Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μπορειτε να με βοηθησετε να καθαροσω το λαπτοπ μου απο μεσα ; Εψαξα στο youtube και δεν βρηκα τιποτα που να στεκη ! Βασικα ο υπολογιστης μου κανει πολυ θορυβο για αυτο θελω να το καθαρισο αποεσα !

Δημοσ.

Γεια σας μπορειτε να με βοηθησετε να καθαροσω το λαπτοπ μου απο μεσα ; Εψαξα στο youtube και δεν βρηκα τιποτα που να στεκη ! Βασικα ο υπολογιστης μου κανει πολυ θορυβο για αυτο θελω να το καθαρισο αποεσα !

Μοντέλο φορητού ; :eek:

Δημοσ.

Αν δεν έχεις ανοίξει ξανά φορητό θέλει πολύ προσοχή,αν τον έχεις πάνω από 3 χρόνια 90% θέλει πλέον αλλαγή το ανεμιστηρακι του.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις ανοίξει ξανά φορητό θέλει πολύ προσοχή,αν τον έχεις πάνω από 3 χρόνια 90% θέλει πλέον αλλαγή το ανεμιστηρακι του.

ενα χρονο υο εχω ! Το καθαρισαν πριν περιπου 6 μηνες και ειχε σταματηση να κανει θορυβο !

Δημοσ.

Μάλιστα,δεν μας είπες 2 πράγματα όμως το μοντέλο του υπολογιστή σου και γιατί λερώνει έτσι γρήγορα ? τον δουλεύεις πάνω σε χνουδάτες επιφάνειες ? που το πηγες κ στο καθαρισαν ? μήπως έχει πρόβλημα το Fun και απλά σου έριξαν λιγο λιπαντικό σπρέι και σταμάτησε ? Δύσκολο αυτό όπως μας το περιγράφεις σε 6 μήνες 2 φορές..

Δημοσ.

Μάλιστα,δεν μας είπες 2 πράγματα όμως το μοντέλο του υπολογιστή σου και γιατί λερώνει έτσι γρήγορα ? τον δουλεύεις πάνω σε χνουδάτες επιφάνειες ? που το πηγες κ στο καθαρισαν ? μήπως έχει πρόβλημα το Fun και απλά σου έριξαν λιγο λιπαντικό σπρέι και σταμάτησε ? Δύσκολο αυτό όπως μας το περιγράφεις σε 6 μήνες 2 φορές..

Βασικα ναι το λυτουργο πιο πολυ πανω στο κρεβατι ! Εχω το vaio vpc..... Το ειχα παρη εκει που το πηρα (στην Κυπρο) !

Δημοσ.

Βασικα ναι το λυτουργο πιο πολυ πανω στο κρεβατι ! Εχω το vaio vpc..... Το ειχα παρη εκει που το πηρα (στην Κυπρο) !

Φτιάξε την ορθογραφία σου και πες μας το ακριβές μοντέλο

http://esupport.sony.com/US/perl/support-info.pl?info_id=264

αυτό το λυττουργο σκοτώνει ( κρεββάτι και φορητός = υψηλές θερμοκρασίες ) !! :eek:

Δημοσ.

Oi Vaio δεν είναι οτι καλύτερο για να ξεκινήσεις την καριέρα σου στο άνοιγμα υπολογιστών.. παρ'ολα αυτά καλή τύχη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...