Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βλέπω να γίνεται κυβέρνηση πάλι!

Αν όχι αδύνατο, πάντως πολύ δύσκολο. Και πόσο θ' αντέξει;

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κώστα δε πάει άλλο! Κι όσο λέμε "δε θα γίνει κυβέρνηση" και δε κάνουμε τίποτα, δε θα γίνει ποτέ κυβέρνηση!

Θα χρεοκοπήσουμε, τέρμα!!

Ως τώρα φταίγανε οι παλιότεροι, αυτά τα κοπρο-κομματόσκυλα που βολευότανε ο καθένας σε θέσεις και έριχνε ανάλογα με τον μηνιαίο του μισθό το χαρτάκι στις κάλπες. Κι έτσι παραλίγο να μεγάλωναν κι εμάς, αλλά δε πρόλαβαν.

Εγώ όμως είμαι 31, δεν είμαι 60, δεν είμαι 70, δεν είμαι 80!!

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ τι έγινε πριν τη μεταπολίτευση, δε μ'ενδιαφέρει αν ο καθένας ακόμη κι απ'τους δικούς μου τους γονείς ζει ΑΚΟΜΑ στο 1960 & 1970! Μ'ενδιαφέρει ως νέος άνθρωπος ΝΑ'ΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ το 2012!!!

Όσα γίνανε το '60 & το '70 είναι ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ που ανήκουν στο παρελθόν και θα'πρεπε από το μάθημα που πήραμε ως λαός, να μην ξαναγυρίσουμε εκεί!!! Η ιστορία μας κάτι μας διδάσκει!!! Δε μας δίδαξε μόνο "ήσασταν οι καλύτεροι στην Αρχαία Ελλάδα", αλλά "κάνατε και λάθη ως λαός στην νεότερη εποχή"!!

Κι εμείς τι κάνουμε? Εν έτη 2012 ξαναμπαίνουμε στο τρυπάκι δεξιά vs αριστερά, επειδή 3 στους 10 εκεί έξω είναι οι ηλίθιοι και θέλουν να συνεχίσουμε έτσι!!! Κι αυτό ξανασυμβαίνει ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ που θα μπορούσε να συμβεί!!!

Κάποιοι μαλώνουνε για κόμματα & εκεί έξω υπάρχουν ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΦΑΡΜΑΚΑ!!!!

Όχι ρε, δε θα συνεχίσουμε έτσι!!! ΟΛΟΙ ΣΑΣ να κάτσετε να τα βρείτε μέσα στη βουλή!!! Ξεχάστε το "δεξιά κι αριστερά", ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ!!!!

Δημοσ.

ειπαμε,εμφυλιος.παρτε το χαμπαρι.ετοιμαστειτε για τα χειροτερα.

Εννοείται αν δεν φύγει με ειρηνικό τρόπο το γραφειοκρατικό προσωπικό που εμποδίζει τις επενδύσεις.

Κράτος μόνο με ΔΥ που να μην παράγει τίποτε δεν υπήρξε ούτε πρόκειται να υπάρξει.

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος για τίποτα νομίζω ότι στις επαναληπτικές γίνεται death round, κοινός αν την 1η κυριακή δεν βγει αποτέλεσμα τότε την αμέσως επόμενη ξανα ψηφίσουμε μόνο τα κόμματα που μπήκαν στην βουλή και την αμέσως επόμενη μόνο τα 3 μεγαλήτερα και την αμέσως επόμενη μόνο τα 2 μέχρι να βγει ένα κόμμα αυτοδύναμο. Δεν γνωρίζω τους κανόνες τα νούμερα που αναγράφονται είναι μόνο για το παράδειγμα μπορεί στην 2η Κυριακή να πάνε μόνο τα 2 μεγαλύτερα κόμματα για να αποφασίσουμε ποιος θα κάνει αυτοδύναμη κυρβέρνηση.

Ξαναλέω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ και δεν ξέρω που να ψάξω να το σιγουρέψω, ότι λέω το λέω από αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας, νομίζω ήμουν γύρο στα 5~7 ήταν σίγουρα ψηφοφορία αλλά δεν θυμάμαι τι ψηφίζονταν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να είμαι σίγουρος για τίποτα νομίζω ότι στις επαναληπτικές γίνεται death round, κοινός αν την 1η κυριακή δεν βγει αποτέλεσμα τότε την αμέσως επόμενη ξανα ψηφίσουμε μόνο τα κόμματα που μπήκαν στην βουλή και την αμέσως επόμενη μόνο τα 3 μεγαλήτερα και την αμέσως επόμενη μόνο τα 2 μέχρι να βγει ένα κόμμα αυτοδύναμο. Δεν γνωρίζω τους κανόνες τα νούμερα που αναγράφονται είναι μόνο για το παράδειγμα μπορεί στην 2η Κυριακή να πάνε μόνο τα 2 μεγαλύτερα κόμματα για να αποφασίσουμε ποιος θα κάνει αυτοδύναμη κυρβέρνηση.

Ξαναλέω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ και δεν ξέρω που να ψάξω να το σιγουρέψω, ότι λέω το λέω από αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας, νομίζω ήμουν γύρο στα 5~7 ήταν σίγουρα ψηφοφορία αλλά δεν θυμάμαι τι ψηφίζονταν.

Να και κάτι που δε γνωρίζαμε! Ώσπου (λοιπόν) να φτάσουμε εκεί, θα'χουμε χρεοκοπήσει κιόλας (αφού έτσι κι αλλιώς οι κρατικές εισπράξεις μας αγγίζουν πάτο), άρα δε χρειάζεται ν'ανησυχούμε για τίποτα! :rolleyes:

Επεξ/σία από paredwse
Δημοσ.

Διάβασε τι έγραψα πιο πάνω και σταμάτα σε παρακαλώ τη κουβέντα εδώ!

Θα σου τη πούνε... Να ξέρεις ότι σε προειδοποίησα (φιλικότατα) πριν συμβεί...

Δημοσ.

Ναι μόλις διάβασα αυτό πού έγραψες το διόρθωσα ευχαριστώ για την επισήμανση

Ευτυχώς... και στο ξαναλέω. Nothing against you, απλά υπάρχουν πολλά καρτάλια που καιροφυλαχτούν για να ξεκινήσει πόλεμος στο συγκεκριμένο thread & δε λέει να τους δώσουμε αφορμή να κλειδωθεί το topic.

Οπότε τέλος καλά, όλα καλά!

Moderators "αγνοείστε"!! ;-)

Δημοσ.

Πρόγραμμα 100 ημερών για τη νέα κυβέρνηση

Ας το ονόμαζαν 3 μηνών, 2.400 ωρών, ας έπαιζαν λίγο ρε παιδί μου με την ονομασία!

Όχι όμως 100 ημερών, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...