AKISHELLAS1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα παιδια μια βοηθεια για τι θα το σπασω , εχω ενα μηχανημα το οποιο οταν το ανοιγω ακουγεται ενας θορυβος σπαστικος κ δεν ακουγεται ουτε βιντεακι ουτε ο ηχος απο οπουδηποτε αλλου εκτος απο το ηχειακι του κουτιου... Ο ηχος ειναι συνεχομενος ψηλλος κ σπαστικος . Καπου διαβασα οτι μπορει να μη γινεται καλη γειωση η να μην εχει κουμπωσει κατι καλα οποτε τον ανοιξααααα, τσεκαρα διαφορα αν εχουν κουμπωσει καλα κ μετα προσθεσα κ αλλο ενα σκληρο δισκο κ επειτα τον ανοιξα να τον δοκιμασω κ τελος δεν δειχνει τιποτα η οθονη ,με το που ακουμπαω το hdmi καλωδιο λεει εξοικονομηση ενεργειας κ δε δειχνει κατι ,εντωμεταξυ ολα μεσα δειχνουν οτι δουλευουν κανωνικα κ ερωτω τη μα.ακια εχω κανει ? Μια μιση ωρα παιδευομαι μη το σπασω . Εχω βγαλει παλι δισκο ,εχω κανει διαφορα τιποτα . assrok conroe 1333
rafail1994 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ωραία για βγάλε το ενα dimm και βαλε την άλλη σε άλλο slot κάνε ,ενα clear smos και ξανά δοκίμασε .
AKISHELLAS1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Αψογος φιλε μου σε ευχαριστω προσθετω κανονικα κ την αλλη μνημη τωρα? Επισης με το βουτηο ξερεις τι μπορει να παιζει ?
rafail1994 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ναι πρόσθεσε την και την άλλη και κάνε παλι ενα clear smos Επίσης με το βουτηο ξερεις τι μπορει να παιζει ? Εάν μπορείς εξήγησε το γιατί δεν κατάλαβα
AKISHELLAS1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Απλα οταν ανοιγει ο υπ.στης ακουγεται ενα σπαστικο συνεχομενο βουητο ,δεν ακους τους ηχους απο απο τα windows η απο οπουδηποτε αλλου . Εχω κανει update ολους τους drivers
rafail1994 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Είναι μέσα από το κουτί η από τα ηχεία ;
AKISHELLAS1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 το κουτι το συνδεω με την τηλεοραση μου κ μολις τωρα τον ανοιξα κ παλι τα ιδια με τον ηχο ,ακουγοντε δηλαδη απο τα ηχεια της τηλεορασης,ε γαμωτο μου το εχω λυσει το ξαναχω κουμπωσει παλι τα ιδια .
rafail1994 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασε άλλο καλώδιο τότε για να βγούμε από αυτόν τον ύποπτο .
AKISHELLAS1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 αλλαξα καλωδια οχι καλωδιο φαντασου ,τον εχω λυση τον ξαναεχω βαλει κ αυτο με την μνημη θα μου το εκανε γιατι δεν ειχε κουμπωσει καλα οταν τον ανοιξα ,μια απο τις φορες που τα πειραζα ολα.
quic307 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Οταν εχουμε κανει τα παντα συνηθως αλλαζουμε μπριζα - πολυμπριζο και αν συνεχισει αλλαζουμε "τεχνικό"
AKISHELLAS1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Οταν εχουμε κανει τα παντα συνηθως αλλαζουμε μπριζα - πολυμπριζο και αν συνεχισει αλλαζουμε "τεχνικό" τα φωτα θα του αλλαξω παιδια κ αποκοπη(απο το ηχειακη κατω δεξια του υπ.στη στην επιφανεια εργασιας) που εχω κανει στον ηχο παλι ακουγεται,τι να παιζει?
rafail1994 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Τότε μάλλον κάποιος ηλεκτρισμός θα περναει και για αυτό βγάζει αυτόν τον ήχο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα