Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Απο τη στιγμη που αντικατεστησες το hidclass.sys με αλλης εκδοσης αρχειο, μπορει να υπαρχει καποια διαφορα περα της ονομασιας.

• Moderators
Δημοσ.

Και στις τρεις μπλε οθονες απο τις οποιες προερχονται τα dumps, οπως λεει και ο verifier, o hidclass.sys οντως φαινεται να προκαλει προβλημα.

Αυτο που δεν λεει ο verifier, ειναι πως μερικες κλησεις μετα τον hidclass.sys, υπαρχουν κλησεις σε ενα third party driver, τον LGVirHid.sys.

Ο οποιος συμφωνα με αυτο, εχει να κανει με τη Logitech και συγκεκριμενα με το Logitech Gamepanel software, με περιγραφη ως Logitech Gamepanel Virtual HID Device Driver.

Θα πρεπει να αρχισω να αριθμω τα threads στα οποια το προβλημα ειναι σε driver της logitech, εαν οντως ισχυει το ιδιο και εδωrolleyes.gif

Δημοσ.

Δηλαδή δεν φταίει ο driver hidclass αλλα οι corrupted κλησεις που δεχεται ας πούμε;

Ισως αξίζει να αναφερθεί οτι οταν ξαναανοιξα το pc μετα την απενεργοποιηση του verifier, τα περισσοτερα προγραμματα της LCD του keyboard(ρολοι κτλ) δεν υπηρχαν πλεον. Εκανα update το gamepanel και εφτιαξε.

• Moderators
Δημοσ.

Δηλαδή δεν φταίει ο driver hidclass αλλα οι corrupted κλησεις που δεχεται ας πούμε;

Bingo

Ποιο setpoint εχεις?

• Moderators
Δημοσ.

Setpoint λεγοντας;

Ποια εκδοση του software της logitech χρησιμοποιεις. Πχ για το mouse του desktop μου(mx518), εχω αυτη τη στιγμη το 6.32.7 με driver τον 5.33.14

Ας ελπίσουμε μετα το update του gamepanel να φτιαξει, αλλιως το πεταω :Ρ

Aρα δεν ησουν up to date να υποθεσω?

Oχι πως με καθησυχαζει το συγκεκριμενο, εχω δει up to date drivers της logitech να συνεχιζουν ακαθεκτοι τα προβληματα, αλλα τουλαχιστον προς το παρον εχεις ελπιδες να εισαι οκ.

Δημοσ.

Λογικα δεν ημουν. Προσθεσα αυτό πριν στο τοπικ, ισως δεν το δες:

Ισως αξίζει να αναφερθεί οτι οταν ξαναανοιξα το pc μετα την απενεργοποιηση του verifier, τα περισσοτερα προγραμματα της LCD του keyboard(ρολοι κτλ) δεν υπηρχαν πλεον. Εκανα update το gamepanel και εφτιαξε.

μισο να δω και εκδοση driver, και τα κανω edit εδω.

edit: Το LCD Manager ειναι εκδοση 3.06.109 και λεει ειναι uptodate. Keyboard και mouse εχουν τους plugnplay drivers δεν προσθεσα κατι παραπανω.

• Moderators
Δημοσ.

Εν αναμονη λοιπον.

Καθαρη απορια, πως και δεν περασες software για keyboard και mouse?Με τους plug n play το mx518 μου χανει τις μισες λειτουργιες του. Φανταζομαι κατι αντιστοιχο θα παιζει και για το keyboard.

Δημοσ.

Στο mouse τα side buttons δουλευουν κανονικά, και τα - + για το dpi(αν λεγετε ετσι) δουλευουν επίσης. Το keyboard με το gamepanel επισης ολα τα εξτρα κουμπιά δουλέυουν κανονικά. Δεν θυμαμαι μαλιστα αν το Gamepanel το εβαλα εγώ για το πληκτρολόγιο, ή το εβαλαν τα 7 μολις το συνδεσα.

• Moderators
Δημοσ.

Οkie, dokie.Αν και ειμαι της φιλοσοφιας του να μη φορτωνεις drivers το συστημα οταν δεν χρειαζονται, ισως να αξιζει μια δοκιμη να δεις τι παιζει με mouse+keyboard εαν προκυψει προβλημα. Θα το πω μπακαλιστικα, οι drivers της logitech ισως να μπορουν να συνεννοηθουν καλυτερα μεταξυ τους, αντι να ζαλιζουν τον hidclass.sys. Καθαρη υποθεση το παραπανω.

Προς το παρον παραμενεις ως εχει και συνεχιζεις με τον mycloud server.

Εαν "σκασει" μπλε οθονη, την ξερεις την διαδικασια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...