stoner_memo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μου χαρίσαν ένα netbook multirama προσφατα,το ανοιξα το ξεσκόνισα γιατι δεν επαιρνε καθόλου αερα απο πουθενα και παρατήρησα πως είχε μια άδεια θέση για ram αλλα την υπάρχουσα 1gb ram δεν την είδα πουθενά!! Μηπως δε παρατηρησα εγω καλά ή την έχει κάπου που δε φαινεται?Γνωρίζει κάποιος?αξίζει αναβάθμιση στη ram? Επειδή χρειάζεται οπωσδήποτε format τι θα παίξει με τους drivers??Να ξαναβάλω XP ή να τπ παω σε windows 7 32bit?? Thanx παιδιά...
Cham Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μερικά netbook έχουν μια πλακετουλα με ενσωματωμένη την Ram στον επεξεργαστή.Για να σου πούμε πιο πολλά όμως πρέπει να μας δώσεις παραπάνω στοιχεία.Ποσταρε μας οτι γράφει από κάτω ο υπολογιστής για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται.. Τα δικά μου νετβοοκ που θα δεις στην υπογραφή μου λειτουργούν με πάρα πολύ καλή αξιοπρέπεια.. αρκεί και το δικό σου ζητούμενο να είναι ζητούμενο netbook.. Αν έχεις 1,6 επεξεργαστή μπορείς να βάλεις και Win 7 μέχρι home premium από εκεί και πάνω θα το ζορίσεις.. Αν είναι έτσι όπως τα γράφω και έχεις ελεύθερο Slot για άλλο ένα , μην αγοράσεις έλα να σου δώσω εγώ ένα έχω πολλά.
stoner_memo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μερικά netbook έχουν μια πλακετουλα με ενσωματωμένη την Ram στον επεξεργαστή.Για να σου πούμε πιο πολλά όμως πρέπει να μας δώσεις παραπάνω στοιχεία.Ποσταρε μας οτι γράφει από κάτω ο υπολογιστής για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται.. Τα δικά μου νετβοοκ που θα δεις στην υπογραφή μου λειτουργούν με πάρα πολύ καλή αξιοπρέπεια.. αρκεί και το δικό σου ζητούμενο να είναι ζητούμενο netbook.. Αν έχεις 1,6 επεξεργαστή μπορείς να βάλεις και Win 7 μέχρι home premium από εκεί και πάνω θα το ζορίσεις.. Αν είναι έτσι όπως τα γράφω και έχεις ελεύθερο Slot για άλλο ένα , μην αγοράσεις έλα να σου δώσω εγώ ένα έχω πολλά. Σε ευχαριστω για την απαντηση!Επεξεργαστης ειναι intel atom 1,6ghz n270,ram 1gb τα υπολοιπα ειναι multirama!!Εχω κι εγω κατι μνημες για λαπτοπ ddr2 667 αλλα δε ξέρω αν θα ταιριαξουν με αυτη που έχει πάνω καθως δεν εχω πληροφορια ούτε για την υπάρχουσα μνήμη ούτε για τη μητρική(το cpuz μου τη βγαζει ως μαρκα multirama κ τπτ αλλο..) Θα δοκιμάσω τα windows 7 32 home ειδικα αν μου κάτσει αναβάθμιση της μνήμης! Όσο για τα στοιχεια που γράφει απο κάτω που μου εγραψες δε νομίζω να βοηθαει κάτι,το product key των windows ειναι και το serial number του multirama!
Cham Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Αν η εγκοπή στην μνήμη είναι η ιδία βαλτην πάνω να την δοκιμάσεις αφού έχεις δεν χάνεις κάτι.. Αν δεν κάνει δεν θ'αναψει καν.
Giorgos09 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Σε μερικα λαπτοπ οι μνημες ραμ μπαινουν σε διαφορετικα σημεια και οχι μαζι. Οποτε αν αυτο ειναι υποδοχη για ραμ θα την παρει αν βαλεις την καταλληλη. Επισης υπαρχει οριο ποσα gb μπορει να παρει η motherboard οποτε μην παρεις καμια 4αρα.
stoner_memo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!Απ'ότι είδα μεχρι 3gb σηκώνει οπότε θα βάλω μια 2αρα κ βλέπουμε!
quic307 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ψάξε και για update board μπορει να παρει και 4GB, οποτε συνολο 5GB. Μπορει να ειναι στα board που αναγνωριζουν την 4αρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα