Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!! Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Μήπως ξέρετε πως να αρχίσω να μαθαίνω hacking; Μην σκέφτεστε ότι θα σπάω κωδικούς συνέχεια και θα στέλνω bugs απλώς θέλω να μάθω γιατί προσωπικά για μένα είναι γνώση :) Ξέρω ελάχιστα όπως λίγο cmd πως να κάνω shutdown virus και κάποια ακόμα... Σας παρακαλώ αν μπορείτε απαντήστε μου :)

Δημοσ.

φιλε μου για να κανεις hack πρεπει να κανεις παπαδες σε οτι εχει να κανει με του υπολογιστες...

εκτος αυτου δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο να μαθεις, απλα στο hack ενωνεις ολες τις γνωσεις σου...

Δημοσ.

οκ αλλά μπορείς να μου προτείνεις κανένα βιβλίο για να κατεβάσω ή να αγοράσω;

Δημοσ.

Άμα υπήρχαν έτοιμα βιβλία φίλε μου, όλοι τώρα θα δηλώναν hackers. Ξεκίνα από τα βασικά (όπως τα βρήκα):

1. Study an operating system such as: Linux/Unix/WinNt,2000.

2. Learn at least one programming language.

3. Learn how networking technologies work (TCP/IP,Ethernet,FDDI) etc.

4. Study how exploits work and participate in wargames.

5. Avoid being lame.

6. Read articles, ask lots of questions and never stop learning.

Όπως καταλαβαίνεις, το cmd και λίγο "πείραγμα" στη registry δεν είναι ούτε καν η κορυφή του παγόβουνου...

Δημοσ.

Δεν μπορεί να σου απαντήσει κανείς συγκεκριμένα σε κάτι τέτοιο

EDIT -

Τώρα είδα το ακριβώς από πάνω post είναι μια αρχή για να ξεκινήσεις να μαθαίνεις γενικότερα αφού σε ενδιαφέρει η γνώση όπως λες.

Το "hacking" άσ'το προς στιγμήν.

Δημοσ.

Άμα υπήρχαν έτοιμα βιβλία φίλε μου, όλοι τώρα θα δηλώναν hackers. Ξεκίνα από τα βασικά (όπως τα βρήκα):

Όπως καταλαβαίνεις, το cmd και λίγο "πείραγμα" στη registry δεν είναι ούτε καν η κορυφή του παγόβουνου...

Το 5 μου αρεσε :P χαχα

Δημοσ.

Το να διαβαζεις απλως για ενα αντικειμενο χωρις συγκεκριμενο στοχο μπορει να γινει ευκολα κουραστικο.

Νομιζω οτι διαφορες σελιδες με challenges σε μορφη παιχνιδιου θα σε βοηθησουν να διευρυνεις τις γνωσεις σου σε αρκετους τομεις του αντικειμενου κρατωντας σου το ενδιαφερον.

Τα πιο πολλα αρχιζουν ευκολα αλλα γρηγορα θα φτασεις σε καποια που θα αναγκαστεις να κανεις ερευνα για να τα περασεις. Σχεδον παντα περιλαμβανεται και forum ωστε αμα κολλησεις να σε βοηθησουν αυτοι που το εχουν περασει χωρις φυσικα να σου προσφερουν τη λυση στο πιατο

Τα αγαπημενα μου ειναι αυτα

www.hackquest.de

www.hacker.org/

Εχουν αρκετα ευκολα για αρχη και σου ανοιγουν και αρκετες επιλογες αμεσως ωστε αμα απλα κολλησεις σε ενα να μην σταματησεις.

Δημοσ.

>https://rapidshare.com/#!download|893l34|2661501452|greek_track.pdf|1859|R~E01A92CEF194DA1BB695CCAB77
EF5EC2

Κάλο Διάβασμα

~Dont Learn To Hack... Hack To Learn~

Δημοσ.

Η Ιδεολογία των Hacker

1. Ο κόσμος είναι γεμάτος από

διασκεδαστικά προβλήματα

που περιμένουν να λυθούν.

2. Κανένα πρόβλημα δεν πρέπει

να λύνεται δύο φορές.

3. Η πλήξη και η αγγαρεία είναι

διαβολικές.

4. Η ελευθερία είναι αγαθή.

5. Η ιδεολογία δεν είναι

υποκατάστατο της ικανότητας.

Οι hackers λύνουν προβλήματα

και χτίζουν πράγματα, και

πιστέυουν στην ελευθερία

και στην εθελοντική αμοιβαία

βοήθεια. Για να γίνεις

αποδεκτός ως hacker, πρέπει

να

συμπεριφέρεσαι σαν να έχεις

αυτή την ιδεολογία. Και για να

συμπεριφέρεσαι σαν

να έχεις αυτή την ιδεολογία,

πρέπει πραγματικά να την

πιστεύεις.

επισης διαβασε: earthlab.uoi.gr/indy/hacker-howto-gr/

Δημοσ.

πριν αρκετά χρονια ένα κείμενο pros ta afentika που έλεγε "γιατί den δουλεύουμε για σας ως admin" και διαφορα αλλα ιδεολογικά κείμενα gia tn fash.

Έχει κανεις ιδέα που μπορώ να τα βρω gt έχουν φοβερό ενδιαφέρον.Ευχαριστώ τo προηγούμενο παιδί για το link ; )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...