carpenter1900 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Χαιρετω...η απορια μου ειναι η εξης.Σε ενα παλιο pc με E5200 και gigabyte mobo,πρεπει να κανω ρυθμιση απο το bios για να γινει ο επεξεργαστης 64bit η γινεται αυτοματα;Υπαρχει διαφορα στην αποδοση;Τα win7 ειναι 64bit και η ram 4giga αν αυτο εχει σημασια.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Χαιρετω...η απορια μου ειναι η εξης.Σε ενα παλιο pc με yo και gigabyte mobo,πρεπει να κανω ρυθμιση απο το bios για να γινει ο επεξεργαστης 64bit η γινεται αυτοματα;Υπαρχει διαφορα στην αποδοση;Τα win7 ειναι 64bit και η ram 4giga αν αυτο εχει σημασια. Δεν "γινεται" 64 bit με καποια ρυθμιση/software. Ή υποστηριζει την 64bit αρχιτεκτονικη ή οχι. Long story short, εισαι ετοιμος χωρις να κανεις απολυτως τιποτα(..tip:Δεν θα μπορουσες να εχεις 64bit windows εαν δεν τα υποστηριζε ο επεξεργαστης σου)
LouCi4er Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Χαιρετω...η απορια μου ειναι η εξης.Σε ενα παλιο pc με E5200 και gigabyte mobo,πρεπει να κανω ρυθμιση απο το bios για να γινει ο επεξεργαστης 64bit η γινεται αυτοματα;Υπαρχει διαφορα στην αποδοση;Τα win7 ειναι 64bit και η ram 4giga αν αυτο εχει σημασια. Για ονομα του Θεου. Ο υπολογιστης αυτος τρεχει αυτη τη στιγμη 64αρι λειτουργικο ή σκεφτεσαι να του βαλεις?
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Για ονομα του Θεου. Κανεις δεν γεννηθηκε με τη γνωση, οποτε ας μην ορμηξουμε να τον φαμε
LouCi4er Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Κανεις δεν γεννηθηκε με τη γνωση, οποτε ας μην ορμηξουμε να τον φαμε Eχεις δικιο,sorry.
carpenter1900 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δεν παρεξηγω τιποτα και κανεναν...
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 @LouCi4er Το post μου δεν ειχε σαν στοχο να στην "πω" παντως, εξου και το smiley στο τελος End of offtopic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα