-nick- Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Εγω τουλαχιστον δεν πιστευω σε καμμια μαγικη λυση. Αλλο αυτο ομως αλλο να μας τρομοκρατουν με τη χρεωκοπια τη στιγμη που μετα το haircut τα πανεπιστημια ειχαν τραγικες οικονομικες απωλειες,οπως και οι τραπεζες της χωρας, θα χρειαστουν νεα αντισταθμιστικα μετρα τον ιουνιο με αποτελεσμα ακομα μεγαλυτερη μειωση εισοδηματων, σημαντικη περαιτερω μειωση και των συνταξεων λογ απωλειων ασφαλιστικων ταμειων.
opera Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Θα ήθελα να μου εξηγήσεις με απλά λόγια πώς θα αρνηθείς να πληρώσεις το χρέος όταν είναι βέβαιο, σε τέτοια περίπτωση, ότι δεν πρόκειται να ξαναδανειστείς ούτε μισό ευρώ. Γιατί δεν θα σου δώσουν ούτε μισό ευρώ, γνωρίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή μπορείς να ξαναπεις "δεν πληρώνω" και θα χάσουν τα λεφτά τους. Θα ήθελα επίσης να μου εξηγήσεις, με απλά λόγια αν μπορείς, τι θα γίνει με τα περίπου 4,5 δις ευρώ του πρωτογενούς ελλείματος της χώρας - το οποίο σημαίνει, απ' όσα αντιλαμβάνομαι, ότι ακόμη κι αν διαγράψουμε αύριο το πρωί το χρέος των δανείων κλπ, το Κράτος ξοδεύει 4,5 δις παραπάνω από όσα εισπράττει. Καλώς ή κακώς αυτά κάπως πρέπει να καλυφθούν. Ποιός θα μας τα δώσει αυτά; Και θα ήθελα, τέλος, μιας και ανέφερες μηδενισμό του ελλείματος, να μου εξηγήσεις με απλά λόγια πώς ακριβώς θα μηδενιστεί το έλλειμα. Το βίντεο το είδα, θέλω να μου εξηγήσεις με απλά λόγια όσα σε ρωτάω και όχι με βερμπαλισμούς και άναρθρες κραυγές. δεν καταλαβαίνεις ε; και ακούς κραυγές ε ,του 60% του ελληνικού λαού είναι οι κραυγές και αυτών που αυτοκτονούν καθημερινά και άσε σε παρακαλώ τα δικηγορίστικα για το δικαστήριο, εδώ μιλάμε απλά ελληνικά δε βγάλαμε όλοι πανεπιστήμιο αλλά καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι συμβαίνει, the game is over είναι θέμα χρόνου. Τα 11 δις που θα περικόψει το κράτος από δαπάνες ή θα εισπράξει από χαράτσια από που θα βρεθούν; Από το ίδιο μέρος που θα βρεθούν και τα 4,5 δις, από τον ελληνικό λαό. Το ότι δε θα μας ξαναδανείσει κανείς ευρώ δεν είναι πρόβλημα γιατί όταν έχεις ισοσκελισμένο προϋπολογισμό χωρίς έλλειμα ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ το ξαναλέω ξοδεύεις όσα βγάζεις και στη προκειμένη θα είναι δραχμές,και δε θα ήταν κακή ιδέα να έχουμε τους Ρώσους για δερβέναγα γιατί με τους αμερικάνους τόσα χρόνια χαϊρι δεν είδαμε. "Το ιστορικό της αποτυχίας του - γερμανικής σύλληψης - σχεδίου λιτότητας που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα και των χειρισμών που ακολούθησαν από διάφορες πλευρές, παρουσιάζει σε ένα εκτενές δημοσίευμά της Wall Street Journal, το οποίο χρεώνει ουσιαστικά την αποτυχία του Μνημονίου στην ασφυκτική πίεση της γερμανίδας Καγκελαρίου Ανγκελας Μέρκελ." εύκολος δρόμος δεν υπάρχει αλλά να γίνει όπως θέλουμε εμείς και όχι όπως συμφέρει στους άλλους
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Εγω τουλαχιστον δεν πιστευω σε καμμια μαγικη λυση. Αλλο αυτο ομως αλλο να μας τρομοκρατουν με τη χρεωκοπια τη στιγμη που μετα το haircut τα πανεπιστημια ειχαν τραγικες οικονομικες απωλειες,οπως και οι τραπεζες της χωρας, θα χρειαστουν νεα αντισταθμιστικα μετρα τον ιουνιο με αποτελεσμα ακομα μεγαλυτερη μειωση εισοδηματων, σημαντικη περαιτερω μειωση και των συνταξεων λογ απωλειων ασφαλιστικων ταμειων. Δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο το να λες αλήθειες συνιστά "τρομοκρατία". Όταν, δηλαδή, φτιάχναμε κι από ένα "πανεπιστήμιο" σε κάθε πόλη, μοιράζαμε σχολές αριστερά-δεξιά, ήταν καλά; Τα ασφαλιστικά ταμεία, που τα αναφέρουμε συνέχεια, ήταν αδιέξοδα χρόνια πριν μπούμε στο ευρώ -για την ακρίβεια, ήταν αδιέξοδα πριν ακόμη μπούμε στην Ε.Ε. Αυτά, όμως, δεν τα λέει κανένας από τους νεόκοπους σωτήρες -αντίθετα, δε θα μου προξενούσε καμία απολύτως εντύπωση αν βρισκόταν κάποιο τσόφλι να υποστηρίξει πως και για την υπογεννητικότητα αλλά και για τις συντάξεις πριν τα 50 φταίει η ανάλγητη τρόικα, οι κακοί ξένοι, ο ανάδρομος Ερμής. Δε συνιστά τρομοκρατία να εξηγείς στους επικίνδυνα άσχετους ότι δεν μπορεί να καταγγείλεις το Μνημόνιο και ταυτόχρονα να υπολογίζεις πως θα βρεις στις τράπεζες τα λεφτά που θα μας στείλουν στο πλαίσιο του...Μνημονίου. Θέλω να καταγγείλω το Μνημόνιο; Ωραία, το θέλω. Όταν, όμως, μου εξηγούν πως αυτά που φαντάζομαι είναι εντελώς αλλού γι' αλλού, είναι ελαφρώς προκλητικό να διαμαρτύρομαι ότι με "τρομοκρατούν".
NT1G Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Το ότι δε θα μας ξαναδανείσει κανείς ευρώ δεν είναι πρόβλημα γιατί όταν έχεις ισοσκελισμένο προϋπολογισμό χωρίς έλλειμα ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ το ξαναλέω ξοδεύεις όσα βγάζεις και στη προκειμένη θα είναι δραχμές... Τόσα χρόνια ΔΕΝ έχουμε ισοσκελισμένο προυπ, τι θα γίνει ξαφνικά και θα αποκτήσουμε;
opera Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Τόσα χρόνια ΔΕΝ έχουμε ισοσκελισμένο προυπ, τι θα γίνει ξαφνικά και θα αποκτήσουμε; αν δεν κατάλαβες η τρόικα θέλει να έχουμε πλεονασματικό α και άκουσα στο realfm κάποιος καθηγητής δεν έπιασα ποιός είπε πως ενώ ήταν να κουρευτούν ΟΛΑ τα ομόλογα πλην της τρόικας εξαιρέθηκαν τα 8 δις που έδωσε στις τράπεζες ο υποικ της κυβέρνησης του 2004. όταν λέμε όλα δεν εννοούμε όλα;
παπι Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Τόσα χρόνια ΔΕΝ έχουμε ισοσκελισμένο προυπ, τι θα γίνει ξαφνικά και θα αποκτήσουμε; Θα προσλαβουμε 2εκ ΔΥ για να ταϊσουν τον ΙΤ και ετσι το κρατος θα παιρνει φορους. αν δεν κατάλαβες η τρόικα θέλει να έχουμε πλεονασματικό α και άκουσα στο realfm κάποιος καθηγητής δεν έπιασα ποιός είπε πως ενώ ήταν να κουρευτούν ΟΛΑ τα ομόλογα πλην της τρόικας εξαιρέθηκαν τα 8 δις που έδωσε στις τράπεζες ο υποικ της κυβέρνησης του 2004. όταν λέμε όλα δεν εννοούμε όλα; Αλλοι καθηγιτες λενε οτι η ΕΚΤ ειναι κερδοσκοπικο ιδρυμα.
-nick- Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο το να λες αλήθειες συνιστά "τρομοκρατία". Όταν, δηλαδή, φτιάχναμε κι από ένα "πανεπιστήμιο" σε κάθε πόλη, μοιράζαμε σχολές αριστερά-δεξιά, ήταν καλά; Τα ασφαλιστικά ταμεία, που τα αναφέρουμε συνέχεια, ήταν αδιέξοδα χρόνια πριν μπούμε στο ευρώ -για την ακρίβεια, ήταν αδιέξοδα πριν ακόμη μπούμε στην Ε.Ε. Αυτά, όμως, δεν τα λέει κανένας από τους νεόκοπους σωτήρες -αντίθετα, δε θα μου προξενούσε καμία απολύτως εντύπωση αν βρισκόταν κάποιο τσόφλι να υποστηρίξει πως και για την υπογεννητικότητα αλλά και για τις συντάξεις πριν τα 50 φταίει η ανάλγητη τρόικα, οι κακοί ξένοι, ο ανάδρομος Ερμής. Δε συνιστά τρομοκρατία να εξηγείς στους επικίνδυνα άσχετους ότι δεν μπορεί να καταγγείλεις το Μνημόνιο και ταυτόχρονα να υπολογίζεις πως θα βρεις στις τράπεζες τα λεφτά που θα μας στείλουν στο πλαίσιο του...Μνημονίου. Θέλω να καταγγείλω το Μνημόνιο; Ωραία, το θέλω. Όταν, όμως, μου εξηγούν πως αυτά που φαντάζομαι είναι εντελώς αλλού γι' αλλού, είναι ελαφρώς προκλητικό να διαμαρτύρομαι ότι με "τρομοκρατούν". Δεν καταλαβες *ηδη* εχουμε χρεωκοπησει τυπικα με το τελευταιο haircut χαθηκαν πολλα λεφτα πχ απο τα πανεπιστημια. Διαφερει αρκετα απο την 'κανονικη' χρεωκοπια αλλα στα χαρτια εχουμε χρεωοκοπησει ηδη Το χρεος δεν μπορεις να το επαναδιαπραγματευτεις εκτος μνημονιου? Δεν μπορεις να δανειστεις εκτος μνημονιου ? Οπως και να χει εγω προφανως και αναγνωριζω τα εγχωρια λαθη (μιζες, υπερογκος δημοσιος τομεας, πλαστα επιδοματα κλπ) *αλλα* δεν μπορει καποιος να αγνοει το φταιξιμο του χρηματοοικονομικου/τραπεζικου συστηματος , δεν μπορει να αγνοει των ρολο των δανειστων μας (loan somebody money with which he will buy your products - americans perfected this art) , γενικα ειναι πολυπλοκο δεν ειναι "φταινει οι γερμανοι" , "φταινε οι πολιτικοι" , "φταινε οι δημοσιο" , φταινει ολα σε ενα βαθμο και αλληλεπιδρουν. Αλλοι καθηγιτες λενε οτι η ΕΚΤ ειναι κερδοσκοπικο ιδρυμα. Φιλανθρωπικη οργανωση ειναι....
KilliK Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 "Το ιστορικό της αποτυχίας του - γερμανικής σύλληψης - σχεδίου λιτότητας που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα και των χειρισμών που ακολούθησαν από διάφορες πλευρές, παρουσιάζει σε ένα εκτενές δημοσίευμά της Wall Street Journal, το οποίο χρεώνει ουσιαστικά την αποτυχία του Μνημονίου στην ασφυκτική πίεση της γερμανίδας Καγκελαρίου Ανγκελας Μέρκελ." εύκολος δρόμος δεν υπάρχει αλλά να γίνει όπως θέλουμε εμείς και όχι όπως συμφέρει στους άλλους ωπα αρχισε καινουργια προπαγανδα τωρα; απετυχε το σχεδιο της Μερκελ,λενε τωρα; αντι να πουν την αληθεια οτι δυο κυβερνησεις που βγηκαν τα τελευταια 2 χρονια απετυχαν παταγωδως στο να εφαρμοσουν το σχεδιο της Μερκελ, επειδη η κρατικη διοικηση γινεται απο αχρηστα ανθρωπαρια που βαζουν το ψωνιο τους για εξουσια και μαυρο χρημα πανω απο τον ελληνικο λαο; δεν λεω οτι η Μερκελ ειχε το μαγικο ραβδακι που θα μας εσωζε,αλλα πως μπορεις να κρινεις το ποσο αποτυχημενο ειναι ενα σχεδιο οταν δεν εχουν καν εφαρμοστει τα μισα απο αυτα τα οποια οριζε;
opera Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 ωπα αρχισε καινουργια προπαγανδα τωρα; απετυχε το σχεδιο της Μερκελ,λενε τωρα; αντι να πουν την αληθεια οτι δυο κυβερνησεις που βγηκαν τα τελευταια 2 χρονια απετυχαν παταγωδως στο να εφαρμοσουν το σχεδιο της Μερκελ, επειδη η κρατικη διοικηση γινεται απο αχρηστα ανθρωπαρια που βαζουν το ψωνιο τους για εξουσια και μαυρο χρημα πανω απο τον ελληνικο λαο; δεν λεω οτι η Μερκελ ειχε το μαγικο ραβδακι που θα μας εσωζε,αλλα πως μπορεις να κρινεις το ποσο αποτυχημενο ειναι ενα σχεδιο οταν δεν εχουν καν εφαρμοστει τα μισα απο αυτα τα οποια οριζε; λαμβάνοντας υπ'οψιν ότι αυτοί (έλληνες) πάνω στους οποίους εφραμόζεται το μνημόνιο άρχισαν να λιγοστεύουν και στο τέλος της εφαρμογής μπορεί να μην έχει μείνει κανείς,δε ρισκάρεις να το πεις πετυχημένο.
NT1G Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δεν μπορεις να δανειστεις εκτος μνημονιου ? Μπορείς, αλλά επειδή τώρα ξέρουν τι να περιμένουν οι άλλοι από την Ελλάδα θα δανείζεσαι με τρελό επιτόκιο.
παπι Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Φιλανθρωπικη οργανωση ειναι.... Να φανταστω καποια ελιτ παιρνει τα κεδη...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 δεν καταλαβαίνεις ε; και ακούς κραυγές ε ,του 60% του ελληνικού λαού είναι οι κραυγές και αυτών που αυτοκτονούν καθημερινά και άσε σε παρακαλώ τα δικηγορίστικα για το δικαστήριο, εδώ μιλάμε απλά ελληνικά δε βγάλαμε όλοι πανεπιστήμιο αλλά καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι συμβαίνει, the game is over είναι θέμα χρόνου. Δεν καταλαβαίνω προς τι το επιθετικό ύφος. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να είσαι πιο ευγενής, αυτό νομίζω δεν απαιτεί πανεπιστημιακή εκπαίδευση αλλά παιδεία. Σε ρώτησα τρία (3) απλά πράγματα, αν μπορείς τα απαντάς, αν δεν μπορείς δεν πειράζει. Τα 11 δις που θα περικόψει το κράτος από δαπάνες ή θα εισπράξει από χαράτσια από που θα βρεθούν;Από το ίδιο μέρος που θα βρεθούν και τα 4,5 δις, από τον ελληνικό λαό. Μάλλον δεν κατάλαβες ούτε το ερώτημά μου ούτε αυτά που είπε ο Υπουργός Οικονομικών στο βίντεο που παρέθεσες. Και εντάξει, ο Τράγκας μπορεί να εθελοτυφλεί όσο τον βολεύει, αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον ακολουθήσουμε. Τα 4,5 δις είναι το ετήσιο πρωτογενές έλλειμα. Καταλαβαίνεις τι είναι; Στο εξήγεισα στο προηγούμενο μήνυμα: ξοδεύουμε 4,5 δις παραπάνω από όσα παράγουμε. Και αυτά τα έξοδα δεν περιλαμβάνουν την πληρωμή του όποιου χρέους. Ακόμη κι αν δεν ξαναπληρώσουμε ποτέ χρέος, αυτά τα 4,5 δις πρέπει από κάπου να τα βρούμε. Το ότι δε θα μας ξαναδανείσει κανείς ευρώ δεν είναι πρόβλημα γιατί όταν έχεις ισοσκελισμένο προϋπολογισμό[...] Γιατί άραγε δεν είχαμε ισοσκελισμένο προϋπολογισμό μέχρι τώρα; Και πώς θα τα καταφέρουμε τώρα;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Διαφερει αρκετα απο την 'κανονικη' χρεωκοπια αλλα στα χαρτια εχουμε χρεωοκοπησει ηδη Προφανώς και έχουμε χρεοκοπήσει. Η διαφορά είναι ότι, παρότι χρεοκοπημένοι και παντελώς αναξιόπιστοι, εξακολουθούμε να βρίσκουμε πηγές διατεθειμένες να μας δανείσουν. Εφόσον χρεοκοπήσουμε στο στυλ "είπα, ξείπα, χέζω την παρόλα μου, να μη μας δανείζατε κι άντε κολυμπήστε", θα ζήσουμε το τι σημαίνει πραγματική χρεοκοπία. Θα προσέθετα εδώ, ότι δεν μπορεί το λαϊκο-πατριωτικό αλαλούμ να απαιτεί από τη μία από τη Γερμανία να καταβάλει τις πολεμικές αποζημιώσεις από το Β' Π.Π. και ταυτόχρονα να αρνείται να αναγνωρίσει τις υπογραφές της προηγούμενης Ελληνικής κυβέρνησης. Μονά-ζυγά, δικά μας; Το χρεος δεν μπορεις να το επαναδιαπραγματευτεις εκτος μνημονιου? Δεν μπορεις να δανειστεις εκτος μνημονιου ? Να επαναδιαπραγματευτείς, τι ακριβώς; Από πού θα βρεις τα χρήματα να συντηρήσεις τη χώρα, έως ότου συμμαζέψεις το κράτος τόσο ώστε να δημιουργήσεις πλεονασματικούς προϋπολογισμούς; Από πού θα πληρώνονται εντωμεταξύ οι πυροσβέστες, για να φέρω ένα τυχαίο παράδειγμα, έως ότου στρώσουμε την οικονομία μας, έστω με τη δραχμή και εκτός μνημονίου; Ποιος θα σε δανείσει, αν του πεις, επί της ουσίας, "χέστηκα για τα δανεικά, δεν αναγνωρίζω χρέος"; Ποιος θα είναι τόσο ηλίθιος, ώστε να εξακολουθήσει να δίνει χρήματα σε ανθρώπους που ξέρουν μονάχα δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις; Μπορούμε να διαπραγματευτούμε μεγαλύτερο διάστημα προσαρμογής, ενδεχομένως και ευνοϊκότερους όρους αποπληρωμής. Ίσως, υπό όρους, να βρεθούν και κονδύλια για ανάπτυξη. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι το επιχειρηματικό περιβάλλον της Ελλάδας δεν ευνοεί τις επενδύσεις. Και το θέμα είναι πως, αν δεν υπάρχει ένα πλαίσιο που να επιτρέπει στους ξένους να επιχειρηματολογούν στο εσωτερικό της χώρας τους ότι "οι Έλληνες θα στρώσουν" χωρίς να τους πέρνουν οι εκεί ψηφοφόροι με τις ντομάτες, δε θα μπορεί κανένας τους να βρει λεφτά να μας δώσει.
opera Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δεν καταλαβαίνω προς τι το επιθετικό ύφος. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να είσαι πιο ευγενής, αυτό νομίζω δεν απαιτεί πανεπιστημιακή εκπαίδευση αλλά παιδεία. Σε ρώτησα τρία (3) απλά πράγματα, αν μπορείς τα απαντάς, αν δεν μπορείς δεν πειράζει. Μάλλον δεν κατάλαβες ούτε το ερώτημά μου ούτε αυτά που είπε ο Υπουργός Οικονομικών στο βίντεο που παρέθεσες. Και εντάξει, ο Τράγκας μπορεί να εθελοτυφλεί όσο τον βολεύει, αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον ακολουθήσουμε. Τα 4,5 δις είναι το ετήσιο πρωτογενές έλλειμα. Καταλαβαίνεις τι είναι; Στο εξήγεισα στο προηγούμενο μήνυμα: ξοδεύουμε 4,5 δις παραπάνω από όσα παράγουμε. Και αυτά τα έξοδα δεν περιλαμβάνουν την πληρωμή του όποιου χρέους. Ακόμη κι αν δεν ξαναπληρώσουμε ποτέ χρέος, αυτά τα 4,5 δις πρέπει από κάπου να τα βρούμε. Γιατί άραγε δεν είχαμε ισοσκελισμένο προϋπολογισμό μέχρι τώρα; Και πώς θα τα καταφέρουμε τώρα; εσύ είπες πως κραυγάζω ανάρθρως και αλαλάζω αρά εσύ επιτέθηκες 1ος, δεν μπορούμε να περικόψουμε 4,5 δις (του ελλέιματος) αλλά μπορούμε να περικόψουμε 11-14 για το 2012 και άλλα 7-8 για το 2013 ,πως γίνεται αυτό; H τρόϊκα απαιτεί να περάσουμε σε πλεονασματικούς προϋπολογισμούς (αν το πιστεύει ή όχι είναι άλλο ζήτημα) άρα και θα τον ισοσκελίσουμε και πλεόνασμα θα έχουμε σύμφωνα με το μνημόνιο και το πρόγραμμα της τρόϊκα. εγώ και η πλειοψηφία του λαού είμαστε κατά του μνημονίου γιατί καταστρέφει τη χώρα και κανείς δε θα μας πείσει για το αντίθετο. άστο αφεντικό όσο να προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο όπως οι τροϊκανοί δε πιάνει ,θα τα πούμε στις κάλπες... ο έλληνας ξύπνησε... Θα προσέθετα εδώ, ότι δεν μπορεί το λαϊκο-πατριωτικό αλαλούμ να απαιτεί από τη μία από τη Γερμανία να καταβάλει τις πολεμικές αποζημιώσεις από το Β' Π.Π. και ταυτόχρονα να αρνείται να αναγνωρίσει τις υπογραφές της προηγούμενης Ελληνικής κυβέρνησης. Μονά-ζυγά, δικά μας; Από πού θα πληρώνονται εντωμεταξύ οι πυροσβέστες, για να φέρω ένα τυχαίο παράδειγμα, έως ότου στρώσουμε την οικονομία μας, έστω με τη δραχμή και εκτός μνημονίου; μας κατέβαλαν τις αποζημιώσεις μήπως και δε το πήρα είδηση; θα πληρώνομαι από τις δραχμές που θα τυπώνει το νομισματοκοπείο όπως και πριν το ευρώ θυμάσαι; μια χαρά πληρωνόμασταν και τότε. σταματήστε τη τρομοκρατία επιτέλους
cyber_katsarida Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 ο έλληνας ξύπνησε... συγνώμη ρε παιδιά αλλά επειδή αυτή την ατάκα την ακούω συνέχεια πλέον.. είμαι ο μόνος μου πιστεύει ότι ο έλληνας ακόμα κοιμάται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις