adamz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα ... εχω προβλημα αμα οντως ειναι, η κανω εγω κατι λαθος.. ειχα λοιπον την ΑΤΙ 3870 νομιζω...η οποια χαλασε και μου ειπαν θελει αλαγμα..επδ ηθελα μια προχειρη τωρα γιατι σκοπευω αργοτερα να παρω καλη..τους ειπα να μου προτνουν μια καλυτερη απο την προηγουμενη μου..αλα σε χαμηλη τιμη και μου βαλαν την 6770 ... το θεμα ειναι οτι με την 3870 π.χ στο COD black ops μπορει να μην εβαζα τα τελεια γραφικα..αλλα φαινοταν ωραια και δεν κολουσε.. τωρα με την 6770 οτι και γραφικα να βαλω ψιλοκολαει.. τι συμβαινει?
Thanos1972 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Τι ακριβως σου εκανε η 3870 και λες οτι χαλασε? Τους drivers τους αλλαξες?και εαν ναι,τους εσβησες τελείως τους παλιους η απλα περασες τους καινουργιους απο πανω?
adamz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Τι ακριβως σου εκανε η 3870 και λες οτι χαλασε? Τους drivers τους αλλαξες?και εαν ναι,τους εσβησες τελείως τους παλιους η απλα περασες τους καινουργιους απο πανω? εκει που επαιζα π.χ καποιο παιχνιδι ..εβγαζε ''χιονια'' και κολουσε..μετα εκανε ρεσταρτ μονο του..και ητν οκ..οσο πηγαινε ομως το κανε ολο και ποιο συχνα μεχρι π δν μπορουσα να ανοιξω παιχνιδι ουτε για πλακα..ανοιξα τον υπολογιστη και η καρτα εκαιγε...τον καθαρισα αλλα τιποτα...και τωρα για τους drivers κλπ δεν εχω ιδεα δυστηχως γιατι δεν το κατεχω και πολυ..και το πηγα σε μαγαζι και μου τ κανανε
haris013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 μαλλον κατι παιζει με τους drivers.για κατευασε τους τελευταιους drivers αφου βγαλεις τους παλιους και πες μας τι εγινε.
UpToDate_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Στην προσθαφαιρεση και αφαιρεις... κανεις restart και εννοειται εχεις κατεβασει τους τελευταιους για την καρτα.. τους κανεις install και ξανατσεκαρεις..
adamz Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 ναι αλλα αφου μολις πριν 2 μερες μου την βαλανε και τους drivers..μηπως γινει χειροτερα?..ξερετε καποια εγκυρη σελιδα για ν κατεβασω τους drivers?
nikos73 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 ναι αλλα αφου μολις πριν 2 μερες μου την βαλανε και τους drivers..μηπως γινει χειροτερα?..ξερετε καποια εγκυρη σελιδα για ν κατεβασω τους drivers? http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα