Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους θα ηθελα μια μικρη βοηθειουλα θελω ενα προγραματακι για να επεργαστω ενα βιντεο να βαλω μερικα κειμενακια που θελω και μουσικη το Windows Movie Maker με λεει κατι για κωδικοποιητες και δν μου βαζει το βιντεο αμα ξερετε κανα καλο προγραματακι πειτε μου ευχαριστω

Δημοσ.

έχω το corel video studio

πολύ καλό

το movie maker δεν δέχεται τον τύπο βίντεο που έβαλες

αυτό μπορείς να το λύσεις με το any video converet

και να το μετατρέψεις έτσι ώστε να το δέχεται

Δημοσ.

νομίζω πως έχεις δίκιο

αλλα νομίζω πως δεν με τιμάει και να πω ψέματα...

αν θες κατέβασε το trial που λειτουργεί σαν να το έχεις κανονικά για 30 μέρες

και μετά δώσε ένα σκασμό λεφτά (δεν λέω ότι είναι σωστό αυτό που κάνω)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

sony vegas 10 pro και εφυγες!

Συνεργαζεσαι με τη σονυ;δεν μπορω να καταλαβω γιατι προτεινεις ως μοναδικο και καλυτερο το sony vegas σε καθε ποστ σου,τεσπα μαλλον δεν γνωριζεις πολλα απο editing

Δημοσ.

Συνεργαζεσαι με τη σονυ;δεν μπορω να καταλαβω γιατι προτεινεις ως μοναδικο και καλυτερο το sony vegas σε καθε ποστ σου,τεσπα μαλλον δεν γνωριζεις πολλα απο editing

Και με την Autodesk (Maya). :-D

Δεν έγινε όμως και τίποτα, στα forum μπορεί ο καθένας να πει την γνώμη του (εφόσον είναι μέσα στα όρια των κανόνων).

Δημοσ.

Και με την Autodesk (Maya). :-D

Δεν έγινε όμως και τίποτα, στα forum μπορεί ο καθένας να πει την γνώμη του (εφόσον είναι μέσα στα όρια των κανόνων).

ετσι ετσι :mrgreen:

απλα θεωρω πως δεν ειναι και τοσο καλο το vegas απο δικη μου εμπειρια... :rolleyes:

Δημοσ.

εγω εχω επεξεργαστει αρκετα προγραμματα με το vegas και δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι το καλυτερο!micos αυτο με την autodesk δεν το επιασα ριχτω αλλη μια!

Δημοσ.

micos αυτο με την autodesk δεν το επιασα ριχτω αλλη μια!

Είδα ότι προτείνεις και το Maya σε κάποια threads, το οποίο είναι όντως φοβερό αλλά λίγο περίπλοκο για κάποιον άσχετο με το 3d.

http://www.insomnia.gr/topic/426201-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B3/page__p__4386442__fromsearch__1#entry4386442

http://www.insomnia.gr/topic/395821-3ds-max-vs-cinema-4d/page__p__3807624__fromsearch__1#entry3807624

Δημοσ.

εγω εχω επεξεργαστει αρκετα προγραμματα με το vegas και δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι το καλυτερο!micos αυτο με την autodesk δεν το επιασα ριχτω αλλη μια!

Δημοσίευση Χθες, 16:34

adode after effects και επισης καλυτερο sony vegas pro 10!

μαλιστα!αφου το vegas ειναι καλυτερο του ae ασχετα αν δεν ειναι ακριβως για την ιδια δουλεια οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...