vaggelis18 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Θα ήθελα μια γνώμη και μια σύγκριση μεταξύ αυτών των δύο λάπτοπ.Βλέπω οτι ο ΗΡ έχει καλύτερο επεξεργαστή αλλά μικρότερο σκληρό. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως όμως είναι η κάρτα γραφικών για εφαρμογές τύπου Autodesk Inventor και για παιχνίδια.Αλλά δεν ξέρω ποια υπερτερεί??Επίσης σχετικά με αξιοπιστία των ΗΡ και DELL όσοι έχουν προηγούμενη εμπειρία? Δεκτές και άλλες γνώμες για λάπτοπ αλλα κάτω των 850 ευρώ και κατά προτίμηση με επεξεργαστή Core i7. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! HP Pavilion DV6-6b14ev:Link Dell Inspiron Q15R N5110 (i7-2630QM/4GB/640GB):Link
xristoforos89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 http://www.mediamarkt.gr/mcs/special/marusi,19701,marusi.html Τον dell με τα 799ευρω! Απο τους δυο που εχεις βαλει, καλυτερη καρτα εχει ο dell.
raxanas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Συμφωνω απόλυτα με τον Χριστοφορο γιατι τα Dell δεν συγκρινονται με τα ΗΡ σε θεματα αξιοπιστιας.Τι παιχνιδια παιζεις?Γιατι η καρτες γραφικων και των δυο δεν ειναι για πολλα...
Orifiel Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Κοίτα εγώ παλιά είχα HP λαπτοπ και σε γενικές γραμμές με άφησε υπερβολικά ικανοποιημένο. Είχα εντοπίσει ότι κάτι παιζόταν με το ρεύμα και την περίοδο που ήταν μέσα στην εγγύηση, είχα στείλει 3 γράμματα (open tickets) στην αντιπροσωπεία. Αυτοί από το μέρος τους, απέφευγαν να μου πουν να στείλω το φορητό για να το τσεκάρουν, με αποτέλεσμα αφού έλιξε η εγγύηση, κάηκε και δεν ξανά άνοιξε! Είναι 2-3 χρόνια που έχει καεί και το έχω για ενθύμιο (το πρώτο μου φορητό), πριν λίγες ημέρες έστειλε η HP μαιλ σε εμένα(??!!) και έγραφε να τσεκάρω εάν έχω μοντέλο με προβληματική μπαταρία που δημιουργεί εάν το αμελήσουμε, μόνιμη βλάβη στο φορητό. Η ειρωνεία είναι ότι είχα ένα τέτοιο μοντέλο και με κορόιδευαν από την ελληνική αντιπροσωπεία όσο ήταν στην εγγύηση! Εάν ήταν ποιο επαγγελματίες, θα δούλευε ακόμη.. Και τους έστειλα απαντητική επιστολή βρίζοντας τους, όμως δεν μου απάντησαν πίσω.. Εννοείτε ότι δεν ξανά αγοράζω HP και ας ήμουν ικανοποιημένος με το φορητό.. Από την άλλη, εγώ δεν θα έπαιρνα ποτέ φορητό για βαριές δουλειές, παρά μόνο για να καλύψω το κενό που δεν μπορώ να κάνω με το επιτραπέζιο.. όλα τα λεφτά στα επιτραπέζια.
xristoforos89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Φιλε Orifiel και εγω εχω στειλει εδω και 2 μηνες 3 μειλ στην Dell και δεν εχω παρει απαντηση. Οταν ομως τους καλεις στο τηλεφωνο, λαμβανεις επιτοπου απαντηση. Και εγω Hp λαπτοπ εχω και τους ειχα καλεσει πριν απο μερικες ημερες για να τους κανω καποιες ερωτησεις και μου απαντησαν αμεσα και επιτοπου, χωρις να περιμενω ποτε θα ερθει ενα μειλ..
Orifiel Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Είχα πάρει και τηλέφωνα στην ελληνική HP δεν είχα μόνο εισιτήρια με μαιλ.. και εξωτερικού και εσωτερικού.. Και εμένα απαντούσαν αμέσως και ευγενέστατα, αλλά πάντα έλεγαν ότι δεν είναι τίποτα και να το παρακολουθώ.. μέχρι που μια ημέρα έκλισε για πάντα.. δεν ξανά άνοιξε. Κόστιζε το 2004-5, δεν θυμάμαι συγκεκριμένα, πάντως ήταν τότε που βγήκε το wow και τα αγόρασα μαζί.. 1100 ευρώ. Έκλινε απότομα σε σπάνια διαστήματα, λες και δεν είχε ρεύμα.. Εμένα απαντούσαν στα εμαιλ τότε.. η αδιαφορία ήταν στο να εξυπηρετήσουν τους πελάτες σωστά.
jtheogr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δες και αυτόν link με ποιό καινούργιο i7 αλλά είναι στην ίδια τιμή με τον 2630.
rfc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 το θεμα της αξιοπιστιας παντως με τη ΗΡ ειναι πολυ σοβαρο. Αν δε χαλαγανε και δε κανανε τοσο θορυβο........ θα ηταν εξαιρετικα λαπιτοπς.
xristoforos89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Στο αν δεν χαλαγανε συμφωνουμε. Ως προς τον θορυβο ομως, το 90% των dell που εχω δουλεψει κανουν θορυβο, ενω αντιθετως τα Hp οχι.
jtheogr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Η αληθεια ειναι οτι οι σειρες της HP Pavilion και G series συγκριτικα μα αλλες εταιριες παρουσιαζουν συχνοτερα βλαβες , προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα με το service τις HP , πολυ ποιο αξιοπιστα και ποιοτικα ειναι τα Elitebook & Probook.
rfc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Τα elite ειναι κορυφαια σειρα και οντως βλαβες βγαζουν μονο αυτες οι σειρες που λες.
elise Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 αν εχεις σαν σκοπο παντως να βαλεις SSD καποια στιγμη, το Dell δεν ειναι και οτι καλυτερο. και βασικα οταν υπαρχει αυτο http://www.msystems.gr/index.php?product=12271 γιατι να δωσεις παραπανω χρηματα;;; κοντα 200 ευρω;;; μονο και μονο γι ατον επεξεργαστη;
vaggelis18 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!Πάντως σε dell βλεπω να καταλήγω. Αξιζει να παω σε i5 με 6gb ram ή σε i7 με 4gb όμως??Ποιο θα μου κρατήσει?Και αξίζει αυτή η διαφορά τιμής? http://www.skroutz.gr/s/369042/Dell-Inspiron-Q15R-N5110-i7-2630QM-4GB-500GB.html#specs_container http://www.msystems.gr/index.php?product=12271
elise Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 να τον παρεις απο m systems και με 25 ευρω αγοραζεις αλλο ενα dimm 4gb και τα κανεις 8.
vaggelis18 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Πόσο κοστίζει μια τέτοια μνήμη?Σχετικά με το κατάστημα γνωρίζεις κατά πόσο είναι αξιόπιστο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα