Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... μετά από 10 χρόνια χρήσης των ηχείων μου Creative Four Point Surround 1600, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Τα ηχεία λειτουργούν σα να μη μπορούν να κρατήσουν σταθερή την ένταση του ήχου. Δοκίμασα αρκετές φορές βάλε-βγάλε των καλωδίων μπας και δε γινόταν κάποια καλή επαφή αλλά μάταια. Υπάρχει περίπτωση να επισκευάζονται;...

Δημοσ.

Όχι δεν τα έχω βάλει σε άλλη πηγή. Βασικά τι άλλο μπορεί να φταίει; Κάρτα ήχου; Είναι ενσωματωμένη στη μητρική μου, που είναι 8 μηνών. Τα ακουστικά που δοκίμασα δεν είχαν κάποιο πρόβλημα. Βασικά τη μέρα που έκανα το topic το πρόβλημα ήταν αρκετά εντονότερο, σε φάση από σχεδόν τέρμα την ένταση, να μην ακούω σχεδόν τίποτα για μερικά δευτερόλεπτα και ύστερα να επανέρχεται και γενικότερα μεγάλες αυξομειώσεις της έντασης. Τις τελευταίες 2 μέρες όμως κάααααπως έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση, ωστόσο το πρόβλημα παραμένει, έστω και με μικρότερη συχνότητα/αυξομείωση της έντασης.

Δημοσ.

Αν με τα ακουστικά δεν έχεις πρόβλημα τοτε σίγουρα φταίνε τα ηχεία τα οποια να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι μπορεί να έχουν και πως να φτιαχτούν. Αν τα πας σε εναν ηλεκτρονικό ίσως να μπορεί να στα κοιτάξει αλλα και πάλι δεν νομίζω οτι αξίζει γιατι με λίγα χρήματα πλέον μπορείς να πάρεις καλύτερα απο αυτα.

Εντάξει και μετα απο 10 χρόνια πιθανόν να ειναι στα τελευταία τους

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Βασικά, προφανώς δεν είναι πρόβλημα κάποιου satellite μιας και η πτώση της έντασης είναι η ίδια σε όλα τα ηχεία. Άρα, ή θα φταίει ο ρυθμιστής της έντασης ή κάποιο κύκλωμα στο woofer (?) ... κάποιος ετοιμοθάνατος πυκνωτής το πιθανότερο. Το ίδιο πρόβλημα είχε κι ένας φίλος μου που ρώτησα χθες με κάποια άλλα Creative 5.1 (μοντέλο δε θυμάμαι) αλλά του το εμφάνισε μετά από μια 3ετία λέει. Να πάω να ρωτήσω σε κανά υποκατάστημα του Νάκα; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...