Προς το περιεχόμενο

5.1 Surround Speakers ή Surround Headset?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δημοσιευσει ενα θεμα για Αγορα surround ακουστικων...αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι μηπως θα ηταν καλυτερα να αγορασω surround ηχεια?

Οπως εγραψα και στο προηγουμενο θεμα απο θεμα ποιοτητας με νοιαζει ΚΥΡΙΩΣ η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ SURROUND και Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ διοτι τα χρειαζομαι κυριως για χρηση fps gaming και θελω να ακουω και να ξερω που ειναι ο εχθρος πριν καν τον δω ;) xD

Πως θα λετε εσεις οτι θα εχω καλυτερη εμπειρια GAMING?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Με τα ακουστικά ενδεχομένως να ακούς πιο λεπτομερώς αφού δεν θα έχεις ανακλάσεις κλπ, με το ηχοσύστημα πιο δυνατά και γενικότερα πανικός. Νιώθεις το Sub να σκάει στο στήθος σου, κάτι που δεν γίνεται με τα ακουστικά φυσικά.

Προσωπικά είμαι κατά των ακουστικών εκτός και αν υπάρχει πρόβλημα με το να ενοχλώ κάποιον.

Δημοσ.

Ακόμη και ένα μέτριο (€60) 5.1 σύστημα προσφέρει μία πολύ καλή εμπειρία παιχνιδιού. Οι ήχοι ακούγονται ξεκάθαρα από πού προέρχονται και το μπάσο είναι ικανοποιητικότατο.

Αναγκάστηκα να αντικαταστήσω το 5.1 μου με 5.1 ακουστικά, για λόγους χωροταξίας και για να μν ενοχλώ τον κόσμο. Πήρα αυτάκαι για τα €50 που πλήρωσα είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Ο ήχος είναι αρκετά ποιοτικός, αλλά, φυσικά, δεν είναι και τρομερά ξεκάθαρο το από που έρχεται ο ήχος σε σχέση με τα μέτρια creative 5.1 που είχα.

Τα κορυφαία 5.1 πάντως μάλλον είναι τα Logitech G35.

Δημοσ.

Ρε παιδια και μενα με ενδιαφερει αυτο το θεμα, και για να μην ανοιγω δικο ας πσοταρω εδω αν μου επιτραπει. Ενδιαφερομαι για τα Plantronics Gamecom 777 τα οποια ειναι 7.1 gaming/movie headset. Αξιζει σαν αγορα, ή με τα λεφτα τους (περιπου 70ε) μπορεις να πλησιασεις καποιο αξιοπρεπες ηχοσυστημα?

http://pdfs.icecat.biz/pdf/27733535-5636.pdf

Δημοσ.

Ακόμη και ένα μέτριο (€60) 5.1 σύστημα προσφέρει μία πολύ καλή εμπειρία παιχνιδιού. Οι ήχοι ακούγονται ξεκάθαρα από πού προέρχονται και το μπάσο είναι ικανοποιητικότατο.

Αναγκάστηκα να αντικαταστήσω το 5.1 μου με 5.1 ακουστικά, για λόγους χωροταξίας και για να μν ενοχλώ τον κόσμο. Πήρα αυτάκαι για τα €50 που πλήρωσα είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Ο ήχος είναι αρκετά ποιοτικός, αλλά, φυσικά, δεν είναι και τρομερά ξεκάθαρο το από που έρχεται ο ήχος σε σχέση με τα μέτρια creative 5.1 που είχα.

Τα κορυφαία 5.1 πάντως μάλλον είναι τα Logitech G35.

Logitech G35 -> 7.1 ;)

Δηλαδη αφου εσυ ειχες ΜΕΤΡΙΟ ηχοσυστημα και ειχες ΚΑΛΟ SURROUND να φανταστω οτι με ενα ΚΑΛΟ ηχοοσυστημα θα εχω και ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ SURROUND?

Βασικα και για μενα ειναι λιγο προβλημα ο χωρος αλλα...θα το βoλεψω που θα παει ;)

τωρα θυμηθηκα οτι εχω ενα ηχοσυστημα home cinema 7.1 στο σαλονι που δεν χρησιμοποιειται...λετε να μπαινει?(μακαρι..!! ;) )

Δημοσ.

Logitech G35 -> 7.1 ;)

Δηλαδη αφου εσυ ειχες ΜΕΤΡΙΟ ηχοσυστημα και ειχες ΚΑΛΟ SURROUND να φανταστω οτι με ενα ΚΑΛΟ ηχοοσυστημα θα εχω και ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ SURROUND?

Βασικα και για μενα ειναι λιγο προβλημα ο χωρος αλλα...θα το βoλεψω που θα παει ;)

τωρα θυμηθηκα οτι εχω ενα ηχοσυστημα home cinema 7.1 στο σαλονι που δεν χρησιμοποιειται...λετε να μπαινει?(μακαρι..!! ;) )

Και σε πειράζει που τα G35 είναι 7.1;

Όταν λες "πολύ καλό surround" τί εννοείς; Εγώ εννοώ την διακριτότητα των ήχων, να καταλαβαίνεις δηλαδή από πού έρχεται ο κάθε ήχος. Από εκεί και πέρα, καλύτερα ηχεία γενικάσημαίνει καλύτερη ποιότητα ήχουν, όχι καλύτερη αίσθηση του surround.

Δημοσ.

Μην ξεχνάτε και κάτι βασικό. Για να εκμεταλλευτεί κάποιος το ηχοσύστημα 7.1 θα πρέπει να υποστηρίζεται από την ταινία ή το παιχνίδι αλλιώς τα 2 έξτρα ηχεία θα παίζουν τον κλωνοποιημένο ήχο των 2 πίσω ηχείων. Και ως γνωστόν το 99% των ταινιών και παιχνιδιών είναι 5.1

Δημοσ.

Headset=πονοκέφαλος για εμένα σε πολύωρη χρήση όσο ελαφριά παναλαφρα κ να έιναι.Ο μόνος λόγος για να μη βάλει κάποιος ηχεία πιστεύω έιναι η ηχορύπανση.

Δημοσ.

Και σε πειράζει που τα G35 είναι 7.1;

Όταν λες "πολύ καλό surround" τί εννοείς; Εγώ εννοώ την διακριτότητα των ήχων, να καταλαβαίνεις δηλαδή από πού έρχεται ο κάθε ήχος. Από εκεί και πέρα, καλύτερα ηχεία γενικάσημαίνει καλύτερη ποιότητα ήχουν, όχι καλύτερη αίσθηση του surround.

δεν ειπα οτι με πειραζει...σε διορθωσα που ειπες 5.1..

για το ''πολυ καλο surround'' ηχειο μιλαω γενικα για ολα του τα χαρακτηριστικα..

κανενα καλο surround ηχοσυστημα εως 100(πανω-κατω) ευρω?

απο το Public μου προτειναν αυτα-> http://www.skroutz.gr/s/315344/Logitech-Surround-Sound-Speakers-Z506.html

μηπως ειναι λιγο ''φτηνιαρικα'' ?..αν ηταν τοσο καλα δε θα πρεπε να ηταν πιο ακριβα? ;)

Δημοσ.

Θα πρέπει να πούμε ότι τα συγκεκριμένα ηχεία δεν έχουν ψηφιακές εισόδους. Θα πρέπει δηλαδή από την κάρτα γραφικών να φεύγουν 3 (αν δεν κάνω λάθος) καλώδια προς τα ηχεία.

Ότι ρυθμίσεις για dts, dolby digital, κλπ θα γίνονται από το Control Panel της κάρτας ήχου.

Δημοσ.

Θα πρέπει να πούμε ότι τα συγκεκριμένα ηχεία δεν έχουν ψηφιακές εισόδους. Θα πρέπει δηλαδή από την κάρτα γραφικών να φεύγουν 3 (αν δεν κάνω λάθος) καλώδια προς τα ηχεία.

Ότι ρυθμίσεις για dts, dolby digital, κλπ θα γίνονται από το Control Panel της κάρτας ήχου.

και υπάρχει περίπτωση να μην είναι συμβατό με την καρτα γραφικων(gtx480) ή με την καρτα ηχου μου(ενσωματωμένη στην μητρική gigabyte ud5);

Στις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου πως πάω;πρώτη φορά το ακούω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...