Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eνώ έχω μπουκάλια με νερό στο πορτπαγκάζ για να καθαρίζω τις κουτσουλιές, αυτή τη φορά έμεινε μάλλον για 2 μέρες στην αεροτομή πριν την εντοπίσω.

Παρακάτω το.. οδοιπορικό αφαίρεσης :P

Η στάμπα που άφησε η αφόδεψη του πτηνού, μετά από πλύσιμο.Δεν φτάνει αυτό, αλλά είναι και ανάγλυφη, την αισθάνομαι στην αφή :mad::/ :

ir47f4.jpg

Σχεδόν αναλοίωτη παρέμεινε μετά από τρίψιμο με Αutoglym Super Resin Polish, Perlocoat Super, και με μια <<χοντρή>> αλοιφή (στο σωληνάριο με τον παπαγάλο όπως φαίνεται στο τελευταίο spoiler, την οποία έτριψα με τον αλοιφαδόρο!)

30svtrp.jpg

Αφού απελπίστικα, είπα να το γυαλοχαρτίσω με 2000 νερού, με ελαφρύ τρίψιμο δευτερολέπτων:

2mmirf9.jpg

Αρχίζει το γυάλισμα με Meguairs polish cut 6:

148jae9.jpg

Αφού αναθάρρησα βλέποντας ότι γίνεται δουλειά, λίγη ακόμη αλοιφή από Meguairs και τρίψιμο για 2 λεπτά περίπου.Το αποτέλεσμα πολύ καλό, όχι τέλειο βέβαια, αλλά πλέον δεν ενοχλεί ούτε στο μάτι αλλά ούτε και στην αφή:

1zlexk2.jpg

Η αεροτομή μετά το πλύσιμο:

25ss743.jpg

Εδώ τι χρησιμοποίησα (μέσω Λαμίας πήγα, κατευθείαν γυαλόχαρτο έπρεπε..)

9k5l78.jpg

Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν έχω κάνει φέτος, όλο το αναβάλω..

Δεν ξέρω αν το κερί προστατεύει από τέτοια <<μπόμπα>>!

Την έχω ξαναπατήσει..

Δημοσ.

Σόρρυ για το ημιοφτόπικ, αλλά είδα τις αλοιφές και τα συναφή και το θυμήθηκα.

Στις γωνίες της πίσω πόρτας, (εκεί που τελειώνει το πίσω παρμπρίζ δηλαδή) έχει σκάσει το χρώμα και έχει αρχίσει και σκουριάζει.

Όχι τίποτα ιδιαίτερα σημαντικό, στο μέγεθος ενός δαχτύλου ας πούμε.

Υπάρχει κάποια αξιόπιστη αλοιφή - χρώμα whatever να το μπαλώσω κάπως πριν σαπίσει;

(όχι τελεμάρκετινκ φάση).

Δε με απασχολεί και τόσο το αισθητικό αποτέλεσμα, νταξ, να μη φαίνεται και σα να το έβαψα με μπλάνκο.

Δε παίζει να πάω σε φαναρτζή, υπολογίζω να την γλιτώσω με κάνα 15ευρω ..

Δημοσ.

Καλα αυτες οι ιπταμενες μαλακιες πρεπει να πεθανουν ομαδικα. Καθολου δεν θα με πειραξει αν γινουν εξαφανισμενο ειδος.

Καταρχην τι σκατα τρωνε και χεζουν ετσι? Ευτυχως αν και εχω αφησει αρκετες φορες κουτσουλιες για μερες εχουν φυγει ολες με πλυσιμο.

Και βασικοτερο, γιατι πανε και χεζουν οταν δουν να γυαλιζει κατι?!!! Ειναι σιγουρο οτι οποτε το πλυνω θα τραβηξει ολα τα κωλοπουλα της περιοχης να το χεσουνε

Δημοσ.

Σχετικό-Άσχετο,όταν είχα το Civic σε ασημί και έπεφτε πλύσιμο,κατα 90% θα έπεφτε "βόμβα" μέσα στην ημέρα.Τώρα που έχω το Fiesta σε μαύρο,δέν ασχολούνται κάν,λές και σνομπάρουν το χρώμα ένα πράμα.

Ιπτάμενοι αρουραίοι αυτές οι δεκαοχτούρες...

Δημοσ.

Το αποκορύφωμα ήταν, όταν πήγα να καθαρίσω κουτσουλιά από το τζάμι του οδηγού, και ενώ χρησιμοποίησα χαρτί, γρατσουνίστηκε το κρύσταλλο λες και έβαλα ξυράφι :confused:

Δημοσ.

Υπαρχει καποιου ειδους αλοιφη που να αφαιρει τις κουτσουλιες?

Να το βαζεις σε ενα πανακι πχ να το τριβεις και να φευγει

Με σκετο νερο αν ειναι 1-2 ημερων δεν φευγουν ευκολα και φοβαμαι μην το γρατζουνισω απο το τριψιμο

Δημοσ.

@BASSstarlet θα δοκιμασω το ιδιο για σημαδι απο ρετσινι... ειναι ακομα χειροτερο. -.- Το βγαζεις σιγαα σιγα με οινοπνευμα wd40 κλπ και οταν βγει σου εχει φαει το βερνικι απο κατω -.-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...