Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη δεν μου εχει τελειωσει η εγγυηση ακομα αν αλλαξω σκληρο δισκο σε εναν ποιο γρηγορο χανεται η εγγυηση και ποτε χανεις την εγγυηση?

Δημοσ.

Την ιδια απορια ειχα και εγω για τα acer γιατι ενας φιλος ηθελε να αλλαξει τον δισκο του.

Εστειλα λοιπον mail στην acer.

''Καλησπερα.

Εχω ενα acer 5750G και θελω να αναβαθμισω την μνημη και τον δισκο του.

Σε αυτην την περιπτωση θα χασω την εγγυηση του προιοντος;

Ευχαριστω.''

Η απαντηση ηταν ασχετη!

''Αξιότιμε Πελάτη,

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Acer Ελλάς, για να είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα θα θέλαμε να μας στείλετε περισσότερες πληροφορίες. Ειδικότερα θα θέλαμε να μάθουμε:

- Σειριακό Αριθμό του υπολογιστή (που αποτελείτε από 22 ψηφία) ή το SNID (που αποτελείτε από 11 αριθμούς).

- Αναλυτική Περιγραφή Βλάβης - προβλήματος

- Την ημερομηνία αγοράς.

Μόλις μας στείλετε αυτές τις πληροφορίες θα σας απαντήσουμε αμέσως.

Με Εκτίμηση,

Acer Support Team ''

Απανταω λοιπον:

''Καλησπερα.

Τι σημασια εχει ομως ο σειριακος αριθμος του προιοντος;

Γενικοτερη ειναι η ερωτηση σχετικα με τα acer laptop.

Το λαπτοπ φυσικα και εχει εγγυηση.

Αγορασμενο στις 25/8/2011 ειναι με αποδειξη αγορας.''

Και τι μου απαντανε;

Μου εστειλαν το ιδιο mail που μου ειχαν στειλει αρχικα!

Στελνω μετα στην Quest που ειναι εξουσιοδοτημενο service.

Και μου απαντανε:

'' Όσον αφορά την εγγύηση δεν χάνετε αν το μηχάνημα ανοιχθεί από εξουσιοδοτημένο τεχνικό.

Με εκτίμηση''

Δηλαδη τι;

Πρεπει να πληρωσεις σε τεχνικο 30ευρω για μια δουλεια 2 λεπτων για να μην χασεις την εγγυηση;

Εε ρε αθανατη Ελλαδα!

Ps: Ασχετα αν ειναι και λιγο ανορθογραφοι στην Quest.. ('χανεται'..)

Δημοσ.

Και πως θα ξερουν αν το εκανε τεχνικος? Θα σου ζητησουν την αποδειξη? Πες οτι οταν το αγορασες ειχε αναβαθμισμενο δισκο.

Δημοσ.

Λογικα θα ζητησουν την αποδειξη.

Αλλιως κρατας τον παλιο και σε περιπτωση που παθει κατι το λαπτοπ, τον ξανακουμπωνεις.

Δημοσ.

αυτη την απαντηση φανταζομουν και εγω..για το .ουτσο ειναι.τεσπα δηλ απο οτι αν θελω να αλλαξω σκληρο θα πρεπει να εχω για οτιδηποτε γινει και τον παλιο .και κατι αλλο ποσα slot μνημης ελευθερα εχει μεσα.γενικα ανοιξε κανεις σας το λαπτοπ απο κατω?

Δημοσ.

πριν 2 χρονια ειχα παρει ενα netbook acer(το εχω και ακομα)

στον πρωτο μηνα το 1 γιγα στη ραμ δεν με εφτασε,στον πρωτο μηνα την αλλαξα σε 2 γιγα.

Στον 4 μηνα μου καηκε το ανεμηστηρακι και το πηγα πλαισιο(απ οπου το ειχα αγορασει)

το ανεμιστηρακι επιδιορθωθηκε και δεν μου ειπαν τιποτα που το ειχα ανοιξει για την αλλαγη της ραμ.Και ναι φαινοταν οτι η βιδα δεν ηταν κολλημενη σ αυτο το μπλε υγρο που βαζουν.

Δημοσ.

αυτη την απαντηση φανταζομουν και εγω..για το .ουτσο ειναι.τεσπα δηλ απο οτι αν θελω να αλλαξω σκληρο θα πρεπει να εχω για οτιδηποτε γινει και τον παλιο .και κατι αλλο ποσα slot μνημης ελευθερα εχει μεσα.γενικα ανοιξε κανεις σας το λαπτοπ απο κατω?

2 σλοτ εχει το λαπτοπ αυτο.

Δημοσ.

κατι ακομα.στο cpu z μου εμφανιζει σε ενα slot οτι εχω μνημη.αρα ενα μονο module 4gb εχει μεσα?σε ρωταω γιατι καποια στιγμη θα κανω αναβαθμιση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...