sakaplias100 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 για σασ παιδια θελω να μου πιτε ποιοι επεξεργαστεσ ειναι καλιτερι?? amd η intel???
sakaplias100 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 βασικα θελω να αλαξω μιτρικι επεξεργαστι και ραμ γιατι το πσ μου ειναι παλιο .το χριαζομαι για γενικι χριση και για παιχνιδια .και θελω να μαθω ποιοι ειναι καλιτερι για να προχορισω σε μιτρικι και μετα σε ραμ
sakaplias100 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 τετραπιρινοσ ειναι αυτοσ σε τι τιμη παιζι??
val007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/76118/AMD-Phenom-II-X4-955-Black-Edition-Box.html
UpToDate_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Διορθωνε τα ορθογραφικα.. Ποσα χρηματα διαθετεις δεν μας λες... το τωρινο σου pc (αναλυτικα) τι εχει;
stm00192 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 βασικα θελω να αλαξω μιτρικι επεξεργαστι και ραμ γιατι το πσ μου ειναι παλιο .το χριαζομαι για γενικι χριση και για παιχνιδια .και θελω να μαθω ποιοι ειναι καλιτερι για να προχορισω σε μιτρικι και μετα σε ραμ Μας εχεις βγαλει τα ματια.... και οχι το οτι εισαι συνηθισμενος στα greeklish δεν ειναι δικαιολογια... Τελος απαντησε σε αυτα που σε ρωταει ο κ. Ενημερωμενος απο επανω!
benign Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μπορει να επηρεαστηκε η ορθογραφια του απο το user name.
trivium Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 OFFTOPIC: Αυτό που παρατηρώ εγώ πάντως είναι πως η γενιά που μεγαλώνει τώρα, είναι πολύ πολύ αναλφάβητη και για αυτό ευθύνονται τα Greeklish... Ξαδέρφια μου που τώρα πάνε γυμνάσιο (στοιχειώδες γραμματική δηλαδή είναι απαραίτητη) και έχουνε μεγαλώσει απ το νήπιο με έναν υπολογιστή στα μάτια τους, γράφουν σαν τον φίλο μας. Τα μηνύματα που περνάνε forums, blogs, TV κλπ, δεν αναφέρονται σε εμάς τους ενήλικες.
gchris7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Και καλά να είσαι ανορθόγραφος, μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι γι' αυτό. Βάλε όμως ρε αδερφέ ένα ορθογραφικό να στα διορθώσει λίγο... πως κάνεις ποστ ένα τέτοιο έκτρωμα? Τόσο στα @@ σου πια?
halawtu Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Και καλά να είσαι ανορθόγραφος, μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι γι' αυτό. Βάλε όμως ρε αδερφέ ένα ορθογραφικό να στα διορθώσει λίγο... πως κάνεις ποστ ένα τέτοιο έκτρωμα? Τόσο στα @@ σου πια? Αυτό σημαίνει ότι δε σέβεται τους συνομιλητές του. Τόσο απλά.
conkal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 (στοιχειώδες γραμματική δηλαδή είναι απαραίτητη) στοιχειώδης Συγγνωμη για το σχολιο αλλα μου φανηκε αστειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα