ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ψαχνοντας το μονο που βρηκα σχετικα καλο ειναι αυτο http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12271 Εδω λεει 7200 αλλα δε το πιστευω μιας και στο site της dell to δινει μονο με 5400 με i5. Υπάρχει κατι αντιστοιχο σε αυτη τη κατηγορία η αυτο ειναι απο τα καλυτερα; Ειδα σε vaio αλλα απο καρτες γραφικων δεν εχουν τιποτα ιδιαίτερο Απο toshiba ακομα χειρότερα. Εξαλλου ειχα toshiba και μου εβγαλε πολλα προβληματα τωρα το εχω βιδες για να το σουλουπωσω λιγο να το δωσω στο πατερα μου.(πλαστικα ειχαν σπασει ολα σχεδον και ξεβαφουν για πλακα,ηχεία σκιστηκαν,πληκτρολογιο χαλασε 2φορες,χαλασε και η οθονη και αυτη που πηρα εχει κολημενο pixel(απο αγγλια).Ενα vaio που εχουμε μια φορα μονο δεν αναβε και το ξεσκονισα λιγο και ειναι μια χαρα.
ss13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ψαχνοντας το μονο που βρηκα σχετικα καλο ειναι αυτο http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12271 Εδω λεει 7200 αλλα δε το πιστευω μιας και στο site της dell to δινει μονο με 5400 με i5. Υπάρχει κατι αντιστοιχο σε αυτη τη κατηγορία η αυτο ειναι απο τα καλυτερα; Ειδα σε vaio αλλα απο καρτες γραφικων δεν εχουν τιποτα ιδιαίτερο Απο toshiba ακομα χειρότερα. Εξαλλου ειχα toshiba και μου εβγαλε πολλα προβληματα τωρα το εχω βιδες για να το σουλουπωσω λιγο να το δωσω στο πατερα μου.(πλαστικα ειχαν σπασει ολα σχεδον και ξεβαφουν για πλακα,ηχεία σκιστηκαν,πληκτρολογιο χαλασε 2φορες,χαλασε και η οθονη και αυτη που πηρα εχει κολημενο pixel(απο αγγλια).Ενα vaio που εχουμε μια φορα μονο δεν αναβε και το ξεσκονισα λιγο και ειναι μια χαρα. Πες μας για τι χρήση προορίζεται !!
Chris_85 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Nα στελναν Ελλαδα αυτοι: http://aldi.medion.com/md98760/sued/?refPage=medionbanner Κανε μια ερωτηση. Αλλιως σε φθηνοτερο αυτο που ποσταρες, στα Multirama.
xristoforos89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ψαχνοντας το μονο που βρηκα σχετικα καλο ειναι αυτο http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12271 Εδω λεει 7200 αλλα δε το πιστευω μιας και στο site της dell to δινει μονο με 5400 με i5. Δεν εχει σημασια τι λεει το site της Dell. Εχουν βγει 15 διαφορετικες εκδοσεις απο το συγκεκριμενο λαπτοπ. Σωστα ειναι τα στοιχεια του.
geovas77 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα από το πλαίσιο αυτό το Turbo-X και μέχρι στιγμής είμαι πλήρως ικανοποιημένος από την απόδοση του. Έχω ένα αρκετα δυνατό desktop (δες υπογραφή) και ένα netbook το οποίο το χρησιμοποιούσα για surfing. Αγόρασα το παραπάνω laptop για να μπορώ να παίζω και κάνα παιχνιδάκι χωρίς να πρέπει να κάθομαι στο γραφείο όπου είναι το desktop και ύστερα από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο παραπάνω Turbo-X. Παίζει τα πάντα και η ευκολία με την οποία τον συνδέω με HDMI στην τηλεόραση της κραβατοκάμαρας και παίζω ότι παιχνίδι θέλω ή βλέπω οτιδήποτε στο youtube ή ταινίες/σειρές με έκαναν να χρησιμοποιήσω ελάχιστα το desktop σύστημα. Τα speccs είναι από τα καλύτερα με δεδομένο την τιμή, λίγο δύσκολο να βρείς i5 με nvidia 540Μ και 4 giga ram σε ξενόφερτο επώνυμο laptop με καλύτερη τιμή. Το πληκτρολόγιο είναι πολύ άνετο και βολικό και το μόνο ελάττωμα που βρήκα μέχρι στιγμής είναι ότι το touchpad δεν υποστηρίζει scrolling αλλά ούτως ή αλλιώς κυρίως το χρησιμοποιώ με εξωτερικό ποντίκι. ΕπίσCης άνοιξα τον υπολογιστή και άλλαξα την πάστα στις ψύκτρες του i5 και της nvidia με αποτέλεσμα να πέσουν οι θερμοκρασίες αρκετά (70 βαθμοί σε prime 95 stress). Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από την αγορά και συνιστώ να περάσεις από ένα πλαίσιο να δείς από κοντά. Σίγουρα άλλο dell και άλλο turbo-x, αλλά γιατί όχι να μη δώσουμε μία ευκαιρία και σε ένα έλληνα συναρμολογητή ειδικά με τόσο καλή σχέση απόδοσης/τιμής;
chria1979 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ο καθένας λέει τη γνώμη του, ας πω και γω τη δική μου. Άλλωστε ο καθένας βασίζεται κυρίως στις δικές του εμπειρίες. Ο πιο πάνω φίλος είναι κατά των Toshiba. Εγώ πάλι είμαι Toshibas μέχρι το κόκκαλο Όποτε πας πχ εδώ και διαλέγεις όποιο θες http://www.getitnow.gr/cat/foritoi/notebooks/?addFacet=53002%253ATOSHIBA&sortOrder=&sortMode=&sortProperty=&parentCategoryId=cat141358pp&facetnamesParam=TOSHIBA, ψάξε τις αξιολογήσεις στο site, θα σε βοηθήσουν πολύ να βρεις αυτό που χρειάζεσαι φίλε.
ipal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα από το πλαίσιο ... Σίγουρα άλλο dell και άλλο turbo-x, αλλά γιατί όχι να μη δώσουμε μία ευκαιρία και σε ένα έλληνα συναρμολογητή ειδικά με τόσο καλή σχέση απόδοσης/τιμής; Ποιον έλληνα συναρμολογητή? Απο Κινα έτοιμα έρχονται νομιζω... Επισης για 3χρονων λαπτοπ turbo ψάχναμε μπαταρια, το πλαισιο φυσικά την πάπια. Ωραία υποστήριξη (btw 597€ εχει το acer 5750g με τα ιδια specs http://www.e-experts.gr/acer-aspire-5750g-2434g50mnkk-p-1376.html) το μόνο ελάττωμα που βρήκα μέχρι στιγμής είναι ότι το touchpad δεν υποστηρίζει scrolling αλλά ούτως ή αλλιώς κυρίως το χρησιμοποιώ με εξωτερικό ποντίκι. ΕπίσCης άνοιξα τον υπολογιστή και άλλαξα την πάστα στις ψύκτρες του i5 και της nvidia με αποτέλεσμα να πέσουν οι θερμοκρασίες αρκετά Εγω θα τον γυρναγα πισω. Αν ειναι να μην εχεις scrolling & να αλλάζεις πάστα σε καινούριο λαπτοπ... 650€ έδωσες , οχι 350.
tdm900 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μιας και εγώ ψάχνω για ένα μηχάνημα θα είμαι οκ με το συγκεκριμένο dell από msystems? Κυρίως το θέλω για να συνδεθεί με tv και να παίζει απροβλημάτιστα HD τανίες, με ενδιαφέρει όμως και η usb3 για αργότερα. Η msystems τι λέει από αξιοπιστία? Thanks. Αν έχετε να προτείνετε και κάτι άλλο ακούω, πάντως με τα 640 έχω ήδη πιάσει ταβάνι στο οικονομικό.
xristoforos89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 @tdm900 Μια χαρα ειναι το dell για την χρηση που το θες. Ανετα θα παιζει ταινιες Hd στην τηλεοραση σου. Απο την εμπειρια μου που εχω με την msystems, ειναι απλα αψογοι. @geovas77 Το εχεις καταλαβει οτι εχεις χασει την εγγυηση σου, ετσι;
ipal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 @geovas77 Το εχεις καταλαβει οτι εχεις χασει την εγγυηση σου, ετσι; στη Μαγουλα στο "εργοστάσιο" turbox τα επισκευαζουν τΖάμπε κ επιτόπου αν σκασεις με τπτ παστες Ή μπυρονια
elise Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Ψαχνοντας το μονο που βρηκα σχετικα καλο ειναι αυτο http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12271 Εδω λεει 7200 αλλα δε το πιστευω μιας και στο site της dell to δινει μονο με 5400 με i5. Υπάρχει κατι αντιστοιχο σε αυτη τη κατηγορία η αυτο ειναι απο τα καλυτερα; το αγορασα το συγκεκριμενο πριν απο 2 βδομαδες. ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οτι λεει το msystems. στην αρχη , ουτε εγω το πιστευα. καλυτερο λαπτοπ σε αυτα τα χρηματα ΔΕΝ θα βρεις κανενα αλλο καταστημα δεν πρεπει να εχει τον συγκεκριμενο κωδικο προιοντος. Nα στελναν Ελλαδα αυτοι: http://aldi.medion.com/md98760/sued/?refPage=medionbanner Κανε μια ερωτηση. Αλλιως σε φθηνοτερο αυτο που ποσταρες, στα Multirama. σιγα την βλακεια που το θεωρεις και μεγαλη ευκαιρια...
xristoforos89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 σιγα την βλακεια που το θεωρεις και μεγαλη ευκαιρια... Laptop στα 549ευρω και την gt555m δεν βρισκεις ουτε με σφαιρες στην Ελλαδα.
Semper_Paratus Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 το αγορασα το συγκεκριμενο πριν απο 2 βδομαδες. ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οτι λεει το msystems. στην αρχη , ουτε εγω το πιστευα. καλυτερο λαπτοπ σε αυτα τα χρηματα ΔΕΝ θα βρεις κανενα αλλο καταστημα δεν πρεπει να εχει τον συγκεκριμενο κωδικο προιοντος. Ισως η msystems το φέρνει κατά παραγγελία από ΗΠΑ, γι αυτό είναι το μόνο με δίσκο στις 7200. Αν μπορείς, πες λίγο την εμπειρία σου από: Θερμοκρασίες. Θόρυβο. Αυτονομία μπαταρίας. Ηχεία (βασικά με ενδιαφέρει σε περίπτωση σύνδεσης με τηλεόραση εάν η ένταση του ήχου θα είναι αρκετά δυνατή).
elise Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 θερμοκρασιες υπερβολικα κανονικα επιπεδα, δεν νιωθεις πουθενα ζεστη, οσο και να δουλευει. θορυβο , ο σκληρος δισκος οπως ειναι λογικα κανει θορυβο, φυσικα παραγει και ζεστη και κατ επεκταση κανει το ανεμηστηρι να δουλευει παραπανω. πριν απο 2 μερες εβαλα SSD πανω (υπερβολικα δυσκολη διαδικασια) και πλεον δεν ακουγεται απολυτως τιποτε και το ανεμησστηρι θα δουλεψει ΜΟΝΟ οταν βλεπω καποιο βιντεο, σε ΚΑΜΙΑ αλλη περιπτωση. να μην ξεχασω να αναφερω οτι εχω περιορισει την επεξεργαστικη ισχυ στο 30%. απο μπαταρια δεν εχω ιδεα γιατι ειναι μονιμως στην μπριζα ηχεια δεν εχω ιδεα επισης γιατι τον εχω συνδεσει με εξωτερικα ηχεια. Υ.γ το λαπτοπ εχει και ελληνικους χαρακτηρες... Laptop στα 549ευρω και την gt555m δεν βρισκεις ουτε με σφαιρες στην Ελλαδα. μα ειναι δυνατον να λες τετοια πραγματα;;; σε ενα λαπτοπ με χιλια δυο εξαρτηματα μονο η καρτα γραφικων μετραει;;; for god shake
ipal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Υ.γ το λαπτοπ εχει και ελληνικους χαρακτηρες... μα ειναι δυνατον να λες τετοια πραγματα;;; σε ενα λαπτοπ με χιλια δυο εξαρτηματα μονο η καρτα γραφικων μετραει;;; for god shake μετραει γιατι δε μπορεις να την αλλάξεις, οπως και την CPU. ειδικά για gamers ειναι ισως το 1ο που κοιτάνε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα