zoranb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Έχω προμηθευτεί διαφόρων ειδών μπαχάρια, καθένα αντιστοιχεί με κάποια συνταγή, όμως άλλα μπαχάρια είναι σε σακουλάκια, άλλα είναι σε γυάλινα βαζάκια. Θέλω να τα έχω όλα τακτοποιημένα με ταμπελάκια κλπ. έχετε δεί τίποτα καλά βαζάκια ή άλλο τρόπο αποθήκευσης των μπαχαρικών να μου προτείνετε;
evabb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 σε γυαλινα βαζακια που κλεινουν αεροστεγως ειναι το καλυτερο.
μαφαλντα Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Link Αν πας σε μαγαζί με είδη κουζίνας θα βρεις.
zoranb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Τhanx όμορφα είναι αλλά τα θέλω όσο το δυνατόν μικρά γιατί όπως ξέρετε έχω θέμα χώρου στο σπίτι κ στη κουζίνα ακόμα περισσότερο
μαφαλντα Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μικρό είναι,το βάζεις σε ένα ραφάκι ή στον πάγκο.
Toufas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εγω θα προτεινα μικρα κουτακια με βιδωτο καπακι και με αυτοκολλητη ταινια σαν αυτη των μπουφαν (velcro) στην μεσα μερια ενος ντουλαπιου
Lucifer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Γιατί δε φτιάχνεις μόνος σου;;; Πας και παίρνεις: -Σόδα -Ασβέστη -Δολομίτη -Διοξείδιο σιλικόνης σε σκόνη -Οξείδιο του αλουμινίου Τα ανακατέβεις και τα βάζεις στο φούρνο στους 1500 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν και να γίνουν γυαλί. Παίρνεις μια φόρμα και βάζεις το γυαλί μέσα μέχρι να σχηματιστεί ένας κύλινδρος. Παίρνεις ένα καλάμι και φυσάς πλάθοντας, μέχρι το γυαλί να πάρει το σχήμα που θες. Κόβεις το μαλακό γυαλί εκεί που φυσούσες στη διάμετρο που θες να έχει το άνοιγμα. Και έχεις φτιάξει απλά και γρήγορα δοχεία για όσα μπαχαρικά θες σε ότι μέγεθος και σχήμα θες εσύ.
evabb Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Γιατί δε φτιάχνεις μόνος σου;;; Πας και παίρνεις: -Σόδα -Ασβέστη -Δολομίτη -Διοξείδιο σιλικόνης σε σκόνη διοξείδιο πυριτίου η σιλικόνη είναι άλλο πράμα -Οξείδιο του αλουμινίου Τα ανακατέβεις και τα βάζεις στο φούρνο στους 1500 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν και να γίνουν γυαλί. Παίρνεις μια φόρμα και βάζεις το γυαλί μέσα μέχρι να σχηματιστεί ένας κύλινδρος. Παίρνεις ένα καλάμι και φυσάς πλάθοντας, μέχρι το γυαλί να πάρει το σχήμα που θες. Κόβεις το μαλακό γυαλί εκεί που φυσούσες στη διάμετρο που θες να έχει το άνοιγμα. Και έχεις φτιάξει απλά και γρήγορα δοχεία για όσα μπαχαρικά θες σε ότι μέγεθος και σχήμα θες εσύ.
pournaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Τα κλειδια απο το σπιτι τα εχει κανενας; Τετοιο κουκλι σπιτι δεν κανει να παει χαμενο
zoranb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Γιατί δε φτιάχνεις μόνος σου;;; Πας και παίρνεις: -Σόδα -Ασβέστη -Δολομίτη -Διοξείδιο σιλικόνης σε σκόνη -Οξείδιο του αλουμινίου Τα ανακατέβεις και τα βάζεις στο φούρνο στους 1500 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν και να γίνουν γυαλί. Παίρνεις μια φόρμα και βάζεις το γυαλί μέσα μέχρι να σχηματιστεί ένας κύλινδρος. Παίρνεις ένα καλάμι και φυσάς πλάθοντας, μέχρι το γυαλί να πάρει το σχήμα που θες. Κόβεις το μαλακό γυαλί εκεί που φυσούσες στη διάμετρο που θες να έχει το άνοιγμα. Και έχεις φτιάξει απλά και γρήγορα δοχεία για όσα μπαχαρικά θες σε ότι μέγεθος και σχήμα θες εσύ. χαχ πολύ καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα