biomecanoid Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Eχω καπου 45 videakia και δεν με αφηνει να βαλω πανω απο 15 λεπτα
parsifal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/425282-youtube-και-χρονικά-όρια/page__view__findpost__p__4372897 Δουλεύει, το δοκίμασα πριν λίγο. Υποθέτω πως το account μου πληρούσε την 1η προϋπόθεση, δηλαδή είναι σε "good standing". Kι εφόσον δεν είχα πρόβλημα να δώσω έναν αριθμό κινητού για να λάβω το verification code, εκπλήρωσα και τη 2η προϋπόθεση. Τώρα αν υπάρχει άλλος τρόπος για άρση του ορίου (ανέβασμα πολλών δεκάδων video από το ίδιο αccount, αλήθεια πόσων ακριβώς; ) δεν το γνωρίζω, αλλά από τη σελίδα βοηθείας που παρατίθεται στο post #10 υπονοείται ότι είναι ο μόνος επίσημος τρόπος. Στην τελική, δε μπορείς και να είσαι εντελώς σίγουρος με τη Google και το YouTube, τελευταία αλλάζουν πολλά πράγματα στον τρόπο που παρέχουν τις υπηρεσίες τους με εντελώς αψυχολόγητο και μη προβλέψιμο τρόπο.
Mika Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 μου αρεσει παντως η αγενεια του topic starter ενω ζηταει βοήθεια
orestiss Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Oριστε?? ποια αγενεια? που, πότε? http://www.insomnia.gr/topic/425282-youtube-και-χρονικά-όρια/page__view__findpost__p__4372897 Δουλεύει, το δοκίμασα πριν λίγο. Υποθέτω πως το account μου πληρούσε την 1η προϋπόθεση, δηλαδή είναι σε "good standing". Kι εφόσον δεν είχα πρόβλημα να δώσω έναν αριθμό κινητού για να λάβω το verification code, εκπλήρωσα και τη 2η προϋπόθεση. Τώρα αν υπάρχει άλλος τρόπος για άρση του ορίου (ανέβασμα πολλών δεκάδων video από το ίδιο αccount, αλήθεια πόσων ακριβώς; ) δεν το γνωρίζω, αλλά από τη σελίδα βοηθείας που παρατίθεται στο post #10 υπονοείται ότι είναι ο μόνος επίσημος τρόπος. Στην τελική, δε μπορείς και να είσαι εντελώς σίγουρος με τη Google και το YouTube, τελευταία αλλάζουν πολλά πράγματα στον τρόπο που παρέχουν τις υπηρεσίες τους με εντελώς αψυχολόγητο και μη προβλέψιμο τρόπο. Ασφαλως και θα δουλευει, το ερωτημασ μου ηταν αν τους δωσεις κινητο σε ταραζουν στις spam κλησεις?
Mika Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 τι πραγμα?... χωρις κινητο δε μπορεις να ανεβασεις πανω απο 15 λεπτα, λεμε. Και πως παω σε αυτη τη σελιδα? Μου αρεσει που εκρυψες το λινκ... Ναι αλλα δε παρακολουθεις το thread. ^ γι αυτη την αγενεια λεω. βοηθεια ζητας, μπορεις να ζητας πληροφοριες με στοιχειωδη ευγενεια.
orestiss Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Φιλε το να βαζεις τα λογια μου χωρις αυτα στα οποια απαντω ειναι παραπλανητικο Αν καποιος δε παρακολουθει το θρεντ και λεει αλλα νταλων, ειναι αγενεια να το παρατηρησω?
Mika Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 οκ εμενα ετσι μου φανηκε, τι να πω. αν θεωρεις οτι εισαι σωστος εμενα δεν μου πεφτει λογος σορρυ για το οφ τοπικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα