TheELF Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Όχι,δεν μπορείς να βρεις free κανένα επαγγελματικό πρόγραμμα,μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με άλλα προγράμματα που είναι free π.χ. avidemux virtualdubmod WAX και αν μας έλεγες ποιο συγκεκριμένα το τι θες ίσως να υπήρχαν και ποιο καλές προτάσεις.
mas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 .πχ εχω ενα βιντεο και το βαζω να παιζει...πως θα κανω το βιντεο να πιγαινει αργα,,,,να δουμε αργα μια σκηνι p.x του βιντεου ...η πως μπωρο να to κανω το ασπρομαυρο....και να εχι και αλλες δυνατοτιτες.....καταλαβατε???
ahristos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Άντε να το πω για τρίτη φορά. Αυτό το δοκίμασες; Έχω την εντύπωση ότι θέλεις κάποιον Player, ώστε την ώρα που βλέπεις κάτι να κάνει αυτά που λες. Όχι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο δηλαδή, που θα εφαρμόσει αυτά τα φίλτρα μόνιμα και θα ξανακωδικοποιήσει την ταινία. Αν είναι αυτή η περίπτωση, δοκίμασε τον VLC media player. Έχει αργή κίνηση, φίλτρα χρώματος και άλλα εφέ. Κοίταξε λίγο τις ρυθμίσεις, ώστε να αντιστοιχίσεις τα φίλτρα που θέλεις σε κάποια πλήκτρα ώστε να γίνει εύχρηστο και να μην ψάχνεις κάθε φορά την εντολή στα μενού.
mas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 οχι δεν μπωρο να το κατεβασο δεν μου το βγαζει.....
mchls Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 http://sourceforge.net/projects/vlc/files/1.1.11/win32/vlc-1.1.11-win32.exe/download Περιμενε 5 δευτερολεπτα και θα κατεβει αυτοματα μονο του...
panos2171 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 .πχ εχω ενα βιντεο και το βαζω να παιζει...πως θα κανω το βιντεο να πιγαινει αργα,,,,να δουμε αργα μια σκηνι p.x του βιντεου ...η πως μπωρο να to κανω το ασπρομαυρο....και να εχι και αλλες δυνατοτιτες.....καταλαβατε??? Aυτο θα πρεπει να το βρεις μονος σου αφου καταληξεις σε καποιο προγραμμα και αφιερωσεις καποιες ωρες πανω σ αυτο.Δεν γινεται δηλαδη να σου πουμε θα κανεις κλικ εδω και κλικ εκει και να σου το slow motion.Μπορεις επισης να βρεις tutorials στο youtube γραφοντας το προγραμμα που χρησιμοποιεις και αυτο που θες να κανεις slow motion,cut scene κλπ... Τωρα οσο για τα προγραμματα για να σε ξεμπερδεψω με τα free δηλαδη αυτα που δεν χρειαζονται αγορα δεν εχεις πολλες επιλογες αντιθετως με τα επαγγελματικα μπορεις να κανεις παπαδες αλλα οπως ειπα πριν θελουν αγορα.Η trial εκδοση τους αν δεν εχεις καταλαβει ειναι ουσιαστικα μια επειδηξη του εκαστοτε προγραμματος και κραταει καποιες μερες. Βασικα δε μας ξεκαθαρησες θελεις να μονταρεις ενα βιντεο η απλα βλεποντας το σε καποια σημεια να το πηγαινεις αργα??
JohnXarxas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδι μου θες η αλλαγές αυτές που θα κάνεις να ειναι μόνιμες? ΝΑΙ η ΟΥ?
mas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 γεια σας ....ναιι να ειναι μονιμες.....π.χ to corel μαρεσε γιατι ηταν αυτο που ηθελα......εψαξα παντου free δεν μπωρο να το βρω πουθενα μονο μεχρι 30 μερες το βρηκα......
parsifal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Σε δωρεάν δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι για αρχάριους, δηλαδή με εύκολο περιβάλλον, γρήγορο κλπ. Γενικά όμως, υπάρχουν λύσεις για να κάνεις αυτό που θέλεις, αν δε σε πειράζει το διάβασμα και ο πειραματισμός. Κυρίως το εξαιρετικό Avisynth. Όλο λέω να ξεκινήσω να δημοσιεύω μία σειρά «μαθημάτων» για το τί μπορούμε να κάνουμε με Avisynth και όλο το αναβάλλω γμτ μου!
mas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 αχα.... ενταξει σας ευχαριστω ολους..... απαντιση για τον φιλο πανο....ναι να το μονταρο να μπορο να κανω διαφορα ......π.χ ,,να το κανω ασπρομαυρο ετσι σαν ταινιουλα...και να μπωρο να το πιγαινω αργα η γριγορα στιν κηνιση.....και να μπωρο να κανω και αλλα......εφεκτσ και τετια...
micos000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Το να σου πούμε κάποια προγράμματα είναι το λιγότερο. Να μερικά... Pinnacle studio, adobe premiere, after effects, sony vegas, corel video studio, canopus edius, cyberlink power director, movavi, magix movie edit pro. Δες και μια λίστα έτσι για αναφορά. http://video-editing-software-review.toptenreviews.com/ Τώρα το πως θα το κάνεις είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία και για να τα καταφέρεις θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και κόπο στο πρόγραμμα που θα επιλέξεις, γιατί όλα κάνουν τα πάντα αλλά το καθένα έχει τις ιδιοτροπίες του.
mas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 ενταξει θα το προσπαθησω,, σας ευχαριστω πολυυ να ειστε καλα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα