nicoc89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Γιατι να συμμαζέψεις; Η μανα σου τι θα κανει που θα έρθει σπιτι; επιθεώρηση.
Nephelia Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Γιατι να συμμαζέψεις; Η μανα σου τι θα κανει που θα έρθει σπιτι; δεν θα κάνει κάτι αλλά ξες πως είναι η μαμάδες....(η δικιά μου τουλάχιστον) ένα πιάτο (ένα όμως!) να δει στην κουζίνα θα πει "αυτό το ΕΝΑ πιάτο δεν μπορούσες να το πλύνεις;" και θα την ακούσω,αλλά θα έχει και δίκιο.
pavlinara Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ή αντιλήφθηκε, ή αντελήφθη. Κάμπιες. μου εχει μεινει το δεν αντεληφθην απο της ελλαδας τα παιδια
-nick- Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 ναι αυτό εννοώ δεν μπορώ να πω αντιλαμβάνθηκε ; Πάει αρχίζω και ξεχνάω τα Ελληνικά μου εδώ που είμαι αντιλήφθηκε ισως?
Marria Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Οριστε και αλλη μια περιπτωση.. Παιρνει τηλ ο καλος μου κατα τις 2 το μεσημερι - Γεια σου μωρο μου, τωρα ξυπνησες? - Οχι αγαπη μου εχω ξυπνησει εδω και ωρες και ας εχω μολις ξυπνησει
nicoc89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 δεν θα κάνει κάτι αλλά ξες πως είναι η μαμάδες....(η δικιά μου τουλάχιστον) ένα πιάτο (ένα όμως!) να δει στην κουζίνα θα πει "αυτό το ΕΝΑ πιάτο δεν μπορούσες να το πλύνεις;" και θα την ακούσω,αλλά θα έχει και δίκιο. έπρεπε να έχει εμένα γιό που τρώω 6 φορές την ημέρα και γεμίζω τον νεροχύτη. θα σε εκτιμούσε παραπάνω για το 1 πιάτο :devil: μου εχει μεινει το δεν αντεληφθην απο της ελλαδας τα παιδια δεν ξέρω τι λες αλλα το άβαταρ σου είναι τρομακτικό.
Nephelia Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 αντιλήφθηκε,ναι.Ευχαριστώ για την διόρθωση.
Sellers Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 -εκλασες? -οχι. ''Πρωτοκλάστης, Πρωτομυριστής'', λέγαμε στο χωριό μου.
Nephelia Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 έπρεπε να έχει εμένα γιό που τρώω 6 φορές την ημέρα και γεμίζω τον νεροχύτη. θα σε εκτιμούσε παραπάνω για το 1 πιάτο :devil: θα μου έκανε την ζωή κόλαση αν ήταν έτσι ! χαχα !
Holyday Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Σε ερωτήσεις... "Πώς είσαι; Όλα καλά;" η απάντηση είναι ... "Ναι είμαι μια χαρά!Όλα ειναι καλά μην ανησυχείς!" (σκας και ένα χαμογελάκι ή βάζεις καμιά φατσούλα ) Ψέμα...και νομίζω πως δύσκολα το καταλαβαίνει κάποιος που δεν έχει αφιερώσει χρόνο να σε μάθει.
freedubus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 - ΜΑΛΑΚΑ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΣΑ;;; - Μπααα...
evabb Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 το στανταρ ψεμα στην μανα μου τα τελευταια χρονια. -βγηκε κανα μαθημα παιδι μου (τα αποτελεσματα ενωει) -οχι ρε μανα θα βγουν σε ενα μηνα ολα μαζι. :rolleyes:
mary Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 το στανταρ ψεμα στην μανα μου τα τελευταια χρονια. -βγηκε κανα μαθημα παιδι μου (τα αποτελεσματα ενωει) -οχι ρε μανα θα βγουν σε ενα μηνα ολα μαζι. :rolleyes: Απο τα πιο κλασικά ψέματα.Το κακο ειναι ομως οτι η δικια μου το θυμαται και ξαναρωτάει μετα απο μήνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα