Elem J Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Γειά σας, Εχω εγκαταστήσει όλο τα πακέτα της java ώστε να δημιουργήσω το περιβάλλον της και να μπορω να τρέχω αρχεια java. Παρόλα αυτα όταν πάω να τρέξω απο το command line ενα πρόγραμμα, κάνει κανονικά compile (javac) αλλα όταν πάω να το τρέξω μου πετάει μύνημα NoClassDefFoundError (με μια λίστα απο κάτω με δίαφορα errors) Το path μου για τον φάκελο bin του jdk είναι σωστό οπότε δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει.. Ψάχτηκα λίγο στο google αλλα άκρη δεν εβγαλα.. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
nexuss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Αυτό το Error βγαίνει όταν δεν μπορεί ο compiler να βρει την κλάση (δες και http://download.oracle.com/javase/1,5.0/docs/api/java/lang/NoClassDefFoundError.html). Δώσε μας λίγες παραπάνω πληροφορίες, πχ τι μήνυμα λάθους σου βγάζει ή το όνομα της κλάσης.
Elem J Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Εντάξει λύθηκε το πρόβλημα...Για όσους ενδιαφέρονται απλά έπρεπε να διαγράψω τη δήλωση του package η οποία μπαίνει αυτόματα απο το Netbeans. Nexuss ευχαριστώ που ασχολήθηκες!
nexuss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δεν κάνει τίποτα! Χαίρομαι που το βρήκες. Καλή συνέχεια σε ό,τι φτιάχνεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα