D4rkshadow Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Τελικα πηρε και 6 σεζον.Αντε να δουμε που το πανε το θεμα. 3
Daemonos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εγώ γουστάρω πολύ την σειρά παίδες!! Εδώ έβγαλαν το X files και το έκαναν σαν Grimm χαχαχα δεν ξέρω αν το είδατε? και ο ρόλος της eve νομίζω της πάει γάντι, πάντα κρυόκωλη ήτανε! τώρα ήρθε και έδεσε!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 To X-Files είχε ανέκαθεν τέτοιου είδους episodes αν δεν κάνω λάθος, δεν άντέγραψε το Grimm 1
kmanikas13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 εγώ το παράτησα όταν έγινε τόλμη και γοητεία.... 1
Daemonos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 To X-Files είχε ανέκαθεν τέτοιου είδους episodes αν δεν κάνω λάθος, δεν άντέγραψε το Grimm Όχι δεν ήταν, παρουσιάζει και καλά μεταλλαγμένους ανθρώπους που το DNA τους έχει αναμειχθεί με εξωγήινου, και τους παρουσιάζει σαν σάυρες, και διάφορα άλλα ζώα! χαχα, Wesen δηλαδή. 1
Bermudakias33 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Σκεφτομαι να το αρχισω! Εχω 100+ επεισόδια να δω 1
Wayward Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μία σαιζόν έμεινε έτσι και αλλιώς οπότε καλή ευκαιρία είναι να το δεις τώρα που τελειώνει. 1
Daemonos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ναί άνετα! για εμένα είναι η σειρά της Κυριακής! (βλέπω κάθε κυριακή μεσημέρι με την κοπελιά την ώρα του φαγητού) 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Πρεμιέρα σε μερικές ώρες... 2
Daemonos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ξεκινάμε?! Αϊντε μωρε! ΥΓ. Rosalee Thank me later... 2
vsl Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Πολύ νεκρό το thread και δεν του αξίζει. 2 επεισόδια μείνανε ακόμα. Kρίμα που τελειώνει, χαλαρά έβλεπα και 10 season... Από τις λίγες σειρές που δεν έχω βαρεθεί κανένα επεισόδιο. Επιτέλους με στολή τα Wesen και όχι με cgi ΥΓ: Πέρασαν 11 επεισόδια για να συζητήσουν για 2 λεπτά Nick και Eve. Όχι σαν κάτι Flash & Arrow που γίνονται Μπρούσκο σε κάθε επεισόδιο. ΥΓ2: Το ελάφι πριν κανα δυο επεισόδια, ήταν 100 φορές πιο αληθινό από εκείνο στο Walking Dead. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα