Προς το περιεχόμενο

Router's interface μέσω wifi (;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! :-)

Έχω έναν υπολογιστή ο οποίος έχει συνδεδεμένο το router πάνω του, από εκεί έχω ανοίξει το wifi και μπαίνω από το laptop.

Υπάρχει περίπτωση για να μην τρέχω κάθε φορά μέσα να βλέπω το ρούτερ μέσω του ασύρματου;

Είναι thomson tg585.

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα! :-)

Έχω έναν υπολογιστή ο οποίος έχει συνδεδεμένο το router πάνω του, από εκεί έχω ανοίξει το wifi και μπαίνω από το laptop.

Υπάρχει περίπτωση για να μην τρέχω κάθε φορά μέσα να βλέπω το ρούτερ μέσω του ασύρματου;

Είναι thomson tg585.

Απο τη στιγμη που το laptop ειναι συνδεδεμενο στο wifi, μπορεις να μπεις στο interface του router με τον ιδιο τροπο που μπαινεις και απο τον υπολογιστη που ειναι συνδεδεμενος με ethernet. IP του router interface, username, κωδικος κλπ.

Δημοσ.

δεν εχει σημασια αν εισαι με wireless αν εισαι με Powerline αν εισαι με ethernet κτλ.απο την στιγμη που εχεις ιντερνετ που σημαινει οτι με χ ψ τροπο εισαι συνδεδεμενος στον ρουτερ τοτε βλεπεις και το Interface του δηλαδη το μενου του κανονικ.απλα ανοιγεις ενα browser και γραφεις 192.168.1.254 και μπαινεις στο μενου.σε ελαχιστα ρουτερ εχεις την δυναοτητα πχ να κοψεις το interface σε οποιον μπαινει wireless κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...