Johny_Tech Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα παιδιά! θέλω να πάρω το καινούργιο Nokia 701 smartphone. Οι ανάγκες μου είναι internet, έχω ανάγκη να μπορώ να μπαίνω να ελέγχω κάποια πράγματα (στο web). Τι λέτε, η οθόνη του βολεύει για συνεχές browsing? Ή θα είναι κουραστικό; Γενικότερα η ερώτηση μου είναι, πιο κινητό μπορεί να φτάσει την άνεση στο browsing σε επίπεδα ...ipad. Λογικά όποιο έχει μεγάλη οθόνη, σωστά? Παρεμπιπτόντως, το Nokia 701 το δίνει το Getitnow δώρο στο Twitter για όποιον ενδιαφέρεται, μπας και το πάρουμε τζάμπα.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Παρεμπιπτόντως, το Nokia 701 το δίνει το Getitnow δώρο στο Twitter για όποιον ενδιαφέρεται, μπας και το πάρουμε τζάμπα. Tι budget εχεις? Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες για το twitter που λες.
tsourakis13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 απλά κάνεις follow το twitter και μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση...έτσι νομίζω..
Johny_Tech Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Budget έχω γύρω στα 300€ και θα ήθελα αυτό που περιέγραψα, δηλαδή να μπορώ να μπαίνω εύκολα στο web, να παίρνω email, κλπ.. Διαβάζω καλές κριτικές γι αυτό το Nokia... Ναι αυτό κάνεις, απλά Follow το getitnow_gr και retweet το favorite μήνυμα http://twitter.com/#!/getitnow_gr/favorites
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Koιτα, εγω θα επελεγα κατι σε android, με μεγαλυτερη οθονη. Αλλιως γνωστο ως Galaxy S. Το οποιο εχει και τρομερη υποστηριξη. Και θα σου μεινουν και χρηματα για αξεσουαρ. Ειδικα αν δεν σε ενδιαφερει η καμερα. Απο κει και περα εχω μεινει πισω στο symbian και το τι προσφερει, οποτε ειναι καλυτερο να μιλησει καποιος αλλος χρηστης για το λειτουργικο.
orlox Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Βασικα υπαρχουν πολλα τηλεφωνακια πλεον σε αυτο το range. Ενδεικτικα δες xperia arc optimus 2x xperia neo και xperia V Νομιζω ειναι κρίμα να πας σε symbian πλεον. Αν θες νοκια περίμενε wp. Ειδικα για browsing που το θες ειναι πισω σε σχεση με android. Στη θέση σου θα τσίμπαγα το o2x να ξερεις ομως οτι εχει καποια μείον εξού και η χαμηλή τιμη του για διπύρηνο. Δηλαδή ειναι ακομα σε 2.2 froyo και πρέπει με το που το πάρεις να το κανεις update στην τελευταια εκδοση αλλιως ειναι buggy.
Voodooman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Το 701 είναι μία πολύ καλή προσπάθεια της Nokia. Φοράει την τελευταία έκδοση λειτουργικού και, από ό,τι λένε, δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από το android, ιδίως στον browser του, που από όσα λένε, είναι πάρα πολύ καλός. Επίσης, το hardware του είναι υπεραρκετό για το λειτουργικό και η οθόνη του εξαιρετική. Τελείως υποκειμενικά, αν έπρεπε να πάρω αύριο το πρωί τηλέφωνο, αυτό θα έπαιρνα. Αλλά και αντικειμενικά, μην το ξεγράφεις σε σχέση με τα αντίστοιχης τιμής android, ιδίως από την στιγμή που δεν σε ενδιαφέρουν οι πολλές εφαρμογές. Εμπειρία ίντερνετ πάντως σε επίπεδα ipad δύσκολα θα βρεις.
tsourakis13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 πραγματικά η οθόνη του είναι από τις -καλύτερες- οθόνες που έχω δει σε κινητό..!(επίσης και το C7 έχει εξαιρετική(!) οθόνη) αλλά δεν αξίζει το symbian... πάντως άμα θες αρκετά καλό browsing πας σε wp7...! Είναι πολύ smooth και έχουν εξαιρετική εμπειρία browsing..! το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν υποστηρίζουν -ακόμα(?)- flash περιεχόμενο...
orlox Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Εμπειρία ίντερνετ πάντως σε επίπεδα ipad δύσκολα θα βρεις. Αν εξαιρέσουμε το μεγεθος της οθονης δεν εχεις adobe flash και το browsing του ειναι ενα κλικ πιο αργο απο androids χαμηλότερης τιμης. Τι εννοεις εμπειρια Internet?
humanoid Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα παιδιά! θέλω να πάρω το καινούργιο Nokia 701 smartphone. Οι ανάγκες μου είναι internet, έχω ανάγκη να μπορώ να μπαίνω να ελέγχω κάποια πράγματα (στο web). Τι λέτε, η οθόνη του βολεύει για συνεχές browsing? Ή θα είναι κουραστικό; Γενικότερα η ερώτηση μου είναι, πιο κινητό μπορεί να φτάσει την άνεση στο browsing σε επίπεδα ...ipad. Λογικά όποιο έχει μεγάλη οθόνη, σωστά? Παρεμπιπτόντως, το Nokia 701 το δίνει το Getitnow δώρο στο Twitter για όποιον ενδιαφέρεται, μπας και το πάρουμε τζάμπα. Αν σε απασχολεί η μεταπώληση καλό είναι να γνωρίζεις ότι η Nokia έκανε drop-off στο λειτουργικό. Που σημαίνει ότι εκτός από τα ήδη προγραμματισμένα, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν άλλα Symbian μοντέλα. Το αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησε και η υποστήριξη του συγκεκριμένου OS, παρόλα αυτά δεν είναι ότι καλύτερο να ξεκινάς με κάτι που είναι εξαρχής "πεθαμένο".
Voodooman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Αν εξαιρέσουμε το μεγεθος της οθονης δεν εχεις adobe flash και το browsing του ειναι ενα κλικ πιο αργο απο androids χαμηλότερης τιμης. Τι εννοεις εμπειρια Internet? Μέγεθος οθόνης πρώτα και κύρια. Το symbian θα συνεχίσει να εξελίσσεται τουλάχιστον μέχρι το 2016, όπως είναι και η δέσμευση της Nokia. Επιπρόσθετα, τηλέφωνα με symbian θα συνεχίσουν να βγαίνουν, αλλά δεν θα είναι η πρώτη γραμμή της εταιρίας, θα ανήκουν στο μεσαίο-χαμηλό κομμάτι της αγοράς.Και το λειτουργικό είναι τόσο "πεθαμένο", που μόλις τώρα κυκλοφόρησε η νέα έκδοση, την οποία περιμένουμε και στα παλιότερα μοντέλα.
giannisosfp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Πολυ ωραιο το 701 και εγω το θελω αλλα βρισκω πολλα τα λεφτα για συσκευη με Symbian αυτη την στιγμη. Μεχρι 300€ περνεις δυο πολυ καλα Android. Το galaxy S και το Nexus S. Επειδη υποθηκε κιολας για υποατηριξη, το galaxy S μαλλον θα μεινει στην 2.3 που ειναι τωρα και δεν θα παρει το major update στην επομενη εκδοση σε ενα μηνα και κατι οπως το Nexus S που θα αναβαθμιστει σε Android 4.0. Μιλαμε παντα για official και οχι root κλπ γιατι το nexus τρεχει ηδη ICS σε αντιθεση με το galaxy.
nikoskon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Πολυ ωραιο το 701 και εγω το θελω αλλα βρισκω πολλα τα λεφτα για συσκευη με Symbian αυτη την στιγμη. Μεχρι 300€ περνεις δυο πολυ καλα Android. Το galaxy S και το Nexus S. Επειδη υποθηκε κιολας για υποατηριξη, το galaxy S μαλλον θα μεινει στην 2.3 που ειναι τωρα και δεν θα παρει το major update στην επομενη εκδοση σε ενα μηνα και κατι οπως το Nexus S που θα αναβαθμιστει σε Android 4.0. Μιλαμε παντα για official και οχι root κλπ γιατι το nexus τρεχει ηδη ICS σε αντιθεση με το galaxy. Το Galaxy S δεν ξέρουμε αν επίσημα θα πάρει την ICS. Ανεπίσημα δεν υπάρχει περίπτωση να μην την πάρει. Ό,τι και να λέμε είναι υποθέσεις. Επίσης και την Toyloympa 5.0 να πάρει το Nexus S(η κομμένη έκδοση των 300€), ελλείψεις όπως 01. Super AMOLED οθόνη 02. Gorilla Glass άθραυστο και αγρατζούνιστο τζάμι 03. FM radio 04. TV-out 05. Υποδοχή μSDHC για επέκταση μνήμης 06. 0.24 W/kg SAR 07. Ελληνικό Swype 08. Bluetooth v3.0 δεν πρόκειται να καλυφθούν. Δηλαδή η έκδοση του λειτουργικού δεν είναι το μόνο κριτήριο επιλογής τηλεφώνου. Με την λογική αυτή θα πρέπει όλοι να παίρνουμε μόνο τα τηλέφωνα της Google(Nexus One.Nexus S,Galaxy Nexus κλπ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα