viper2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 δεν μπορω να θυμηθω αν δεν εχω πει λευκο ψεμμα! να εχει μεινει κανενα?
Liverpool89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ψεμα: Γιατι δεν σηκωσες το τηλεφωνο που σε επαιρνα.. κοιμωμουν ή δεν το ειδα ή ημουν τουαλετα και ας το ειχα διπλα μου... Τι εκανες ολη μερα .... Τιποτα...Σπιτι ημουν...(δεν με ρωταει/νε ποτε με ποια ή ποιον) αρα δεν απαντω... :devil:
black_widow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Οριστε και αλλη μια περιπτωση.. Παιρνει τηλ ο καλος μου κατα τις 2 το μεσημερι - Γεια σου μωρο μου, τωρα ξυπνησες? - Οχι αγαπη μου εχω ξυπνησει εδω και ωρες και ας εχω μολις ξυπνησει Αυτό το ψέμμα δεν μπορεί να σε φέρει σε μπελάδες όμως ; Να σου πει ας πούμε , " εδώ και ώρες είσαι ξύπνια και ούτε ένα SMS ; ). Εγώ λέω " όχι βρε , πριν μισή ώρα , τώρα πίνω καφέ " .
Marria Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Αυτό το ψέμμα δεν μπορεί να σε φέρει σε μπελάδες όμως ; Να σου πει ας πούμε , " εδώ και ώρες είσαι ξύπνια και ούτε ένα SMS ; ). Εγώ λέω " όχι βρε , πριν μισή ώρα , τώρα πίνω καφέ " . Xμ δεν με ρωτησε αλλα και παλι εχω ετοιμη την απαντηση ΄ειχα πολυ δουλεια μωρο μου και μολις θα σου τηλεφωνουσα/ εστελνα sms΄ .. φαντασια να εχεις
freedubus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 - Μα γιατί σούπεσε τώρα;; - Ε, δε φταίς εσύ μωρέ, είμαι κουρασμένος/αγχωμένος/λυπημένος.
evabb Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 - Μα γιατί σούπεσε τώρα;; - Ε, δε φταίς εσύ μωρέ, είμαι κουρασμένος/αγχωμένος/λυπημένος. αυτο ελειπε να πεις οτι φταιει κι η αλλη.
kage Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 -9/11 -"για το καλο σας δουλευουμε/ασχολουμαστε" το λενε ολοι προς την ελλαδα κτλ....
μαφαλντα Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Λεφτά υπάρχουν.Μακράν το πιο πετυχημένο ψέμα.
Andreas2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Εγώ δεν λέω ψέματα γιατί είναι αμαρτία.Ο διάβολος είναι ο πατήρ του ψεύδους γι'αυτό και όσοι ψευδεσθε είστε διαβολοπαίδια.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Εγώ δεν λέω ψέματα γιατί είναι αμαρτία.Ο διάβολος είναι ο πατήρ του ψεύδους γι'αυτό και όσοι ψευδεσθε είστε διαβολοπαίδια. Ψεματα....
Chrisxxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Εγώ δεν λέω ψέματα γιατί είναι αμαρτία.Ο διάβολος είναι ο πατήρ του ψεύδους γι'αυτό και όσοι ψευδεσθε είστε διαβολοπαίδια. Ναι αλλα αν μετανοήσουμε αργότερα;
Marria Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 - Παιδι μου θα αργησεις? - Οχι μαμα, σε μια ωρα θα ειμαι πισω κλασσικα ερχομαι μετα απο κανα τριωρο
freedubus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 - M' αγαπάς; - Ναι. Στις φλόγες θα ψηθείτε όλοι ρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα