Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

*...επίσης προετοιμάσου για το εκκαθαριστικό. Από φέτος, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ φόρο (εκτός κι αν εμπίπτεις σε κατηγορία που πολλοί άλλοι δυστυχείς συμπολίτες σου δεν εμπίπτουν. Οι οποίοι να σου υπενθυμίσω είναι διασκορπισμένοι στην επαρχία της ελληνικής επικράτειας, η οποία μια ζωή φυτοζωεί).

Φυσικα και θα πληρωσω , θα πληρωσω εγω τωρα γιατι 15 χρονια τωρα το 90 % των επιχειρησεων φοροδιεφευγαν και μην μου πεις κατι σε αυτο εαν εχεις δουλεψει ποτε Λαικη(παγκο) ,φουρνο ,μαγαζια με ψιλικα ,ρουχα παπουτσια και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις... δηλωναν κατι ποσα...9-10 χιλιαρικα που μπουγατσα με καφε ανοιγες και λιγοτερα απο 1500 καθαρο κερδος στην χειροτερη των περιπτοσεων δεν εβγαζες .

Βλεπω μια επιθετικοτητα,σου ξαναλεω ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ πως ειναι δυνατον απο την μια να μιλαμε για πολεμο και απο την αλλη να γινονται ολα αυτα. Προσωπικα δεν νομιζω οτι φταιει καμια ευρωπη και κανενας αλλος εκτος απο μας...και εχω παραδειγμα προσωπικα δραματα συγγενων ... Συνεργειο-petshop-ταξιτζη ...οπου για 12 σχεδον χρονια δεν πληρωναν παρα ελαχιστα ευρω σε σχεση με αυτα που επρεπε να αποδωσουν στο κρατος . Αλλαζαν τα audi και τα bmw λες και ηταν στραγαλια ανα 6 ετια ...και τωρα φωναζουν "Προδοτες" Αλητες κτλ ,,

Δυστηχως αυτους ρε φιλε δεν τους λυπαμαι λυπαμαι ομως τους οικογενειαρχες που ηταν σωστοι απεναντι στο κρατος και τωρα περνανε ενα δραμα . Δεν ειδα εναν υδραυλικο εναν βενζινα εναν ψιλικατζη να βγει στο δρομο και να πει "Φτυστε με ειμαι ξεφτυλας και την μιση ευθυνη την εχω εγω για το σκαρτο μελλον των παιδιων μου " και δυστηχως αυτη την φαρσοκομωδια θα την ζησουμε και αλλο οσο ο Ελληνας δεν βλεπει την αληθεια οτι εχει μεριδιο ευθυνης τεραστιο.

Προς θεου ομως δεν δικαιολογω τα μετρα αλλα ουτε δικαιολογειται μπουγατσαντζης να εχει x6 ...οταν ολοι καταλαβουμε οτι πρεπει να αποκτησουμε φορολογικη συνειδηση .....και οτι ναι πληρωνω φορο...παιρνει αυξηση ο δημοσιος υπαλληλος...παιρνει δευτερο αυτοκινητο ,βγαινει εξω το σαββατο εισπρατω και εγω πουε χω το μαγαζι ,εισπρατει και το συνεργειο...ετσι ειναι οι οικονομιες... ειναι συστημα συγκινονουντων δοχειων οταν ομως ο καθενας δεν αποδισει στο συστημα την ανατροφοδοτηση που πρεπει...φταιμε εμεις οχι το "συστημα" .

Δημοσ.

Καμμιά επιθετικότητα. Μη μου χρεώνεις τί βλέπεις εσύ. Ο τρόπος μου απλά έχει να κάνει με το απαράδεκτο "ποιά κρίση", το οποίο είναι εκτός πραγματικότητας και καθημερινότητας (όπου ένα ποστ είναι πολύ μικρό, ακόμα και τα δικά μου, για να καλύψει το εύρος του ζητήματος).

Αντίστοιχα λοιπόν ξέρω περιπτώσεις που ΠΑΡΑ το κλέψιμο της εφορίας (κυρίως μέσω αποδείξεων) πάγκοι λαϊκής και μαγαζιά (μπουγατσατσίδικα, γυράδικα, πιτσαρίες) να μην τραβάνε και να κλείνουνε και να τους κυνηγάει ακόμη το ΙΚΑ (και το ΤΕΒΕ) και να μην μπορούνε να κάνουν κάτι άλλο λόγω των χρεών που δεν μπορούσαν να πληρώσουνε. Οπότε;

Σου ξαναπαντάω λοιπόν, ναι, ΑΚΟΜΑ λεφτά υπάρχουν σε πολλούς. Όχι όμως στους περισσότερους, και ξανατονίζω πως αν κοιτάς στη Χαλκιδική ή στη Θεσσαλονίκη, τα ίδια θα μπορούσες να πεις για την Κρήτη και τα Αθηναϊκά Βόρεια Προάστεια. Έλα όμως που δεν υπάρχουν μόνο αυτά (που και ακόμα και σ' αυτά δεν είναι όλοι στην ίδια φάση). Και στο Αζερμπαϊτζάν να πας, χλίδα, θα βρεις....

Ωπ, επειδή το πήρα σειρά-σειρά το ποστ, ΜΟΛΙΣ τώρα είδα το "νομίζω δε φταίει καμμία Ευρώπη, εμείς φταίμε".

Χαιρετώ.

Δημοσ.

μα τον ΦΠΑ τον πληρωνεις και στον κλεβει ο μαγαζατορας...

τι δεν καταλαβαινεις...?

Δηλαδη για σενα στο "εμεις" δεν χωραει ο μαγαζατορας ή ο ελευθερος επαγγελματιας; Κατι μαλλον δεν καταλαβες εσυ σωστα

Δημοσ.

Εξαφανιστηκε το 10% σε 3 μερες... χμμμμ

ηταν ρητορικο το ερωτημα :P

Moody΄s: Υποβαθμίζει Εμπορική και Geniki, αρνητικά τα outlooks

Πηγή:www.capital.gr

Σε υποβάθμιση των αξιολογήσεων του μακροπρόθεσμου χρέους και των καταθέσεων για έξι γερμανικούς τραπεζικούς ομίλους και μια γερμανική θυγατρική ξένου ομίλου, κατά μια βαθμίδα, προχώρησε η Moody’s. Επίσης, υποβάθμισε τις αξιολογήσεις του μακροπρόθεσμου χρέους και των καταθέσεων επτά θυγατρικών γερμανικών ομίλων κατά τρεις βαθμίδες.

Ο διεθνής οίκος προχώρησε επίσης στην υποβάθμιση των αξιολογήσεων του χρέους και των καταθέσεων των τριών μεγαλύτερων αυστριακών τραπεζικών ομίλων από μια έως δυο βαθμίδες.

http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/704510/ArticleNewsWorld.aspx

βραδυνες υποβαθμισεις ως συνηθως αφου κλεινει ευρωπη και αμερικη. μονο που δεν εχει σαββατοκυριακο

Δημοσ.

Δηλαδη για σενα στο "εμεις" δεν χωραει ο μαγαζατορας ή ο ελευθερος επαγγελματιας; Κατι μαλλον δεν καταλαβες εσυ σωστα

δεν υπαρχει εμεις οταν υπαρχουν κλεφτες... :rolleyes:

Δημοσ.

δεν υπαρχει εμεις οταν υπαρχουν κλεφτες... :rolleyes:

Ποσο μαλλον με εν δυναμει δολοφονους....εχεις περασει ποτε σου τον δρομο με πορτοκαλι;

Δημοσ.

Ποσο μαλλον με εν δυναμει δολοφονους....εχεις περασει ποτε σου τον δρομο με πορτοκαλι;

με πανω απο 80 χλμ, ναι!

το γραφει και το βιβλιαρακι...

Δημοσ.

με πανω απο 80 χλμ, ναι!

το γραφει και το βιβλιαρακι...

χαχαχα...ρητορικη ηταν η ερωτηση, αλλα μιας και απαντησες, θα απαντησω ολιγον τι ειρωνικα...suuuuuureee...

Δημοσ.

χαχαχα...ρητορικη ηταν η ερωτηση, αλλα μιας και απαντησες, θα απαντησω ολιγον τι ειρωνικα...suuuuuureee...

αμα δεν πιστευεις ειναι δικο σου προβλημα, μιας και απαντησα στην ερωτηση σου

αλλα το ολοι φταινε ειναι τουλαχιστον αφελες...

*τουλαχιστον*

Δημοσ.

αμα δεν πιστευεις ειναι δικο σου προβλημα, μιας και απαντησα στην ερωτηση σου

αλλα το ολοι φταινε ειναι τουλαχιστον αφελες...

*τουλαχιστον*

Χμμμμ εγω θα ελεγα οτι αφελες ειναι να πιστευεις, οτι η μη κοπη αποδειξεων ειναι η "πηγη του κακου".

Δημοσ.

Χμμμμ εγω θα ελεγα οτι αφελες ειναι να πιστευεις, οτι η μη κοπη αποδειξεων ειναι η "πηγη του κακου".

ειναι μια απο τις πηγες

*textbook economics 101*

Δημοσ.

Δικαιολογούμε (εν μέρει) ακόμα την φοραδιαφυγή; :confused:

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για ν' αλλάξουμε επιτέλους νοοτροπία;

Ή έχει εντυπωθεί στο DNA της φυλής;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...