skiabox Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Εμας μας έχουν ξεγράψει για τα καλά μου φαίνεται, εδω και καιρό. Πάντα στην ΕΕ είμασταν το κάτι "άλλο". Κάποτε είχε, ίσως, την πλάκα του, και την "γοητεία" του, αλλά τώρα τέτοια δεν περνάνε πλέον. Ρε μπας και ήταν μέγας υπνωτιστής ο Ανδρέας Παπανδρέου; Ξέρεις τι είναι μετά από 30 χρόνια να πιστεύουν πολυ μεγάλα κομμάτια της Ελληνικής κοινωνίας ότι υπάρχει και άλλος δρόμος για να γίνονται τα πράγματα, παρότι έχει αποδειχθεί στην πράξη ότι είναι καταστροφικό αυτο. Μιλάμε δηλαδή ότι θέλουν να στρίψουν αριστερά στην τελευταία Σοβιετία του κόσμου. Ελεος δηλαδή....
-nick- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ο Βαρουφάκης ακόμα Ελλάδα είναι; Τι σχεση εχει αυτο ? Εγω ρωτησα αν υπαρχει σοβαρος αντιλογος στα οσα λεει παραπανω. @ skiabox εσυ πιστευεις οτι ο μονος δρομος ειναι ο ... νεοφιλελευθερισμος? Βλεπουμε την καταντια του τοσα χρονια. Επισης το να παρομοιαζεις οποιαδηποτε στροφη σε αλλο μοντελο με... σοβιετια μαλλον αγνοια δειχνει (κατ'ευφημισμο). Παρολα αυτα μην ανησυχεις. Και οι ροζ να βγουνε, κεντρωα σοσιαλδημοκρατια θα χεις .
skiabox Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ο Βαρουφάκης ακόμα Ελλάδα είναι; Οχι είναι USA νομίζω τώρα. Παρόλα αυτά είναι ακόμα ιδιαίτερα φιλικός με το διεφθαρμένο σύστημα. Θα είναι σε κανένα κομματικό payroll και αυτός φαίνεται.
FarCry Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ο Βαρουφάκης ακόμα Ελλάδα είναι; οχι αμερικη ειναι αλλα τι σχεση εχει? οντως
-nick- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Οχι είναι USA νομίζω τώρα. Παρόλα αυτά είναι ακόμα ιδιαίτερα φιλικός με το διεφθαρμένο σύστημα. Θα είναι σε κανένα κομματικό payroll και αυτός φαίνεται. Δεν εχει διαφθορα η Αμερικη πχ ... θα μας τρελανεις ? Αφηστε τα Ad Hominem, σε αυτα που λεει εχεις να απαντησεις κατι ? Γνωσεις οικονομικων εχετε πολυ περισσοτερες απο μενα φανταζομαι
FarCry Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Στο 28% θα βρισκόταν η ανεργία εάν δεν υπήρχαν τα προγράμματα του ΟΑΕΔ, τα οποία παρά τη μειωμένη αποτελεσματικότητά τους, έχουν συγκρατήσει την ανεργία, κατά τουλάχιστον 5 μονάδες, σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού. Πηγή:www.capital.gr
skiabox Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Τι σχεση εχει αυτο ? Εγω ρωτησα αν υπαρχει σοβαρος αντιλογος στα οσα λεει παραπανω. @ skiabox εσυ πιστευεις οτι ο μονος δρομος ειναι ο ... νεοφιλελευθερισμος? Βλεπουμε την καταντια του τοσα χρονια. Επισης το να παρομοιαζεις οποιαδηποτε στροφη σε αλλο μοντελο με... σοβιετια μαλλον αγνοια δειχνει (κατ'ευφημισμο). Παρολα αυτα μην ανησυχεις. Και οι ροζ να βγουνε, κεντρωα σοσιαλδημοκρατια θα χεις . Σοβιετία θεωρώ ότι είμαστε τώρα. Προς το παρόν σε χλευάζει όλος ο πλανήτης φίλε. Δηλαδή εσύ τι περιμένεις , να μην έχεις να φας για να αντιδράσεις; Εκτός να θεωρείς σωστό να ζεις εις βάρος των υπολοίπων , χωρίς να δουλεύεις (σε κανονικές δουλειές - όχι μεταφορά χαρτιών από γραφείο σε γραφείο) ποτέ. Και σωστό να το θεωρείς πάντως αυτό, δεν έχει καλή κατάληξη.
-nick- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Σοβιετία θεωρώ ότι είμαστε τώρα. Προς το παρόν σε χλευάζει όλος ο πλανήτης φίλε. Δηλαδή εσύ τι περιμένεις , να μην έχεις να φας για να αντιδράσεις; Εκτός να θεωρείς σωστό να ζεις εις βάρος των υπολοίπων , χωρίς να δουλεύεις (σε κανονικές δουλειές - όχι μεταφορά χαρτιών από γραφείο σε γραφείο) ποτέ. Και σωστό να το θεωρείς πάντως αυτό, δεν έχει καλή κατάληξη. Ρε φιλε , αλλο σε ρωταω, εσυ που σαι τσακαλι στα οικονομικα και ετσι, εχεις μια στοιχειωδως σοβαρη απαντηση να δωσεις στο αρθρο για την Ισπανια?
FarCry Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ρε φιλε , αλλο σε ρωταω, εσυ που σαι τσακαλι στα οικονομικα και ετσι, εχεις μια στοιχειωδως σοβαρη απαντηση να δωσεις στο αρθρο για την Ισπανια? αυτα που λεει στο αρθρο του ισχυουν. τι απαντηση θελεις?
-nick- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 αυτα που λεει στο αρθρο του ισχυουν. τι απαντηση θελεις? Ε δεν εχω κατι αλλο να πω. Περιμενα να υπαρχει καποια αλλη οπτικη, καποιος αντιλογος ,αλλα δεν...
skiabox Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μη συγκρίνετε Ισπανία με Ελλάδα.Οποιος έχει πάει Ισπανία ξέρει τι εννοώ. Στην Ισπανία υπάρχει οργάνωση και τηρούνται και οι νόμοι με ευλάβια. Μη συγκρίνουμε ανόμια πράγματα.
FarCry Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 τι σχεση εχει αυτο με τις χρεοκοπημενες τραπεζες μου λες? βγηκε ο ραχοι και ειπε οτι η ισπανια δεν ειναι ουγκαντα. αν θες να ξερεις η ουγκαντα σε λιγο θα εχει καλυτερο rating απο την ισπανια
-nick- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μη συγκρίνετε Ισπανία με Ελλάδα.Οποιος έχει πάει Ισπανία ξέρει τι εννοώ. Στην Ισπανία υπάρχει οργάνωση και τηρούνται και οι νόμοι με ευλάβια. Μη συγκρίνουμε ανόμια πράγματα. Μα ακριβως αυτο λεμε φιλε μου. Οτι εχει οργανωση,(βιομηχανικη κ αγροτικη) παραγωγη,πλεονασμα,χαμηλο χρεος και ... ? Με αλλα λογια, ακομα επιμενεις οτι το οικονομικοπολιτικο συστημα που υποστηριζεις (νεοφιλελευθερισμος?) ειναι ... οχι μονο μονοδρομος, αλλα και αψεγαδιαστο? Ειδικα για το χρηματοπιστωτικο συγκεκριμενα?
FarCry Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μα ακριβως αυτο λεμε φιλε μου. Οτι εχει οργανωση,(βιομηχανικη κ αγροτικη) παραγωγη,πλεονασμα,χαμηλο χρεος και ... ? χαμηλος χρεος το κρατος. οι τραπεζες ηταν τρυπιες και τωρα βγηκαν ολα στη φορα. γιαυτο και επεσε μεσα σε ενα μηνα. η ελλαδα δεν επεσε σε ενα μηνα γιατι οι τραπεζες δεν ηταν τρυπιες. το κρατος τον επαιξε
Προτεινόμενες αναρτήσεις