Μιχάλης92 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 γεια σας.εχει εδω και λιγες μερες που το pc μου σε ακυρους χρονους μου βγαζει εναν παραξενο ηχο (σαν να κολλαει ενα dvd) και οταν ακουγετε κολλαει και η εικονα....δεν θυμαμαι να εχω κατεβασει κατι που να το προκαλει...θα το ευγνωμονουσα αν μπορει να με βοηθησει καποιος!!
quic307 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 τι μηχανημα ειναι και ο ηχος απο που προερχετε? Υποθετω οτι θες ελεγχο. Βρες ενα memtest και ελεγξε τις μνημες σου. Στην οθονη σου εμφανιζει και γραμμες οταν κολλαει???
Μιχάλης92 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 dell inspiron...οταν ακουγετε ο ηχος απλα κολλαει η εικονα....δεν μου βγαζει καποιο μηνυμα η κατι τετοιο....το εχω παρατηρησει ιδιαιτερα οταν βλεπω καποιο video... dell inspiron...οταν ακουγετε ο ηχος απλα κολλαει η εικονα....δεν μου βγαζει καποιο μηνυμα η κατι τετοιο....το εχω παρατηρησει ιδιαιτερα οταν βλεπω καποιο video...(pentium® dual-core cpu t4400 @ 2.20GHz RAM=3,00 GB και λειτουργικο 64-bit)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα