Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Πριν λιγες ωρες πηρα το router thomson TG585 v8 απο τον OTE με την συνδεση που εκανα. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ για καποιο λογο. Οταν μπαινω στο 192.168.1.1 μου βγαζει ενα error Connection could not be established: Concentrator not reachable και δεν ξερω τι να κανω... Please help!

Δημοσ.

καταρχην ειναι 192.168.1.254.

β.καντο reset default με το κουμπακι απο πισω και μπες 192.168.1.254 και πηγαινε αριστερα broadband connection και μετα internet services και βαλε εκει Username kai password px [email protected] κτλ και πατα connect.Μην βαλεις τα [email protected] γιατι αυτα ειναι κατι σαν demoκαι σου δινουν προσβαση μονο στο my.otenet.gr

αν σου βγαλει παλι το ιδιο παιζει να εχεις το προβλημα που λεμε sync no ip οποτε μιλας με οτε για να κανουν κανα resetaki την καρτα adsl και να παιξει η να δουν μηπως εχουν ξεχαστει καποιες παραμετροποιησεις.

Δημοσ.

Μπηκα εκει, ακολουθησα τις οδηγιες αλλα παλι μου εβγαλε το εξης: Connection could not be established: Concentrator not reachable

Δημοσ.

Το δοκιμασα αλλα δεν γινεται τιποτα.. Επισης προσπαθω να το μπω με wireless και οχι με καλωδιο.. Δεν ξερω αν αυτο βοηθαει η φταει σε κατι.

Δημοσ.

δεν εχει σημασια.τοτε μαλλον ειναι το προβλημα που σου ειπα πιο πανω.sync no ip.δοκιμασε αμα θες τυπικα και με ενα Username του στυλ px [email protected] να δουμε αν θα βγαλει το ιδιο.οτε εχεις οποτε περναει Username και απο αλλους παροχους.

Δημοσ.

Δοκιμασα και με αυτο που μου εχουν δωσει αλλα τιποτα... Φταιει το router δηλαδη? Γιατι αν ειναι αυριο να ζητησω τεχνικο η απλα να παω να μου το αλλαξουν?

Δημοσ.

Δοκιμασα και με αυτο που μου εχουν δωσει αλλα τιποτα... Φταιει το router δηλαδη? Γιατι αν ειναι αυριο να ζητησω τεχνικο η απλα να παω να μου το αλλαξουν?

η δοκιμαζεις το δικο σου σε ενα φιλο που το θεωρω απιθανο να φταιει το ρουτερ η ενος φιλου σε σενα αλλιως παρε τηλεφωνο και πες οτι συγχρονιζεις αλλα δεν παιρνεις Ip.η δωστο βλαβη στον οτε ακριβως με αυτην την αιτιολογια.

μα συγνώμη όταν ήρθε ο τεχνικός του ΟΤΕ δεν το δοκίμασε να δει αν συγχρονίζει?

δεν ειναι θεμα συγχρονισμου.συγχρονιζει αλλα δεν παιρνει ip.για αυτο βγαζει concentrator not found.αλλιως θα του ελεγε adsl connection is down

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά το πρόβλημα σε αυτό το error και εφόσον το broadband φωτάκι αναβοσβήνει, είναι κατά πάσα πιθανότητα στο ότι

έχετε πρόβλημα με το καλώδιο που συνδέει τη γραμμή με το ρούτερ (μπορεί να έχει κοπεί), ή να έχει πρόβλημα η μπρίζα

που συνδέεται. Αν έχετε ένα ίδιο καλώδιο, δοκιμάστε το και δείτε αν σταθεροποιείται το broadband (τότε μπορείτε να συνδεθείτε). Ελπίζω να ήταν χρήσιμη η απάντηση. B)

Δημοσ.

Παιδιά το πρόβλημα σε αυτό το error και εφόσον το broadband φωτάκι αναβοσβήνει, είναι κατά πάσα πιθανότητα στο ότι

έχετε πρόβλημα με το καλώδιο που συνδέει τη γραμμή με το ρούτερ (μπορεί να έχει κοπεί), ή να έχει πρόβλημα η μπρίζα

που συνδέεται. Αν έχετε ένα ίδιο καλώδιο, δοκιμάστε το και δείτε αν σταθεροποιείται το broadband (τότε μπορείτε να συνδεθείτε). Ελπίζω να ήταν χρήσιμη η απάντηση.

α.καλο ειναι να μην ξεθαβουμε τοπικ πριν απο ενα χρονο.

β.το concentrator not reachable μπορει να βγει σε 2 περιπτωσεις .ειτε δεν συγχρονιζει το router ειτε λογω καλωδιο ειτε πριζας ειτε λογω καλωδιου οτε ειτε λογω παροχου ειτε 200000 λογων ειτε δεν παιρνει ip παρολο που εχει συγχρονισει οπου εκει παμε αλλου.reset data card,να περαστουν ρυθμισεις απο τον παροχο.κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...