Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα θελω να αλαξω μιτρικι επεξεργαστι και ραμ γιατι το πσ μου ειναι παλιο .το χριαζομαι για γενικι χριση και για παιχνιδια .και θελω να μαθω ποιοι ειναι καλιτερι για να προχορισω σε μιτρικι και μετα σε ραμ

Δημοσ.

Διορθωνε τα ορθογραφικα..

Ποσα χρηματα διαθετεις δεν μας λες... το τωρινο σου pc (αναλυτικα) τι εχει;

Δημοσ.

βασικα θελω να αλαξω μιτρικι επεξεργαστι και ραμ γιατι το πσ μου ειναι παλιο .το χριαζομαι για γενικι χριση και για παιχνιδια .και θελω να μαθω ποιοι ειναι καλιτερι για να προχορισω σε μιτρικι και μετα σε ραμ

Μας εχεις βγαλει τα ματια.... και οχι το οτι εισαι συνηθισμενος στα greeklish δεν ειναι δικαιολογια...

Τελος απαντησε σε αυτα που σε ρωταει ο κ. Ενημερωμενος απο επανω!

android.png

Δημοσ.

OFFTOPIC: Αυτό που παρατηρώ εγώ πάντως είναι πως η γενιά που μεγαλώνει τώρα, είναι πολύ πολύ αναλφάβητη και για αυτό ευθύνονται τα Greeklish... Ξαδέρφια μου που τώρα πάνε γυμνάσιο (στοιχειώδες γραμματική δηλαδή είναι απαραίτητη) και έχουνε μεγαλώσει απ το νήπιο με έναν υπολογιστή στα μάτια τους, γράφουν σαν τον φίλο μας. Τα μηνύματα που περνάνε forums, blogs, TV κλπ, δεν αναφέρονται σε εμάς τους ενήλικες.

Δημοσ.

Και καλά να είσαι ανορθόγραφος, μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι γι' αυτό.

Βάλε όμως ρε αδερφέ ένα ορθογραφικό να στα διορθώσει λίγο... πως κάνεις ποστ ένα τέτοιο έκτρωμα? Τόσο στα @@ σου πια?

Δημοσ.

Και καλά να είσαι ανορθόγραφος, μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι γι' αυτό.

Βάλε όμως ρε αδερφέ ένα ορθογραφικό να στα διορθώσει λίγο... πως κάνεις ποστ ένα τέτοιο έκτρωμα? Τόσο στα @@ σου πια?

Αυτό σημαίνει ότι δε σέβεται τους συνομιλητές του. Τόσο απλά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

(στοιχειώδες γραμματική δηλαδή είναι απαραίτητη)

στοιχειώδης :)

Συγγνωμη για το σχολιο αλλα μου φανηκε αστειο:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...