Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωραία devil..Εσύ το έχεις.. Εγώ πως θα γίνει να έχω? Ακούω λεπτομέρειες.Προχώρα στο ψητό. Μιλάμε για γνήσιο πάντα έτσι?

Ναι βρε, απο μαμα BO2 cooler B)

[τι αλλο θα μπορουσε να ειναι?]

Αν εισαι Αθηνα κανονιζεται, αλλα δε θελεις να δοκιμασεις ουτε για 10 λεπτα

με ενα αλλο fan, οπως περιεγραψα? Σιγουρα, θα σου δουλεψει [και] ετσι :-)

Δημοσ.

Sorry που χώνομαι σφήνα αλλά μόνο σε μένα είχε ξεκολλήσει τ αυτοκολλητάκι του fan; Έγινε ένα καλοκαίρι πριν ~2-3 χρόνια και αποφάσισε να ξανακολλήσει μεταξύ των πτερυγίων του fan και της ψύκτρας => 90+C ο Ε6600.

Δημοσ.

Δεν είμαι Αθήνα devil αλλά κανονίζετε και αλλιώς...Μπορούμε να κανονίσουμε κάτι με ταχυδρομείο τα έξοδα δικά μου κτλ!

αλλα δε θελεις να δοκιμασεις ουτε για 10 λεπτα

με ενα αλλο fan, οπως περιεγραψα? Σιγουρα, θα σου δουλεψει [και] ετσι :-)

Ναι είμαι σίγουρος οτι θα δουλέψει καλά. Και σε ευχαριστώ μου έδωσες 2 λύσεις φοβερές. Αλλα θέλω να διορθώσω την

μ........ που έκανα στο μέγιστο! :)

Δημοσ.

μπορείς να κάνεις κ αυτό με ένα οποιοδήποτε fan της επιλογής σου κ να το πιάσεις με δεματικά από τα "ποδαράκια" που μένουν πάνω στην ψύκτρα!!

post-169747-0-99440500-1319613198_thumb.png

Δημοσ.

να σπάσεις τι?το παλιό?

θα βγάλεις το παλιό τελείως,που είναι βιδωμένο πάνω στην ψύκτρα...κ με δεματικά θα πιάσεις τον καινούργιο πάνω στην ψύκτρα από τα "ποδαράκια" που έχουν μείνει αφού κόψεις το πλαίσιό του!

Δημοσ.

Ναι εννοώ οτι το πλαστικό πλαίσιο του καινούριου πρέπει να βγει. Και να γίνει όπως είναι στην 2 φωτογραφία.

Εχουν βίδες αυτά για να αφαιρέσεις?Αρα θα πρέπει να σπάσεις τις άκρες απο τα ποδαράκια.

Δημοσ.

δεν πρέπει να βγεί,δεν βγαίνει,να κοπεί πρέπει,με ένα καλό κοφτάκι καλωδίων 5 λεπτά θα σου πάρει!!δες προσεκτικά τι έχω αφήσει στην 2!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...