα εχουν αναπτυξει...

Το βασικό είναι ότι δεν υπάρχει αυτό που λέμε surround για headsets. Η τεχνολογία που χρησιμοποιούν είναι άλλη. Είναι σαν να λες ψηφιακά ακουστικά (αντίστοιχο παράδειγμα του εμπορίου).

Η γνώμη μου είναι να μην τα επιλέξεις βάσει του εάν λένε ότι είναι "surround" ή όχι, εάν επιλέξεις κάποιο από αυτά.

Ναι οκ το καταλαβα και σου ξαναλέω...μπορείς εσύ να μου πεις τη γνώμη σου για τα παραπάνω ηχεία ή(και) να μου προτείνεις εσύ κάποια που θεωρείς ΚΑΛΑ(συνολικά);

Σε αυτά τα ποσά ό,τι και να πάρεις επιδιορθώνεται με equaliser που έχει ήδη ο Η/Υ σου. Οπότε, ό,τι και να πάρεις είναι ένα και το αυτό. Το μόνο κριτήριο, όπως ξαναείπα, είναι εάν έχεις πρόβλημα με τον ήχο αναφορικά με τους "γύρω" σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...