Προς το περιεχόμενο

Thomson TG782 από Cyta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Έχω ένα Thomson TG782 από την Cyta και δεν έχει μέσα το contentsharing.Λίγο που το έψαξα δεν με αφήνει να κάνω και πολλά γιατί πρέπει να συνδεθώ ως Administrator.Ξέρει κανένας Username και Password ή με κάποιον τρόπο να το κάνω;

Δημοσ.

οσο ξερω δεν βλεπεις αυτο το μενου λογω οτι ειναι με custom firmware.να στο ανοιξει η cyta θα το κανει remotely οποτε μετα δεν θα μπορεις να πειραξεις κατι αλλο.καλυτερα παρε κανα δικτυακο δισκο.επισης admin username kai password δεν εχω δει να εχουν διαρρευση πουθενα.βεβαια για το Thomson ξερω οτι με κατι Ftp κτλ μπορεις να κανεις καποια πραγματα αλλα δεν το εχω δοκιμασει.και γενικα εχω ακουσει για ατομα που πηραν το πληρη ελεγχο του thomson με διαφορους τροπου.οχι για cyta αλλα γενικα.βεβαια ειτε cyta ειναι η αλλη εταιρεια δεν αλλαζει κατι αφου thomson ειναι και στις 2 περιπτωσεις.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

επισης ξεχασα να ρωτησω τον τοπικ σταρτερ.αν δεν εισαι πλεον cyta και σου εχει μεινει το ρουτερ αν και θα στο ζητησουν πισω εκει θα μπορουσες να αλλαξεις το firmware και να περασεις ενα generic με σκοπο να εχεις τα παντα ξεκλειδωτα.αν ομως εχεις cyta τοτε αν του περασεις generic firmware θα χασεις τηλεφωνια κτλ και μετα δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ευκολο να παρεις τα στοιχεια μεσα απο τον ρουτερ και να τα βαλεις εσυ manually.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ...ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ CYTA ΚΑΙ ROUTER THOMSON TG782...ΞΕΡΩ ΤΟ IP ΜΟΥ KAI ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ TO USERNAME ΚΑΙ ΤΟ PASSWORD......ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δημοσ.

α.δεν γραφουμεε με κεφαλαια.ειναι σαν να φωναζεις.

cytauser Username Και cytauser ειναι και το password.δεν ειναι admin στοιχεια.σαν User μπαινεις μεσα.

τα admin στοιχεια ειναι αλλα.δεν τα εχω αλλα καπου τα εχουν γραψει.αν ειναι καπου θα τα βρουμε.εκτος αν θελεις να αλλαξεις firmware οποτε δεν χρειαζονται τα στοιχεια.υπαρχουν και αλλοι τροποι.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ...ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ CYTA ΚΑΙ ROUTER THOMSON TG782...ΞΕΡΩ ΤΟ IP ΜΟΥ KAI ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ TO USERNAME ΚΑΙ ΤΟ PASSWORD......ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια καλημερα! ας με βοηθησει σας παρακαλω καποιος . εκανα update firmware στην εκδοση 8.4.2.b και απο τοτε αλλαξε η διευθυνση router απο 192.168.10.254 σε 10.0.0.138 και δεν μπορω να μπω με κωδικους admin αλλα ουτε της cyta. καποια λυση?

Δημοσ.

να υποθεσω οτι δεν περασες firmware cyta αλλα καποιο custom firmware το οποιο εχει αλλα στοιχεια για admin.ειτε θα πρεπει να περασεις καποιο Generic firmware ειτε να ξαναπερασεις το firmware της cyta.το modem help co uk δεν λειτουργει οπως βλεπω οποτε δεν ξερω που αλλου θα βρεις firmware.

το thomson/technicolor στο Web interface με τα generic firmware δεν εχουν κωδικο καθολου/.μονο απο το cli εχουν Administrator με κενο Password.αν εχεις βαλει custom Λογικο ειναι να εχουν αλλαχτει αυτα.αν ειναι της cyta το firmware μπορει απλα να εχουν αλλαξει τα στοιχεια αυτοι.την Ip την αλλαζεις αμα θες αν και ετσι να μεινει δεν εχεις θεμα.(ειναι λιγο κομματακι παραξενο να την αλλαξεις στο thomson)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα και απο εμενα,το θεμα μου ειναι το εξης προχθες το βραδυ επεσε το ρευμα στην οικοδομη μου το ρουτερ φυσικα εκανε αποσυνδεση και επανεκινηση για αρκετη ωρα μετα δεν αναβε κανενα του λαμπακι το αφησα ενα 20 λεπτο,το συνδεσα και ολα comple,σημερα που πηγα να αποκτησω προσβαση στο μενου του,με σκοπο να κανω cs server,για λανακι,δε μπορουσα να μπω καν στο μενου του η 192.168.1.254 ip του φωρτωνει για κανα 5-λεπτο στον browser kai μετα με πεταει your connection timeout expired,το αστειο ειναι οτι δε δεχεται καν reset το κουμπι του , δεν αποκρινεται καν,δεν μπορω να μπω ουτε με τελνετ,ουτε με αλλον browser, ιντερνετ και τηλεφωνο εχω κανονικα απλα δε ξερω τι παιχτηκε δοκιμασα και με το cd εγκατστασης αλλα ειναι συμβατο με windows vista,kai xp. Καμια ιδεα πριν το παω για να μου το αλλαξουν το πρωι αυριο

Capture.PNG

Επεξ/σία από Vaxevanos_xrhstos
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 11/3/2018 at 6:58 PM, Vaxevanos_xrhstos said:

καλησπερα και απο εμενα,το θεμα μου ειναι το εξης προχθες το βραδυ επεσε το ρευμα στην οικοδομη μου το ρουτερ φυσικα εκανε αποσυνδεση και επανεκινηση για αρκετη ωρα μετα δεν αναβε κανενα του λαμπακι το αφησα ενα 20 λεπτο,το συνδεσα και ολα comple,σημερα που πηγα να αποκτησω προσβαση στο μενου του,με σκοπο να κανω cs server,για λανακι,δε μπορουσα να μπω καν στο μενου του η 192.168.1.254 ip του φωρτωνει για κανα 5-λεπτο στον browser kai μετα με πεταει your connection timeout expired,το αστειο ειναι οτι δε δεχεται καν reset το κουμπι του , δεν αποκρινεται καν,δεν μπορω να μπω ουτε με τελνετ,ουτε με αλλον browser, ιντερνετ και τηλεφωνο εχω κανονικα απλα δε ξερω τι παιχτηκε δοκιμασα και με το cd εγκατστασης αλλα ειναι συμβατο με windows vista,kai xp. Καμια ιδεα πριν το παω για να μου το αλλαξουν το πρωι αυριο

Capture.PNG

αμα δεν κανει κατι Hard reset και εφοσον δεν μπαινεις στο Interface ουτε με κινητο ουτε με Pc τοτε το αλλαζεις εκτος αν ειναι απλα θεμα τροφοδοτικου που εκει θελει δοκιμη με αλλο τροφοδοτικο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/11/2018 στις 6:58 ΜΜ, Vaxevanos_xrhstos είπε

Capture.PNG

Επίσης δοκίμασε να μπεις μέσω https στο interface και όχι με http.
Αν φορτώσει με το secure συνεχίζεις με αυτό.

Δημοσ.
18 hours ago, WoodSell3r said:

Επίσης δοκίμασε να μπεις μέσω https στο interface και όχι με http.
Αν φορτώσει με το secure συνεχίζεις με αυτό.

το factory default μπορει καποιος να το απενεργοποιησει αλλα πρεπει να το κανει χειροκινητα οποτε μου φαινεται παραξενο να το εχει κανει και να μην πιανει το Hard reset.επισης σε μερικα router μπορεις να κοψεις το Http και να αφησεις το https αλλα παλι πρεπει να το κανεις manually.εκτος αν δεν παιζει ο browser οποτε δοκιμαζει απο αλλον ειτε απο αλλη συσκευη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...