Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπευω να αγορασω απο το Amazon την EVGA GeForce GTX 560. Οπως βλεπετε η τιμη ειναι στα 190$=135€ περιπου. Στην Ελλαδα αντιστοιχα οι τιμες ειναι πολυ μεγαλυτερες. Θελω να ρωτησω 2 πραγματα.

1)Αν καποιος απο εσας εχει εμπειρια απο το Amazon ξερει να μου πει τι παιζει με τις εγγυησεις. Η εξυπηρετηση πως ειναι? Αν ας πουμε χαλασει, θα μου την αντικαταστησουν ευκολα? Γενικα τι γνωμη εχετε για την εγγυηση απο το Amazon.

2)Υπαρχει καποιο αλλο μαγαζι στο εξωτερικο που να στελνει Ελλαδα το οποιο να εχει εξισου ανταγωνιστικες τιμες?

Πιστευετε γενικα αξιζει να αγορασω απο εξω? Απο το Amazon εχω αγορασει πολλες φορες βιβλια, αλλα το βιβλιο δεν χαλαει...

Δημοσ.

με την εγγυηση δε θα εχεις κανενα προβλημα απο το αμαζον αλλα εκεινο που πρεπει να σε προβληματιζει ειναι το τελωνειο.

Ρωτα ή βρες με τι στελνει το αμαζον.αν στελνει με usps εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να σου τυχει τελωνειο.

αν στελνει με κουριερ (Ups,dhl κ.α)δε το γλυτωνεις σιγουρα.

Δημοσ.

Δηλαδη να αγορασω αφοβα ε?

Οσο για την αλλη ερωτηση που εκανα, υπαρχει καποιο αλλο καταστημα που μπορω να κοιταξω? Με ενδιαφερει πολυ να ξερω...

Δημοσ.

απ'οτι διαβαζω σε μια συντομη αναζητηση μαλλον το αμαζον στελνει με ups που σημαινει σιγουρα τελωνειο!

αρα δε συμφερει να ρισκαρεις και το ποσο δεν ειναι 50 να πεις οτι θα ειναι αφορολογητο

μπορεις ομως να τους στειλεις ενα μαιλ αν στελνουν με usps να δουμε και τι θα σου πουνε.

με τα μεχρι τωρα δεδομενα εγω θα σου ελεγα να μη ρισκαρεις παντως...

Δημοσ.

υπαρχει και το αμαζον.co.uk αλλα στη περιπτωση της καρτας ερχεται το ιδιο με τα ελληνικα μαγαζια...

δυστυχως δε ξερω αλλο...

δες και το ποστ #4 εδω για τα τελωνεια:

Link

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα για να κάνω μια σχετική ερώτηση.

Σε προιόντα όπως αυτό που λέει sold by (όχι αμαζον) τι ισχύει με την εγγύηση;

Αναλαμβάνει το amazon πάλι αν συμβεί κάτι ή μπλέκεις με τον εκάστοτε πωλητή;

http://www.amazon.co.uk/EVGA-02G-P4-2678-KR-Cores-1084MHz-Memory/dp/B0086QLVGC/ref=sr_1_14?ie=UTF8&qid=1340730523&sr=8-14

Η κάρτα που έβαλα είναι τυχαία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...