Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας! εχουν κ λεμε!οθονη υπαρχει full hd 24αρα περιφεριακα υπαρχουν τα παντα και αναζητουμε μονο πυργο!

το θελουμε για games bf3,crysis δηλαδη δυνατα παιχνιδια....δεν υπαρχει κολλημα μεταξυ amd k intel...μπορουν να αγορασθουν απο διαφορετικα αρκει φυσικα να μας συμφερει!υπαρχει και προοπτικη για sli η crossfirex στο μελλον οποτε η μητρικη καλο θα ταν να υποστηριζει!το μονο που θελω σιγουρα ειναι μια 6950 αλλα δν ξερω αν αξιζει με τα 2 γιγα στην οθονη που εχουμε!περιμενω απαντησεις σας κ ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Για δες. Νομιζω οτι θα σε καλυψει.

Εχει και μελον για αναβαθμιση και σε επεξεργαστη, και σε cf που ζητας.

Κουτι με το τροφοδοτικο κατω :devil:

visionstudio.gr

post-200597-0-11105300-1319354938_thumb.png

Δημοσ.

Πρωτα πρωτα τι να κανεις 4γιγα οταν βαλεις το cf? Και 2ον εχω ακουσει οτι οι XFX ειναι πιο καλες. Δεν ξερω αν ειναι αληθεια....

Νια 800αρι για cf. Ή αλλιως βαζεις τωρα ενα 500αρι και μετα μαζι με την 2η καρτα βαζεις και τροφοδοτικο

Δημοσ.

ναι σωστα... τωρα για τις xfx τι να σου πω.... κατι αλλο ...το κουτι δεν ειναι ειναι διαθεσιμο.... μηπως να πηγαινα καλητερα σε thermal dokker?

μηπως σε αυτο? http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22008&cat=1&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined που ειναι και φουλ εξτρα απο ανεμηστηρια....!

Δημοσ.

ναι... θα το στησω εγω μν ανχωνεστε!οποτεεεεεεεε? δεν με νοιαζουν απο που θα τα παρω αρκει να βρουμε και τις καλητερες τιμες!

Δημοσ.

και μία σύνθεση απο ένα και τους καινούριους 8core της AMD

CPU: AMD FX 8120 3.1 GHz Eight Core Socket AM3+ 95W ΤΙΜΗ 204.18 €

MOBO: Asrock Socket AM3+ 990FX Extreme3 ΤΙΜΗ 114.44 €

VGA: ATI Radeon HD6950 DirectCU II 2GB DDR5 ΤΙΜΗ 254.88 €

RAM: Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 51.49 €

PSU: Corsair Power Supply 600W ΤΙΜΗ 66.57 €

HDD: Samsung Spinpoint F3 1TB ΤΙΜΗ 57,00€

DRIVE: LG DVD±RW GH22NS70 Dual Layer Technology ΤΙΜΗ 17.71 €

σύνολο βγαίνουν αυτά 767~ ευρώ και σου μένουν 50 ευρώ περίπου για να επιλέξεις το κουτί για τα μέτρα σου.

η σύνθεση να εξηγηθώ απο τώρα δεν είναι στημένο για να δεχτεί CF, πιστεύω πως δεν έχει και τόση αξία το να κάνεις CF. απλά πουλάς την τρέχον κάρτα σου και παίρνεις καλύτερη (δική μου λογική )

Δημοσ.

και μία σύνθεση απο ένα και τους καινούριους 8core της AMD

CPU: AMD FX 8120 3.1 GHz Eight Core Socket AM3+ 95W ΤΙΜΗ 204.18 €

MOBO: Asrock Socket AM3+ 990FX Extreme3 ΤΙΜΗ 114.44 €

VGA: ATI Radeon HD6950 DirectCU II 2GB DDR5 ΤΙΜΗ 254.88 €

RAM: Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 51.49 €

PSU: Corsair Power Supply 600W ΤΙΜΗ 66.57 €

HDD: Samsung Spinpoint F3 1TB ΤΙΜΗ 57,00€

DRIVE: LG DVD±RW GH22NS70 Dual Layer Technology ΤΙΜΗ 17.71 €

σύνολο βγαίνουν αυτά 767~ ευρώ και σου μένουν 50 ευρώ περίπου για να επιλέξεις το κουτί για τα μέτρα σου.

η σύνθεση να εξηγηθώ απο τώρα δεν είναι στημένο για να δεχτεί CF, πιστεύω πως δεν έχει και τόση αξία το να κάνεις CF. απλά πουλάς την τρέχον κάρτα σου και παίρνεις καλύτερη (δική μου λογική )

γτ 8 core?αφου στα παιχνιδια ειναι χειροτεροι απ'οτι ακουσα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα η συνθεση του leonaxe αλλα εαν ειναι να δωσει 200 για επεξεργαστη ας βαλει 2500Κ.

Με τα τωρινα δεδομενα η 6950 δεν θα μασισει πουθενα.ειδικα με λιγο ανεβασμα στα ρολογια της 6970.

Παιρνεις και εναν PhenomII 955 οσο υπαρχουν ακομα στην τιμη που ειναι και τον ανεβαζεις με μια ψυχτρα των 30 euros στα 3.7 με 4.0 ας πουμε,του πας και το cpu_nb στα 2400-2800 και εισαι πολυ καλα για τουλαχιστον 2 χρονια.Και βαζεις και εναν 60αρι ssd.

Επεξ/σία από Thanos1972
Δημοσ.

σωστος! μα καλα 100 ο F3 στο βιζιον? εχουν παθει κοκομπλοκο τα παιδια?

ψυκτρα λεω την Η40 κορσαιρ! τι λες θανο?

Δημοσ.

για παιχνίδια είναι μακράν καλύτερος ο 2500k απλά είπα να κάνω μια σύνθεση σε bulldozer να δω απόψεις :mrgreen: :mrgreen: .

το visionstudio πειραματίζεται στης τιμές μάλλον, αυτό που θα έλεγα εγώ είναι αν θέλεις τον υπολογιστή για παιχνίδια μόνο μην παίρνεις SSD και επένδυσε τα λεφτά σε hardware που θα πιάσουν τόπο.

Δημοσ.

για παιχνίδια είναι μακράν καλύτερος ο 2500k απλά είπα να κάνω μια σύνθεση σε bulldozer να δω απόψεις :mrgreen: :mrgreen: .

το visionstudio πειραματίζεται στης τιμές μάλλον, αυτό που θα έλεγα εγώ είναι αν θέλεις τον υπολογιστή για παιχνίδια μόνο μην παίρνεις SSD και επένδυσε τα λεφτά σε hardware που θα πιάσουν τόπο.

ωραια μπορει να μου πεις μια πληρη συνθεση χωρις ssd μεσα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...