Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εσυ δεν καταλαβαινεις οπως ο πιο πολυς κοσμος οτι το προβλημα δεν ειναι των τελευταιων 5 χρονων.

Αν διαβάσεις τα (ουκ ολίγα) posts μου, θα διαβάσεις αναρίθμητες φορές την έκφραση τα τελευταία 30 χρόνια, κι όχι τα τελευταία 5 χρόνια...

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι αλλα επισημανες το θεμα της ηγεσιας της χωρας για αυτο και το ειπα. Λαθος μου που εκανα τσουβαλιασμα.

Δημοσ.

Ποιας ηγεσίας? Μιλάς γι'αυτήν που δεν έχουμε σήμερα ή για όλες (ανεξαιρέτως) των προηγούμενων 30 ετών που μας οδηγήσανε στο σήμερα?

Αλλά τι τα θες? Και πάλι τους ίδιους ψηφίζουμε. Επειδή δηλαδή αλλάξανε ονόματα?

Είναι σαν να μας σερβίρουν το ίδιο χαλασμένο φαγητό σε καινούρια πιάτα...

Και δε μιλάω με χρωματικές προκαταλήψεις, μιλάω για τους πάντες & τα πάντα!

Κανένας στην Ευρώπη δεν έχει τη λύση, διότι είναι τα θεμέλια παντελώς λάθος & δε μπορούν να χτίσουν πάνω σ'αυτά. Απλά προσπαθούν σιγά-σιγά να γκρεμίσουν τη μ@λ@κί@ που χτίσανε όλες οι χώρες μαζί εδώ και μισό αιώνα (και η κάθε μία ξεχωριστά για τον εαυτό της) , ώστε να μη κάνει μεγάλο θόρυβο η κατεδάφιση και πλακώσει κανέναν...

Δημοσ.
Το εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ..νί κουρεύεται, το ξέρεις?

μια καλοπροαίρετη διορθωση εκανα,τιποτα αλλο.

δεν την δεχεσαι,κανενα προβλημα,σταματαω εδω.

Δημοσ.

μια καλοπροαίρετη διορθωση εκανα,τιποτα αλλο.

δεν την δεχεσαι,κανενα προβλημα,σταματαω εδω.

Πάψε ρε... :rolleyes:

Μη παρεξηγείσαι μαζί μου. Σκύλος που γαβγίζει, δε δαγκώνει!

Απλά μιλάω έντονα, that's all.

Δημοσ.

Geuro

Είμαστε εμείς αλλά είναι κι αυτοί :-(

Link

Στα eurogroup παει και DB; Αν οχι τοτε τι μας νοιαζει το τι λεει η DB; Ας παμε εμεις πρωτα με μια κυβερνηση που να εχει τους χ,ψ στοχους και μετα σχολιαζουμε το τι λεει η db και τα διαφορα περιοδικα

Δημοσ.

Οχι δεν πάει στο eurogroup αλλά όπως και να το κάνεις είναι ένα από τα θωρηκτά του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος,έχουν μια βαρύτητα τα λεγόμενα τους.Νομίζω.

Δημοσ.
θωρηκτά του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος,έχουν μια βαρύτητα τα λεγόμενα τους.Νομίζω.

σωστά νομίζεις

γι' αυτό πάνε στον βυθό

ή σε διαλυτήρια

φυσικός νόμος

χρόνια πολλά στο eurogroup :wub:

http://www.youtube.com/watch?v=saalGKY7ifU

. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mad:

Δημοσ.

Έχω καιρό να γράψω στο τόπικ. Όπως έχω ξαναπεί, προσωπική μου άποψη είναι οτι στερούμενης κοινής πολιτικής βάσης στην Ε.Ε και δεδομένης της νομισματικής θεωρείας, που ουσιαστικά ορίζει αυτο ακριβώς που συμβαίνει σήμερα (έλεγχος των χωρών της περιφέρειας απο τις ισχυρές οικονομίες), το ευρώ θα καταρρεύσει στο σύνολο του. Δεν είναι απίθανο δε αυτο να ξεκινήσει απο εμάς, μιας και θεωρώ επίσης δεδομένη την εκ νέου αντημνημονιακή ψήφο στην Ελλάδα στις 17/6 (χωρίς να σημαίνει οτι θα είναι πρώτο αντιμνημονιακό κόμμα) κάτι που μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις (μπορεί και όχι σε πρώτη φάση).

Απο εκεί και πέρα, δεν νομίζω οτι στόχος μιας νομισματικής ένωσης σε διακρατικό επίπεδο είναι αυτο που διακηρύττει περι ευημερίας ΟΛΩΝ των λαών, που την αποτελούν, αλλά αποτελεί εργαλείο χειραγώγησης των χωρών της περιφέρειας, όπως άλλωστε φαίνεται και απο το αποτέλεσμα.

Επομένως θεωρώ οτι Ν.Ε χωρίς τις μικρές χώρες δεν νοείται καθώς δεν θα έχει νόημα να είναι οι ισχυροί μεταξύ τους. Συνεπώς καταλήγω εκ νέου στο συμπέρασμα περι διάλυσης της Ο.Ν.Ε.

Γενικότερα ετοιμαστείτε για καταστάσεις όχι και τόσο ευχάριστες. Δυστυχώς!

Δημοσ.

κονσερβες-νερο σε καθε αποθηκη για να βγαλουμε τον χειμωνα!!!

προπολεμικες καταστασεις στην ελλαδα το 2014!!

Δημοσ.

Αυτοί που δεν έχουν αποθήκες τι θα κάνουν;

Αυτοί που έχουν αποθήκες πως θα τις προστατέψουν απ' τις λεηλασίες; (αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο). Γενικά δεν υπάρχει λύση.

Δημοσ.
Η ελληνική οικονομία αναμένεται να συρρικνωθεί περισσότερο από 5% φέτος, ανέφερε ο ΟΟΣΑ, ο οποίος αναμένει συρρίκνωση και για το επόμενο έτος, «ακόμη κι αν εφαρμοστούν όλες οι διαρθρωτικές αλλαγές που προβλέπει το πρόγραμμα διάσωσης της χώρας.

Συγκεκριμένα, το ελληνικό ΑΕΠ θα συρρικνωθεί 5,3% φέτος και 1,3% το 2013, αφού έχει ήδη συρρικνωθεί 6,9% το 2011, αναφέρει σε report του ο ΟΟΣΑ.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκτιμήσεις της Κομισιόν στις 11 Μαΐου, έκαναν λόγο για συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας κατά 4,7% φέτος και για μηδενική ανάπτυξη το 2013.

Πηγή:www.capital.gr

και το κερασακι

Fitch: Υποβαθμίζει την Ιαπωνία σε Α+ από ΑΑ

http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/701047/ArticleNewsWorld.aspx

Δημοσ.

Η υφήλιος πάει στο σύνολό της για φούντο ή ιδέα μου είναι; :confused:

Και ποιος θα μείνει όρθιος στο τέλος;

Δεν θυμόμουν ότι η Κομισιον προέβλεπε μηδενική (τι πάει να πει αυτό; ) ανάπτυξη για το 2013!

Μα να πέσουν μέσα στις προβλέψεις τους σε όλα αυτοί οι άνθρωποι!

Αετοί μιλάμε!

Δημοσ.

Η υφήλιος πάει στο σύνολό της για φούντο ή ιδέα μου είναι; :confused:

Και ποιος θα μείνει όρθιος στο τέλος;

Δεν θυμόμουν ότι η Κομισιον προέβλεπε μηδενική (τι πάει να πει αυτό; ) ανάπτυξη για το 2013!

Μα να πέσουν μέσα στις προβλέψεις τους σε όλα αυτοί οι άνθρωποι!

Αετοί μιλάμε!

το 53.5% κουρεμα εγινε με βαση την εκθεση του ΔΝΤ οτι θα εχουμε μηδενικη αναπτυξη το 2013 για να παμε στο 120% επι του αεπ στο 2020

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...