Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η διαφορα με την ευρωπη ειναι οτι στην αμερικη εκαναν το TARP

η ευρωπη δεν εκανε κατι αντιστοιχο και τωρα οι τραπεζες δε μπορουν να δανειστουν ξανα εαν γινει LTRO 3 κατι που δεν εχει αποκλειστει, γιατι δεν εχουν αρκετα quality collateral για να δωσουν. αυτη ειναι η διαφορα να εχεις κεντρικη διακυβερνηση στην αμερικη.

εδω τα εξηγει μια χαρα

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KFNOPzhqsWY#t=87s

δεν υπαρχει κατι αλλο. αυτο και το ZIRP

φανερό είναι πως όταν τα μοναδικά εργαλεία που έχεις για να αντιμετωπίσεις τη ύφεση παύουν να λειτουργούν

χρειάζεται να γίνει κάποιου είδους επανεκίνηση ή κάτι άλλο δραματικό,η ιστορία αυτό δείχνει και καλό είναι να μη ξεχνάμε την ιστορία γιατί θα ξαναζήσουμε τα ίδια γεγονότα.

Market rumor: Pimco and JP Morgan halt vacations to prepare for economic crash

Επεξ/σία από opera
  • Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για το defencenet ένα γενικό σχόλιο: καλό θα ήταν να μην ενημερώνεστε απο εκεί!

Στο forum τους όμως γράφουν 2-3 πολύ αξιόλογοι (απο την ομάδα συντονιστών)

Δημοσ.

Και η αφελής ερώτηση του άσχετου, είναι τώρα μια καλή στιγμή να πάρω laptop ? (αν στις 18 βγούμε από το ευρώ λέω και ακριβύνουν οι εισαγωγές)

Δημοσ.

το θέμα ίσως είναι να μην πάρεις καν φορητό και να κρατήσεις χωριστά χαρτονιμίσματα στην τσέπη

Δημοσ.

Τρομερη κριση παιδια ....το 3ημερο η χαλκιδικη ηταν ΤΙΓΚΑ ....οι παραλιες γεματες και τα baraκια το βραδυ θυμιζαν εποχες 2004 ... και η βενζινη πολυ ακριβη ...γιαυτο ολοι σπρωχνονταν να γεμισουν για να φυγουν νωριτερα για παραλια ...Κριση μεγαλη ...ωχ παναγια μου τι γινοταν στα πλυντηρια αυτοκινητου αυτες τις μερες...κριση και παλι λεμε ...στα εστιατορια στο κεντρο ? (φτηνια :P) κριση και εκει...η παραλιακη το βραδυ ...κριση και εκει..........Μαλλον κατι χανω απο ολο αυτο ...οταν τοσος κοσμος εχει χρηματα για να βγει ,να πιει να ταξιδεψει ακομα και στις μερες μας εγω πιστευω ακραδαντα οτι χρηματα υπαρχουν . Σιγουρα υπαρχουν και φαινομενα με χαμηλοσυνταξιουχους ,μαγαζια που κλεινουν ...οκ δεν λεω οχι αλλα...μηπως τα μισα απο αυτα που μας κανουν να αισθανομαστε(Χαος κριση κτλ) ειναι πλασματικη κατασταση ? ...

Δημοσ.

Χαράτσι έχεις πληρώσει; Δουλειά έχεις; Μισθό σου κόψανε; Σε ποιό φορολογικό όριο είσαι; Έχεις αμάξι; Εκκαθαριστικός ΔΕΗ με τη νέα τιμολόγηση από 1/4/2012 σου έχει έρθει; ΙΚΑ ήσουν; Φάρμακα έχεις πάει να πάρεις τελευταία από φαρμακείο; Κλπ... 

Δημοσ.

Δεν εχω δανειο,Δεν εχω πιστωτικη καρτα ,Εχω καρτοκινητο ,εχω αυτοκινητο 1400 αλλα κινουμαι εντος πολης μονο με μεσα και ποδηλατο ,πληρωσα χαρατσι και εκλαψα τα χρηματα ειμαι στις 11.700 ευρω. και το μηνα εχω παγια εξοδα σπιτιου και επιβιωσης κατα μεσο ορο 420 ευρω και παρολα αυτα(παροτι περισεβουν) αρνουμαι να δωσω ενα 20ρικο να πιω 2 ποτα και 8 να παω σινεμα. Οταν το 2005 με τα ιδια χρηματα πηγαινα σινεμα και για ποτο 2 φορες την εβδομαδα . Ελπιζω να σε καλυψα . Ολος αυτος ο κοσμος που περιεγραψα παραπανω ? Και βασικα δεν αμφισβητησα την κριση αμφισβητησα το μεγεθος ! Διοτι εαν ηταν ολα αυτα οπως τα περιγραφουν ..εξω δεν θα επρεπε να κουνιεται κουνουπι ...αυτο σχολιαζω φιλε μου ...

Δημοσ.

Δεν εχω δανειο,Δεν εχω πιστωτικη καρτα ,Εχω καρτοκινητο ,εχω αυτοκινητο 1400 αλλα κινουμαι εντος πολης μονο με μεσα και ποδηλατο ,πληρωσα χαρατσι και εκλαψα τα χρηματα ειμαι στις 11.700 ευρω. και το μηνα εχω παγια εξοδα σπιτιου και επιβιωσης κατα μεσο ορο 420 ευρω και παρολα αυτα(παροτι περισεβουν) αρνουμαι να δωσω ενα 20ρικο να πιω 2 ποτα και 8 να παω σινεμα. Οταν το 2005 με τα ιδια χρηματα πηγαινα σινεμα και για ποτο 2 φορες την εβδομαδα . Ελπιζω να σε καλυψα . Ολος αυτος ο κοσμος που περιεγραψα παραπανω ? Και βασικα δεν αμφισβητησα την κριση αμφισβητησα το μεγεθος ! Διοτι εαν ηταν ολα αυτα οπως τα περιγραφουν ..εξω δεν θα επρεπε να κουνιεται κουνουπι ...αυτο σχολιαζω φιλε μου ...

...εγώ πάλι, αυτό που σχολίασα, αφορούσε ένα μικρό κομμάτι από τα παλούκια που κυκλοφοράνε από πέρυσι. Το ότι εσύ έχεις εισόδημα πόσα, 830-τόσα€ τον μήνα, δεν σημαίνει ότι το έχουν όλοι. Πολλοί έχουν πολύ λιγότερα (δεν με κόφτουν αυτοί που παίρνουν τα πολύ περισσότερα) μηνιαίο μισθό (αν έχεις ακούσει κάτι τελευταίως). Προφανώς είσαι εργένης κι άτεκνος. Πολλοί όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά (ή συντηρούν και κανένα μούλικο). Οι ίδιοι όλο και κάποιο δάνειο αποπληρώνουν (στεγαστικό, επισκευαστικό, επαγγελματικό, οικοσκευών -και πάει λέγοντας). Πολλοί επίσης πληρώνουν νοίκι, με μέσο όρο ας πούμε τί, ένα 400άρι; Για υπολόγισέ το αυτό x12 και πες μου εάν μπορούν αυτοί, όταν συντηρούν άνεργο σύζυγο ή παιδιά, να βγουν πέρα με "420 προσωπικά έξοδα και έξοδα συντήρησης σπιτιού", και θα καταλάβεις γιατί δεν με κάλυψες. Είσαι εξαίρεση, και μάλιστα αλλίμονο στη ράτσα μας αν συνεχίσεις κι εσύ και όλοι όσοι είναι στη φάση σου, να μένουν εργένηδες διότι αύριο-μεθαύριο δε θα ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να τεκνοποιήσουν.

Επίσης όταν συνειδητοποιήσεις ότι έξω βλέπεις μόνο αυτούς που "ακόμη τα 'χουν", διότι οι άλλοι είναι εδώ και καιρό κλειδαμπαρωμένοι μέσα δίοτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ίσως αλλάξεις εντύπωση για το τί κουνούπια (και σε τί μεγέθη) κυκλοφοράνε. Δεν θα μαλώσουμε, διότι περί απλών μαθηματικών πρόκειται...

*...επίσης προετοιμάσου για το εκκαθαριστικό. Από φέτος, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ φόρο (εκτός κι αν εμπίπτεις σε κατηγορία που πολλοί άλλοι δυστυχείς συμπολίτες σου δεν εμπίπτουν. Οι οποίοι να σου υπενθυμίσω είναι διασκορπισμένοι στην επαρχία της ελληνικής επικράτειας, η οποία μια ζωή φυτοζωεί).

Δημοσ.

Photos from your cameras

με ευρυγώνιο, βλέπουμε μεγαλύτερο μέρος της εικόνας απ' ότι με τηλεφακό

Νασρεντίν Χότζας

κάποτε ο Ναστρεντίν, έκοβε με σιδεροπρίονο μιά ξένη κλειδαριά

παρ' όλο που ήταν περασμένη νύχτα, κάποιος έτυχε να περνάει

και γεμάτος απορία τον ρώτησε:

Π_ τί κάνεις εκεί φίλε;

Ν_παίζω βιολί

Π_μα δεν ακούγεται τίποτα

Ν_αύριο θα ακουστεί

καλό μήνα! :fear:

.

Δημοσ.

Υπάρχει αφάνταστη ποσότητα μαύρου χρήματος στην Ελλάδα, ειδικά τους μήνες που δραστηριοποιείται ο τουριστικός τομέας, και αυτό συντηρεί τα φαινόμενα με τις γεμάτες, πανάκριβες, παραλίες, τα μπαράκια, την κατανάλωση κλπ κλπ.

Πλήρης η απουσία κράτους, ειδικά τώρα σε προεκλογική περίοδο, ας χαϊδέψουμε και λίγο τους πολίτες - πελάτες - ψηφοφόρους! Τον Οκτώβριο θα γελάσουμε πολύ, που θα υπάρχουν μέχρι και ελλείψεις στα τρόφιμα, αλλά ποιος ασχολείται απο τώρα για το τι θα γίνει τόσους μήνες μετα; Στο κάτω κάτω της γραφής, οι Ευρωπαίοι μας "χρωστάνε" οπότε δεν θα μας αφήσουν έτσι!

Δημοσ.

Υπάρχει αφάνταστη ποσότητα μαύρου χρήματος στην Ελλάδα, ειδικά τους μήνες που δραστηριοποιείται ο τουριστικός τομέας, και αυτό συντηρεί τα φαινόμενα με τις γεμάτες, πανάκριβες, παραλίες, τα μπαράκια, την κατανάλωση κλπ κλπ.

Πλήρης η απουσία κράτους, ειδικά τώρα σε προεκλογική περίοδο, ας χαϊδέψουμε και λίγο τους πολίτες - πελάτες - ψηφοφόρους! Τον Οκτώβριο θα γελάσουμε πολύ, που θα υπάρχουν μέχρι και ελλείψεις στα τρόφιμα, αλλά ποιος ασχολείται απο τώρα για το τι θα γίνει τόσους μήνες μετα; Στο κάτω κάτω της γραφής, οι Ευρωπαίοι μας "χρωστάνε" οπότε δεν θα μας αφήσουν έτσι!

Ενω αν πληρωναμε ΦΠΑ τωρα θα σωζομασταν....αληθεια υπαρχει κανεις που να λεει την ατακα που ειπες ή απλα την λες για να κερδισεις τις εντυπωσεις; Ή μηπως εννοεις κιολας οτι τοσο καιρο μας βοηθανε;

Δημοσ.

Ενω αν πληρωναμε ΦΠΑ τωρα θα σωζομασταν....αληθεια υπαρχει κανεις που να λεει την ατακα που ειπες ή απλα την λες για να κερδισεις τις εντυπωσεις; Ή μηπως εννοεις κιολας οτι τοσο καιρο μας βοηθανε;

μα τον ΦΠΑ τον πληρωνεις και στον κλεβει ο μαγαζατορας...

τι δεν καταλαβαινεις...?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...