orestiss Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Πηγα να ανεβασω ενα βιντεο μεγαλης διαρκειας στο YouTube αλλα μολις τελειωσε το upload με ενημερωσε οτι πρεπει να κανω τηλεφωνικη επιβεβαιωση με το να τους δωσω τον αριθμο του κινητου μου. Να τον δωσω ή θα με ταραξουν στα spam τηλεφωνηματα?...
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Πηγα να ανεβασω ενα βιντεο μεγαλης διαρκειας στο YouTube αλλα μολις τελειωσε το upload με ενημερωσε οτι πρεπει να κανω τηλεφωνικη επιβεβαιωση με το να τους δωσω τον αριθμο του κινητου μου. Να τον δωσω ή θα με ταραξουν στα spam τηλεφωνηματα?... Λογικά κάπου θα υπάρχει, skip this step
orestiss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 τι πραγμα?... χωρις κινητο δε μπορεις να ανεβασεις πανω απο 15 λεπτα, λεμε.
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 τι πραγμα?... χωρις κινητο δε μπορεις να ανεβασεις πανω απο 15 λεπτα, λεμε. 1ον χαλάρωσε 2ον εγώ έχω ανεβάσει βίντεο 2ωρών χωρίς να δώσω κινητό 3ον συνήθως η google και τα παιδιά της έχουν skip για αριθμό τηλεφώνου!
orestiss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Xαλαρος ειμαι φιλε, 2 φορες προσπαθησα να ανεβασω βιντεο μιας ωρας και μετα το upload μου ελεγε οτι για >15' χρειαζονται δυο πραγματα 1)Να ειναι ο λογ/σμος σου σε καλη κατασταση 2) Να κανεις επιβεβαιωση του λογ/σμου μεσω του κινητου σου. Εισαι σιγουρος οτι ανεβασες βιντεο 2 ωρων(επιτρεπονται και 2 ωρες?) χωρις να σου ζητησει επιβεβαιωση κινητου? Εγω γιατι δε μπορω αραγε? Μηπως το ανεβασες παλιοτερα οπου δεν υπηρχε αυτος ο κανονας?
NiKoS WSN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Xαλαρος ειμαι φιλε, 2 φορες προσπαθησα να ανεβασω βιντεο μιας ωρας και μετα το upload μου ελεγε οτι για >15' χρειαζονται δυο πραγματα 1)Να ειναι ο λογ/σμος σου σε καλη κατασταση 2) Να κανεις επιβεβαιωση του λογ/σμου μεσω του κινητου σου. Εισαι σιγουρος οτι ανεβασες βιντεο 2 ωρων(επιτρεπονται και 2 ωρες?) χωρις να σου ζητησει επιβεβαιωση κινητου? Εγω γιατι δε μπορω αραγε? Μηπως το ανεβασες παλιοτερα οπου δεν υπηρχε αυτος ο κανονας? Η μόνη προϋπόθεση για να ανεβάσεις βίντεο πάνω από 15' είναι να έχει ανεβάσει τουλάχιστον έναν αριθμό από βίντεο! Αν δεν έχεις ανεβάσει αυτόν τον αριθμό τότε ίσως θα πρέπει να δώσεις αριθμό! Άνοιξε το youtube, πάτα μεταφόρτωση και στο κουτί που λέει τι μεταφόρτωση δες τι δυνατότητες έχεις! ΥΓ. το όριο είναι 20ώρες
orestiss Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Οk, εχει να κανει με τον αριθμο των βιντεο που εχεις. Σε λογ/σμο που εχω >100 μου λεει οτι μπορω, σε δυο αλλους με 2 και 25 ο καθενας που δοκιμασα δε μπορω. Το περιεργο ειναι οτι δεν σου το αναφερει αυτο, εσυ πως την ηξερες τη πληροφορια? ΥΓ. Δεν λεει οριο 20ωρες... 20GB λεει.
orestiss Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Και πως παω σε αυτη τη σελιδα? Μου αρεσει που εκρυψες το λινκ...
biomecanoid Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?&answer=71673 τστστστ γκρίνια
orestiss Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Αρα εσυ φιλε μου λες αυτο που κι εγω εχω πει...
biomecanoid Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δεν το λέω εγώ η google το λέει, εγώ είμαι απλά ο αγγελιοφόρος
orestiss Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Ναι αλλα δε παρακολουθεις το thread. Μιλουσαμε για τον αριθμο των βιντεο που πρεπει να εχεις ωστε να σου επιτρεπονται ανεβασματα >15'
biomecanoid Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 μωρε το ειδα πως είπατε για αριθμό videos αλλα δεν λέει πουθενά για κάτι τέτοιο και εγώ βάζω ενα σωρό βιντεάκια στο youtube και δεν το έχω δει αυτό είσαι λίγο στην τσίτα η μου φαίνεται ????
orestiss Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Τι εννοεις στη τσιτα? Ενα βιντεακι μιας ωρας ηθελα να ανεβασω αλλα δε θελω να δωσω κινητο. Εχεις λιγα βιντεακια και μπορεις να ανεβασεις >15' χωρις να σου ζηταει τηλ. επιβεβαιωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα