Erunildo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Καλουτσικη ειναι αλλα θελει κατιτις παραπανω. Οι επιλογες των πρωταγωνιστων δεν ειναι πολυ καλες (εκτος του Monroe) και πρεπει να μπουνε "κανονες",οπως στο Supernatural. Δεν γινεται τα περισσοτερα τερατα να πεθαινουν απλως με οπλο,πρεπει να χρησιμοποιηθει πιο πολυ το γαματο εκεινο ντουλαπι στο τροχοσπιτο:Ρ Για την ωρα ειναι πιο αστυνομικο απ'οτι θα επρεπε και λειπει ενα κεντρικο στορυ,ειναι πολυ standalone τα επεισοδια. Αυτα:Ρ
tolis_01 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Άντε, άλλοι δυο, και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που το βλέπει ακόμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 κι εγώ, αλλά δεν είναι από τις σειρές που κρατάω επεισόδια στους hdds...
skiabox Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ βλέπω Alcatraz, Fringe, Grimm, Hawaii 5-0, Once Upon A Time, Person Of Interest, Ringer, Secret Circle, Spartacus, Touch, Walkind Dead
eu@ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ βλέπω Alcatraz, Fringe, Grimm, Hawaii 5-0, Once Upon A Time, Person Of Interest, Ringer, Secret Circle, Spartacus, Touch, Walkind Dead απο τα 11 βλέπω τα 7
eu@ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ποια δε βλέπεις από αυτά; δεν βλέπω Person Of Interest, Ringer, Secret Circle,Touch αλλά βλεπω το Supernatural!
eu@ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 είδα trailer! παιζει ο Emerson βλεπω!that dude is creepy
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 καλά το topic έχει ξεφύγει τελείως
tolis_01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 καλά το topic έχει ξεφύγει τελείως Η αλήθεια είναι πως το Grimm και δεν έχει και κάτι ΤΟΣΟ ενδιαφέρον για να συζητήσουν για αυτό τα παιδιά
kkostas77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Το Grimm ξεκίνησε έχοντας ένα Α ενδιαφέρον το οποίο μετά το 3ο επεισόδιο χάθηκε εντελώς. Σειρά που παρακολουθείς μόνο αν δεν έχεις κάτι χειρότερο να κάνεις. Και την περίμενα με ενθουσιασμό!
billstamaniac Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 παρολο που βλεπω ψυχρα στο topic η σειρα εμενα μου αρεσει αρκετα και πολυ καλο το φιναλε της πρωτης σεζον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα