kaouslides Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας μπορειτε να με βοηθησετε να καθαροσω το λαπτοπ μου απο μεσα ; Εψαξα στο youtube και δεν βρηκα τιποτα που να στεκη ! Βασικα ο υπολογιστης μου κανει πολυ θορυβο για αυτο θελω να το καθαρισο αποεσα !
ss13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας μπορειτε να με βοηθησετε να καθαροσω το λαπτοπ μου απο μεσα ; Εψαξα στο youtube και δεν βρηκα τιποτα που να στεκη ! Βασικα ο υπολογιστης μου κανει πολυ θορυβο για αυτο θελω να το καθαρισο αποεσα ! Μοντέλο φορητού ;
Cham Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας μπορειτε να με βοηθησετε να καθαροσω το λαπτοπ μου απο μεσα ; Εψαξα στο youtube και δεν βρηκα τιποτα που να στεκη ! Βασικα ο υπολογιστης μου κανει πολυ θορυβο για αυτο θελω να το καθαρισο αποεσα ! Αν δεν έχεις ανοίξει ξανά φορητό θέλει πολύ προσοχή,αν τον έχεις πάνω από 3 χρόνια 90% θέλει πλέον αλλαγή το ανεμιστηρακι του.
kaouslides Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Αν δεν έχεις ανοίξει ξανά φορητό θέλει πολύ προσοχή,αν τον έχεις πάνω από 3 χρόνια 90% θέλει πλέον αλλαγή το ανεμιστηρακι του. ενα χρονο υο εχω ! Το καθαρισαν πριν περιπου 6 μηνες και ειχε σταματηση να κανει θορυβο !
Cham Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μάλιστα,δεν μας είπες 2 πράγματα όμως το μοντέλο του υπολογιστή σου και γιατί λερώνει έτσι γρήγορα ? τον δουλεύεις πάνω σε χνουδάτες επιφάνειες ? που το πηγες κ στο καθαρισαν ? μήπως έχει πρόβλημα το Fun και απλά σου έριξαν λιγο λιπαντικό σπρέι και σταμάτησε ? Δύσκολο αυτό όπως μας το περιγράφεις σε 6 μήνες 2 φορές..
kaouslides Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μάλιστα,δεν μας είπες 2 πράγματα όμως το μοντέλο του υπολογιστή σου και γιατί λερώνει έτσι γρήγορα ? τον δουλεύεις πάνω σε χνουδάτες επιφάνειες ? που το πηγες κ στο καθαρισαν ? μήπως έχει πρόβλημα το Fun και απλά σου έριξαν λιγο λιπαντικό σπρέι και σταμάτησε ? Δύσκολο αυτό όπως μας το περιγράφεις σε 6 μήνες 2 φορές.. Βασικα ναι το λυτουργο πιο πολυ πανω στο κρεβατι ! Εχω το vaio vpc..... Το ειχα παρη εκει που το πηρα (στην Κυπρο) !
ss13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Βασικα ναι το λυτουργο πιο πολυ πανω στο κρεβατι ! Εχω το vaio vpc..... Το ειχα παρη εκει που το πηρα (στην Κυπρο) ! Φτιάξε την ορθογραφία σου και πες μας το ακριβές μοντέλο http://esupport.sony.com/US/perl/support-info.pl?info_id=264 αυτό το λυττουργο σκοτώνει ( κρεββάτι και φορητός = υψηλές θερμοκρασίες ) !!
kaouslides Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Φτιάξε την ορθογραφία σου και πες μας το ακριβές μοντέλο http://esupport.sony.com/US/perl/support-info.pl?info_id=264 αυτό το λυττουργο σκοτώνει ( κρεββάτι και φορητός = υψηλές θερμοκρασίες ) !! VPCEC2M1E
Cham Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Oi Vaio δεν είναι οτι καλύτερο για να ξεκινήσεις την καριέρα σου στο άνοιγμα υπολογιστών.. παρ'ολα αυτά καλή τύχη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα