Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξιζει να αγορασω εναν AMD FX 8150 (AM3+ , 3,6 GHz , 16 MB) μιας και ειναι οχταπυρινως αν και δεν πολυ εμπιστευομαι τους AMD αλλα θελω και μια δευτερη γνωμη!

Δημοσ.

Υπάρχει ένα video με τον 8120 (0,5GHz λιγότερο) που τον συγκρίνει με τον Intel 2500K. Μπορείς να βγάλεις από εκεί τα συμπεράσματα σου.(αν είναι να πας σε AMD πάντως ο 1090T είναι κομπλέ!!! για τα λεφτά του είναι το κάτι άλλο)

http://www.youtube.com/watch?v=YOho_YpVF9I&feature=feedu

Δημοσ.

υπαρχει ξεχωριστο θεμα για τους BD, που εχουν ειπωθει, και συνεχιζουν να λεγονται.., τα παντα!

reviews υπαρχουν. τι θες να πουμε εμεις? εσυ θα κρινεις αν αξιζει να δωσεις τα χρηματα σου στον BD ή οχι!!

Δημοσ.

θελω να μαζευω γνωμες καθως εχω μπερδευτει ενω η AMD βγαζει 6πυρηνους και 8απυρνους επεξεργαστες εχουν τιμη την μιση ενως 2600Κ!

Δημοσ.

θελω να μαζευω γνωμες καθως εχω μπερδευτει ενω η AMD βγαζει 6πυρηνους και 8απυρνους επεξεργαστες εχουν τιμη την μιση ενως 2600Κ!

Το βασικο ειναι για ποια χρηση προοριζεται το μηχανημα.Αν εισαι για gamming,browsing,downloading και τετοια,το καλυτερο (εφοσον θες να πας σε AMD)ειναι μια καλη ΑΜ3+ μητρικη και ενας 955.Οταν με το καλο βγουνε τα "διορθωμενα" revisions των BD,βλεπεις.

Δημοσ.

Για ποια χρήση τον θελεις? Θα κάνεις βαρυ video converting? Gaming? Λίγο απ'ολα?

Υποθέτοντας ότι ξεκινάς εκ νεου και ότι δεν έχεις ήδη καποια motherboard AM3+ θα σου πρότεινα τον i5-2500K. Πολύ καλή απόδοση, κλοκάρει σαν τρελός με καλή κατανάλωση. Κοινώς, είναι το safe bet. Ο AMD FX-8150 αποδείχθηκε ολίγον τι.. κούφιος.

Από την αλλη μπορείς να πάρεις μια AM3+ motherboard με τον Phenom II X6 για έντονο multitasking, σε τίμιες τιμές. Και όταν βγουν οι επόμενες γενιές FX θα είσαι μέσα στο παιχνίδι για αναβάθμιση αν αξίζουν.

Σημασία δεν έχει πόσους πυρήνες έχει ο κάθε επεξεργαστής αλλά τι πυρήνες είναι αυτοί. Aν ένας τετραπύρηνος 2500Κ κοντράρει τον εξαπύρηνο (και τον 8πυρηνο FX) σε εφαρμογές που όπου επρεπε οι πολλοί πυρήνες να δίνουν "αέρα" καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Αρα σε εφαρμογές που χρησιμοποιουν πολλά threads (που χρησιμοποιουνται λιγότερο συχνά), με έναν intel θα είσαι λίγο πίσω ή στα ίδια επίπεδα ενώ στις πιο single-threaded εφαρμογές θα έχεις ξεκάθαρη υπεροχή.

Δημοσ.

παιδια δεν περιοριζομαι στους amd Intel εχω πανω τωρα και intel υποστηριζω καθως ξερω οτι(οτι)πληρωνεις παιρνεις γιαυτο και αρχικα ειχα στραφει προς τον 2600K!τον θελω για gaming αλλα ειμαι και χρηστης προγραμματων της autodesk και αυτα θελουν ταχυτητα με λιγα λογια για γρηγορο rendering!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...