Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτοί οι δυο επεξεργαστές που συγκρίνουμε τώρα, με τις σημερινές εφαρμογές καλύτερος είναι σίγουρα ο 2500, αλλά σε κανέναν χρόνο και λιγότερο, εφαρμογές που θα αξιοποιούν 6 πυρήνες, ποιος απο τους 2 επεξεργαστές θα είναι τότε καλύτερος? ο 1090 με τους 6 πυρήνες ή ο 2500 με τους 4? Επίσης για "επόμενα" παιχνίδια ποιος από τους δυο είναι καλύτερος? ή δεν παίζει και τον τρομερό ρόλο μιας και οι κάρτες γραφικών έχουν τον κύριο και μεγαλύτερο ρόλο στα παιχνίδια λόγω directx11, physx κτλ κτλ

Οι 6πυρηνοι μηπως πηγαν χαμενοι ολα αυτα τα χρονια απο την αποψη οτι δεν υπαρχουν εφαρμογες να τους αξιοποιουν? εγω με τον επεξεργαστη της υπογραφης μου δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα με καμια εφαρμογη, και εννοειται σε παιχνιδια με την 570 τρεχουν σφεντόνα ολα τα παιχνιδια........Μηπως ο 4πυρηνος 2500 βαζει τωρα κατω τον 6πυρηνο λογω ΜΗ υπαρξης εφαρμογων που ΘΕΛΟΥΝ 6 πυρηνες?

Και σε εφαρμογες που αξιοποιούν >4 νήματα συνήθως τον πατάει τον 6πύρηνο λόγω καλύτερης αρχιτεκτονικής και τεράστιας διαφοράς σε IPC.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...