Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας......ψανχω προγραμμα για να βιντεο.....πχ εχω ενα βιντεο και το βαζω να παιζει...πως θα κανω το βιντεο να πιγαινει αργα,,,,να δουμε αργα μια σκηνι του βιντεου ...η πως μπωρο να κανω το ασπρομαυρο......υπαρχει τετιο προγραμμα.....????????

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το κατεβασα στον υπολογιστη, εκανα εγκατασταση αλλα δεν μπορο να μπω,, θελει κοδικο και μαιλ.....κανενα free υπαρχει?

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι θέλεις κάποιον Player, ώστε την ώρα που βλέπεις κάτι να κάνει αυτά που λες. Όχι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο δηλαδή, που θα εφαρμόσει αυτά τα φίλτρα μόνιμα και θα ξανακωδικοποιήσει την ταινία.

Αν είναι αυτή η περίπτωση, δοκίμασε τον VLC media player.

Έχει αργή κίνηση, φίλτρα χρώματος και άλλα εφέ. Κοίταξε λίγο τις ρυθμίσεις, ώστε να αντιστοιχίσεις τα φίλτρα που θέλεις σε κάποια πλήκτρα ώστε να γίνει εύχρηστο και να μην ψάχνεις κάθε φορά την εντολή στα μενού.

Δημοσ.

Για δωρεάν και εύκολο στη χρήση υπάρχει το windows live movie maker:

http://explore.live.com/windows-live-movie-maker

Δεν ξέρω πόσα απο αυτά που ψάχνεις τα έχει.

Μετά επι πληρωμή, με περισσότερες δυναντότητες αλλά και πιο δύσκολα:

Pinnacle, cyberlink powerdirector, premier, sony vegas.

Νομίζω τα 2 πρώτα είναι τα σχετικά πιο εύκολα.

Δημοσ.

το trial να κατεβασω.....ετσι να το γραψω triαl...??? το windows live movie makerποθ μου ειπατε δεν κανει αυτα που θελω....το κατεβασα και αυτο....το trial να κατεβασω.....ετσι να το γραψω triαl...??? και να ψαξω και αυτα που μου ειπατε ???

Δημοσ.

το trial να κατεβασω.....ετσι να το γραψω triαl...??? το windows live movie makerποθ μου ειπατε δεν κανει αυτα που θελω....το κατεβασα και αυτο....το trial να κατεβασω.....ετσι να το γραψω triαl...??? και να ψαξω και αυτα που μου ειπατε ???

εννοείται

το internet είναι γεμάτο απο τέτοια προγράμματα

τα περισσότερα επι πληρωμή

εγώ έχω το corel video studio

είναι πολύ καλό

corel video studio

+

@mas κατέβασε το trial να κάνεις την δουλειά σου τώρα

trial

=

corel video studio trial

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το εγκατεστεισα αλλα δεν γινεται να το ανοι

ξο μου βγαζει να βαλω κωδικο, mail και κατι αλλα ,,,κανε αλλο free προγραμμα παρομοιο δεν εχει??? ευχαριχτω..¨)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...